bugra333 kullanıcısının son içeriği

1. bugra333

İnceleme OnePlus 7T İnceleme

Sizi uzun bir süredir Youtube üzerinde biliyorum. Özellikle Meizu "fanlığı" ile tanınıyorsunuz bana göre :) buda benim şahsi görüşüm. Bu sebeple Meizu cihazlarını karşılaştırdığınız bir çok cihaza göre daha ön planda tutuyorsunuz diyebilirim.
  2. bugra333

Satıldı Garantili 6/64 GB OnePlus 5

Ürün satılmıştır konu kilitlenebilir :)
  3. bugra333

Satıldı Garantili 6/64 GB OnePlus 5

Merhaba arkadaşlar. Kendi kullandığım ve gözüm gibi baktığım 1 ay garantisi kalan 6/64 GB OnePlus 5 cihazımı satıyorum. Cihazı nano cam ve kılıf ile kullandığım için hiçbir vuruk kırık dökük yoktur cihaz çok temizdir. 20 Temmuz gibi garantisi bitecek. İhtiyaçtan dolayı satıyorum şimdiden alacak...
  4. bugra333

Duyuru Mi Forum 100.000 Kişi

Yanlış değilsem forumun 377. üyesi olarak bende bir tebrik mesajı bırakayım :)
  5. bugra333

Yardım OnePlus 5 Kılıf

OnePlus 5 için kılıf satan güvenilir arkadaşlar var mı acaba ? Aşağıdaki resimdeki tarzda ince siyah renklerde sert plastik kılıf arıyorum 1 adet satan var mı merak ettim. Cihaz yeni olduğu için aksesuar yok şuan TR de aliexpress üzerinden de 1 ay beklemek istemiyorum kılıfın gelmesini.
  6. bugra333

Satış Siyah Xiaomi Mi5 Prime 64GB [25 Günlük]

Hocam telefonun yanında hediye veriyorum. Ayrı şekilde satmıyorum ne yazık ki
  7. bugra333

Satış Siyah Xiaomi Mi5 Prime 64GB [25 Günlük]

LÜTFEN TÜM AÇIKLAMAYI OKUYUN [Cihaz Kendi Kullandığım Cihazım] FİYAT 1100 TL Takas teklif etmeyin. Çok az pazarlık payı olabilir Yaklaşık 25 gün önce Çin'den getirttim sıfır kapalı kutu şeklinde. 25 gündür tertemiz kullandım cihazı hiç bir sorunu vs yok. Yanında görselde görebileceğiniz üzere...
  8. bugra333

Yardım Kamera Odaklama Sorunu Hakkında

Forumda mi5s kullananlar ( TR veya Çin nereden aldığınız fark etmez ) arka kamerada bu genelde ortaya çıkan odaklama sorununu yaşayan var mı ? Yada acaba ilk partide öyle ürün gelip sonra bu sorun düzeltil mi merak ettim :)
  9. bugra333

İnceleme MIUI 8 7.5.4 Global Beta ROM Özetleri

Pek işe yarar bir yenilik olmamış anlaşılan :) Neyse bakalım romlar arasında turlamaya devam edelim :D Her gün rom değiştirmekten sıkıldım ama 6 saat görebildiğim bir rom bulamadım henüz niyeyse. Oyunsuz sadece wifi ile tarayıcı whatsapp ikilisi kullandığım cihazda ne hikmetse 5.5 saati...
  10. bugra333

Soru MIUI 8.1.4 Kullananlar

Android 6.0 üzerinde ki son MIUI güncellemesi olan 8.1.4 sürümünü kullanan var mı hala ? En.miui forumunda baktığımda herkes miui 8.2.2 sürümünden şikayetçi daha fazla ısınma, daha kötü pil ve daha kötü wifi çekim gücü yüzünden. Ben cihazı alalı 10 gün olduğu için alır almaz miui 8.2.2 fastboot...
  11. bugra333

Soru Mi5 Miui 8 Batarya Deşarj

Hangi şartlarda bu süreyi aldınız ? Ben 4-5 rom denedim. 6 saat ekran göremedim. cihaz daha 10 günlük benim :) mi5 prime eu 7.4.27 beta global 8.2.2 stabil RR 5.8.3 son sürüm LOS son sürüm denedim 5.5 saat gördüm en fazla. Oyun oynamam genelde wifi açık olur tarayıcı whatsapp oluyor...
  12. bugra333

MIUI 8.2.2.0'a güncellemeli miyim?

LineageOS, Resurrection Remix, EU 7.4.20 ve 7.4.27 beta Global Stabil 8.2.2 romlarını kullandım. Aralarında en sorunsuz en iyisi global 8.2.2 Eu rom haftalık olduğu için ufak tefek hataları oluyor mutlaka. LOS ve RR romlarda pek sorun yoktu fakat kamera bir kaç tık daha kötü miui romlara göre
  13. bugra333

Mod Mi5 Parmak İzi Okuyucuya Basmadan Parmak Okumayı Aktif Etme

Daha önce ki sayfalarda bir kaç defa sorulmuş ama cevap veren olmamış Bu olayın pile etkisini test eden oldu mu hiç ? Normalde bu özellik nexus cihazlarda olduğu gibi bizim kernelde de var ama pasif olarak geliyor. Pile etkisi nedir merak ettim.
  14. bugra333

Soru Kaliteli kırılmaz cam lazım

Bunu tavsiye etmem. Çünkü kalitesiz oluyor bunlar ve yanlarda ki nokta tuşlar basmıyor. Kullananların çoğu öyle söyledi daha önce de sormuştum ben :)
  15. bugra333

Soru Mi5 EU Rom Hakkında

Aranızda Mi5 için EU rom kullanan var mı ? Birde herhalde EU rom için haftalık ve stabil olmak üzere iki farklı sürüm bulunuyor hangisini tercih ediyorsunuz. Zaten cihaz canavar olduğu için performans noktasında sıkıntı yok ama pil konusunda eu rom nasıl ? Global stabil roma kıyasla
Üst Alt