Bugra.34 kullanıcısının son içeriği

1. B

Rehber OnePlus 8T Unbrick Dosyaları / Firmware İsimlendirmeleri

Hocam bu hindistan romuyla ne fark var sana zahmet olmazsa inceleyip yazarmisin bize
  2. B

Rehber OnePlus 8T Unbrick Dosyaları / Firmware İsimlendirmeleri

hocam rom konusunda diyolarki .. yok aa romu güvenilirdir ama da yani hindistan romu güvensizdir .. böyle b şey varmı sizce .. güvenlk konusu her romda aynı degilmi
  3. B

Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

nasıl yani hocam .. herkes mi rom daha iyidir diyo .. sen neyini beğenmedin mesela hocam
  4. B

Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Merhaba Bayram hocam .. bende mi 8 se var .. ve üstünde 11.0.3.0 eu stabil var bu İlk linkteki twrp bana olurmu yani ..
  5. B

Rehber TWRP Recovery Kullanımı Hakkında Herşey

Hocam emeğine sağlık paylaşım için .. bişey sormak istiyorum .. benim mi 8 de telefonum var hocam biliyosunuz bu yazılım konusunda sorunlu bir cihaz biz buna Zar zor mi 11 0.30 eu rom yükledik ama twrpsi gitti hocam .. ben şimdi buna uygun twrpyi istiyorum size zahmet 1227 diyorlar ama bana...
  6. B

Soru Rom atılınca İmei Gider mi ?

Niye hocam eu güzel dediniz mesela bazıları mi rom felan güzel diyorlar .. sizce hangisi güzel ve sebepleri nedir hocam
  7. B

Soru Mi rom 11

Hocam pil kötü derken ne kadar kötü mesela .. eu ile mi rom arasında kaç saat şarj fark vardır sizce .. bu arada siz ikisinide kullandınizmi
  8. B

Merhaba fatih hocam .. biz bunu zar Zor yükledik ama .. twrpsi gitti .. şimdi biz buna uygun twrpyi nasıl yükleyecez .. detaylı olarak yazarsanız sevinirim çünkü siz bu işi biliyosunuz ben acemiyim bilmiyorum ... bunu dikkate alın lütfen ..
  9. B

Rom Mi 8 SE / MiRoom MIUI 11 V11.0.3.0 ( Android 9 ) Stabil Rom Kurulumu

Merhaba hocam ben miu 10 dayım .. bu ikisini düşurmenin başka yolu yokmu ..
  10. B

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Hocam merhaba bana eu romlar olan linki verirmisiniz bulamadımda mi 8 se uygun olanları hocam
  11. B

Hocam merhaba .. bana eu romlar olan linki verirmisiniz bulamadımda mi 8 se uygun olanları hocam
  12. B

Merhaba hocam .. mi rom kurmasak mesela eu rom kursak yine buradaki reiwa hocamın paylaştığı twrp 1227 isimli romu kullansak olurmu başka romda ..
  13. B

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Merhaba hocam .. bu güncellemelerin hepsini bi arada nasıl görürüz şöyle yani .. 9.5.4. Bi önceki 9.5.3 böyle eskiden yeniye doğru nereden görebiliriz .. çünkü ben sorunlu diye mesela en yenisini yüklemek istemiyorum ama bi öncekini yüklemek istiyorum bu anlamda yani hocam sıralı olarak hocam
Üst Alt