Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam rom konusunda diyolarki .. yok aa romu güvenilirdir ama da yani hindistan romu güvensizdir .. böyle b şey varmı sizce .. güvenlk konusu her romda aynı degilmi
Hocam emeğine sağlık paylaşım için .. bişey sormak istiyorum .. benim mi 8 de telefonum var hocam biliyosunuz bu yazılım konusunda sorunlu bir cihaz biz buna Zar zor mi 11 0.30 eu rom yükledik ama twrpsi gitti hocam .. ben şimdi buna uygun twrpyi istiyorum size zahmet 1227 diyorlar ama bana...
Merhaba fatih hocam .. biz bunu zar Zor yükledik ama .. twrpsi gitti .. şimdi biz buna uygun twrpyi nasıl yükleyecez .. detaylı olarak yazarsanız sevinirim çünkü siz bu işi biliyosunuz ben acemiyim bilmiyorum ... bunu dikkate alın lütfen ..
Merhaba hocam .. bu güncellemelerin hepsini bi arada nasıl görürüz şöyle yani .. 9.5.4. Bi önceki 9.5.3 böyle eskiden yeniye doğru nereden görebiliriz .. çünkü ben sorunlu diye mesela en yenisini yüklemek istemiyorum ama bi öncekini yüklemek istiyorum bu anlamda yani hocam sıralı olarak hocam