BugategAyas kullanıcısının son içeriği

1. BugategAyas

Soru Mi Note 10 Global Flashladım IMEI Gider mi?

Yurtdışı Mi Note 10 telefonumu fastboot modunda ROM yüklüyorum fakat IMEI gider mi bilemedim. IMEI gider mi?
  2. BugategAyas

Yardım Bildirim sesleri değiştirilmiyor

Telefonda WhatsApp'a atadığım bildirim seslerini değiştirmek istiyorum ama olmuyor. Mesela özel bildirimleri etkinleştirdim WhatsApp'ta ve bunları değiştirmek istiyorum. Dosya yöneticisi üzerinden denedim olmadı, müzikler uygulaması üzerinden denedim olmadı, temalar üzerinden denedim o da...
  3. BugategAyas

Yardım MIUI Güncelledikten Sonra Bazı Uygulamalar Çalışmadı

MIUI 12 kullanıyordum ve uzun süredir de güncelleme yapmamıştım. Uygulamalar çok güzel bir biçimde çalışırken güncelleme yapınca afedersiniz salaklaştı uygulamalar. Mesela After Focus uygulamasını açıyorum, fotoğraf seçimini yapıyorum ama ana ekranda kalıyor. Tekrar seçiyorum, tekrar aynı...
  4. BugategAyas

Diğer Xbox'ı Olanlar İçin Mükemmel Bir Yöntem Geliştirdim

Xbox ile çalışmayan Gamepadimi çalıştırmayı başardım. Bu sırf benim için değil, sizin için de çok faydalı olacaktır diyerek sizinle paylaşmak istedim. Video gelmeden önce gerekli bazı şeyleri burada belirteyim; 1- Android 5 veya üstü sürümde telefon. 2- Panda Gamepad Pro ve xbStream Controller...
  5. BugategAyas

Sohbet Kredi kartımın taksidini nakte çevirmek istiyorum

KuveytTürk Sağlam Kart'ım var ve bu ayın sonuna kadar (30 Eylül) kullanabileceğim vade farksız 5 taksit kampanyası var. Ben de paraya ihtiyacım olduğu için nakit alışveriş yapacak birinin ödemesini kendi kartımdan yaparak nakit parayı almak istiyorum. Aklına takılan sorusu olanlar varsa...
  6. BugategAyas

Soru Xiaomi Mi LED TV 4S 55 5ASP Televizyon

Xiaomi Mi LED TV 4S 55 5ASP Televizyon alınır mı? Uygun fiyata sıfır buldum 1 tane mağazadan. Televizyon nasıldır? Önerir misiniz?
  7. BugategAyas

Yardım Xbox One S Wireless Controller telefonda tam çalışmıyor

Xbox One S Kablosuz Kontrolcümü telefonuma bluetooth ile bağladım. Fakat oyunlara girdiğimde Sadece LB, RB, LT, RT, X,Y,A,B ve Xbox Home düğmesinin altında bulunan iki düğme çalışıyor. Mesela buluttan Forza Horizon 4 girdiğimde aracı hareket ettiremiyorum, menüye geldiğimde sağa-sola...
  8. BugategAyas

Diğer Xbox Wireless Controller aldım fakat...

Wireless controller'ı aldım fakat batarya almam gerekir mi? Şarj edilebilen pil alsam, controllerin üzerinde bulunan usb girişi ile şarj edebilir miyim? Aldığım Wireless Gamepad; Alacağım batarya kiti;
  9. BugategAyas

Çekiliş 3 Kişiye Hediye Vereceğim Bir Çekiliş Düzenledim

Instagram sayfamda 3 şanslı kişiye hediye vereceğim bir çekiliş düzenledim; 1. kişiye Hilal ay tasarımlı duvar aynası 2. kişiye Gümüş Satürn tasarımlı kolye-küpe seti 3.kişiye Naruto anime uyku maskesi hediye edeceğim. Belki katılmak isteyen olur diye paylaşmak istedim. (Bu tip çekilişler...
  10. BugategAyas

Yardım Game Turbo çalışmıyor

PUBG Mobile girdiğimde önceden Game Turbo çalışırdı. Sol üstte bi çizgisi vardı ve çekince gelirdi. Şimdi hiç çalışmıyor. Game Turboya giriyorum ve orada PUBGM ekli. Normalde çalışması gerek ama çalışmıyor. Ne yapabilirim? Sorun nedir?
  11. BugategAyas

Satıldı [SATILDI] Redmi Note 9S 4 GB/64 GB Aurora Mavi [Yurtiçi - 12 Ay TR Garantili - Global Version]

Marka: Redmi Model: Note 9S RAM: 4 GB ROM: 64 GB Batarya: 5020 mAh (Oyun hariç yoğun kullanımda 1 günü çok rahat çıkartıyor) Android Sürümü: Android 11 MIUI Sürümü: MIUI 12.0.2.0 RJWMIXM Garanti Süresi (Kalan): 12 Ay Ekran Paneli: Huaxing Panel Ekstra: Kutu, Garanti, Şarj adaptörü, Şarj kablosu...
  12. BugategAyas

Alış Yurtdışı Xiaomi Mi Note 10 Arıyorum (Konumum Kayseri)

Ne aradığımı başlıkta belirttim. Sıfır ya da 1-2 ay kullanılmış cihaz da olur. Elimde TR Garantili (12 ay) Redmi Note 9S var ve takas da olabilir aslında. Tabi üste farkını veririm. Kayseri'deyim. Var mı bu telefondan satan? IMEI vs. kayıtlı olursa iyi olur.
  13. BugategAyas

Satış Fotoğraflarınıza Harika Efektler Verebilirim | Referans Fotoğraflar Mevcut

Fotoğrafları bizzat ben düzenledim ve bu hallere getirdim. Bunları referans amaçlı yaptım. Siz de isterseniz fotoğraflarınıza bunlara benzer düzenlemeler yapabilirim. 1 adet fotoğraf -> 3 TL
  14. BugategAyas

Diğer Ünlüleri çocuk yaptım! Bazılarına çok yakıştı...

Telefonda fotoğraflarla uğraşırken ünlülerin yüzlerini çocuk yüzü yapma fikri geldi :D Bazılarına çok yakıştı, bazıları komik oldu. Tamamen mizah amaçlı yaptım. Hiçbir siyasi çıkar, rant, provokasyon niyeti taşımamaktadır.
  15. BugategAyas

Sohbet Redmi Note 9S Global MIUI 12.0.2.0 RJWMIXM Android 11güncellemesi geldi...

Başlıkta belirttiğim güncelleme bana geldi. Bir önceki sürümde picsart ve bazı uygulamalar kendi kendine kapanıyordu. Şimdilik bu sorunu görmedim bu sürümde. Başka kimseye gelmedi mi?
Üst Alt