BugategAyas kullanıcısının son içeriği

1. BugategAyas

Soru Xiaomi Mi Note 10 Pro Hyper OS

Bi benim söylediğim telefon modeline bakın bir de sizin... Dağlar var!
  2. BugategAyas

Soru Xiaomi Mi Note 10 Pro Hyper OS

Hocam adam Mi Note 10 için sormuş, siz kalkmışsınız Redmi Note 10 için açılan konuyu koyuyorsunuz yoruma!
  3. BugategAyas

Yardım Ses kaydı alabilen telefon öneri

Ses kaydı almak suç diye biliyorum.
  4. BugategAyas

Yardım Pics Art Sürekli Kapanıyor

Acele etmeseydiniz. Birkaç sene daha bekleyip yazabilirdiniz.
  5. BugategAyas

Yardım Xiaomi Aşırı Ram kullanımı!!!

Tam aynı sorun bende de var. burhan0660 kullanıcısının yazdığı yorumlar da konuyla alakasız. Sanırsınız herkes yaşıyor bu sorunu da, bi biz sorun ediyoruz!
  6. BugategAyas

Yardım RAM kullanımı artıyor ve kasma oluyor

Cihazımda MIUI Global 12.0.3 QFDIDXM ROM yüklü. Daha önce 11.0.1.0 yüklüydü. Ondan önce de yine MIUI 11 ROM yüklüydü. Bundan yaklaşık 2 ay önce falan telefonda RAM kullanımı artıp aşırı kasma meydana gelmeye başladı. Telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyordum. Yeniden başlatınca düzeliyordu...
  7. BugategAyas

Soru Mi Note 10 Global Flashladım IMEI Gider mi?

Deneyelim bakalım. Ben de ROM değiştireyim diyordum.
  8. BugategAyas

Hocam 4000 saniyeyi geçti ama halen flashlıyor gösteriyor. Bu anormal değil mi?
  9. BugategAyas

İçindeki ROM komple silindi ama hocam.
  10. BugategAyas

Yurtdışı Mi Note 10 telefonumu fastboot modunda ROM yüklüyorum fakat IMEI gider mi bilemedim. IMEI gider mi?
  11. BugategAyas

Yardım Bildirim sesleri değiştirilmiyor

MIUI 13 var ve oradan da olmuyor. Ora da uygulama ayarları > uygulama > bildirimler kısmına atıyor.
  12. BugategAyas

Yardım Bildirim sesleri değiştirilmiyor

Telefonda WhatsApp'a atadığım bildirim seslerini değiştirmek istiyorum ama olmuyor. Mesela özel bildirimleri etkinleştirdim WhatsApp'ta ve bunları değiştirmek istiyorum. Dosya yöneticisi üzerinden denedim olmadı, müzikler uygulaması üzerinden denedim olmadı, temalar üzerinden denedim o da...
  13. BugategAyas

Yardım MIUI Güncelledikten Sonra Bazı Uygulamalar Çalışmadı

Hocam aslında eski sürüme dönme düşüncesi vardı ama WhatsApp mesajları var, onların silinmesini istemiyorum. Yedek alıp yükleyim diyorum onda da hata veriyor sonra.
  14. BugategAyas

Yardım MIUI Güncelledikten Sonra Bazı Uygulamalar Çalışmadı

MIUI 12 kullanıyordum ve uzun süredir de güncelleme yapmamıştım. Uygulamalar çok güzel bir biçimde çalışırken güncelleme yapınca afedersiniz salaklaştı uygulamalar. Mesela After Focus uygulamasını açıyorum, fotoğraf seçimini yapıyorum ama ana ekranda kalıyor. Tekrar seçiyorum, tekrar aynı...
Üst Alt