BugategAyas kullanıcısının son içeriği

1. BugategAyas

Soru Mi Note 10 Global Flashladım IMEI Gider mi?

Deneyelim bakalım. Ben de ROM değiştireyim diyordum.
  2. BugategAyas

Hocam 4000 saniyeyi geçti ama halen flashlıyor gösteriyor. Bu anormal değil mi?
  3. BugategAyas

İçindeki ROM komple silindi ama hocam.
  4. BugategAyas

Yurtdışı Mi Note 10 telefonumu fastboot modunda ROM yüklüyorum fakat IMEI gider mi bilemedim. IMEI gider mi?
  5. BugategAyas

Yardım Bildirim sesleri değiştirilmiyor

MIUI 13 var ve oradan da olmuyor. Ora da uygulama ayarları > uygulama > bildirimler kısmına atıyor.
  6. BugategAyas

Yardım Bildirim sesleri değiştirilmiyor

Telefonda WhatsApp'a atadığım bildirim seslerini değiştirmek istiyorum ama olmuyor. Mesela özel bildirimleri etkinleştirdim WhatsApp'ta ve bunları değiştirmek istiyorum. Dosya yöneticisi üzerinden denedim olmadı, müzikler uygulaması üzerinden denedim olmadı, temalar üzerinden denedim o da...
  7. BugategAyas

Yardım MIUI Güncelledikten Sonra Bazı Uygulamalar Çalışmadı

Hocam aslında eski sürüme dönme düşüncesi vardı ama WhatsApp mesajları var, onların silinmesini istemiyorum. Yedek alıp yükleyim diyorum onda da hata veriyor sonra.
  8. BugategAyas

Yardım MIUI Güncelledikten Sonra Bazı Uygulamalar Çalışmadı

MIUI 12 kullanıyordum ve uzun süredir de güncelleme yapmamıştım. Uygulamalar çok güzel bir biçimde çalışırken güncelleme yapınca afedersiniz salaklaştı uygulamalar. Mesela After Focus uygulamasını açıyorum, fotoğraf seçimini yapıyorum ama ana ekranda kalıyor. Tekrar seçiyorum, tekrar aynı...
  9. BugategAyas

Diğer Xbox'ı Olanlar İçin Mükemmel Bir Yöntem Geliştirdim

Xbox ile çalışmayan Gamepadimi çalıştırmayı başardım. Bu sırf benim için değil, sizin için de çok faydalı olacaktır diyerek sizinle paylaşmak istedim. Video gelmeden önce gerekli bazı şeyleri burada belirteyim; 1- Android 5 veya üstü sürümde telefon. 2- Panda Gamepad Pro ve xbStream Controller...
  10. BugategAyas

Rom Mi Note 10 / Pro Resurrection Remix 8.6.6 ( AOSP )

Yükleyesim geldi valla hocam.
  11. BugategAyas

Kamerası, batarya performansı vs. nasıl miroom'un?
  12. BugategAyas

Hocam kameranın sorun olduğunu yazmışsınız. Bu nedenle RR'den vazgeçtim. Miroom nasıldır peki?
  13. BugategAyas

Çok teşekkür ederim. Güncelleme almaması sıkıntı teşkil eder mi?
Üst Alt