Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonda WhatsApp'a atadığım bildirim seslerini değiştirmek istiyorum ama olmuyor. Mesela özel bildirimleri etkinleştirdim WhatsApp'ta ve bunları değiştirmek istiyorum. Dosya yöneticisi üzerinden denedim olmadı, müzikler uygulaması üzerinden denedim olmadı, temalar üzerinden denedim o da...
Hocam aslında eski sürüme dönme düşüncesi vardı ama WhatsApp mesajları var, onların silinmesini istemiyorum. Yedek alıp yükleyim diyorum onda da hata veriyor sonra.
MIUI 12 kullanıyordum ve uzun süredir de güncelleme yapmamıştım. Uygulamalar çok güzel bir biçimde çalışırken güncelleme yapınca afedersiniz salaklaştı uygulamalar. Mesela After Focus uygulamasını açıyorum, fotoğraf seçimini yapıyorum ama ana ekranda kalıyor. Tekrar seçiyorum, tekrar aynı...
Xbox ile çalışmayan Gamepadimi çalıştırmayı başardım. Bu sırf benim için değil, sizin için de çok faydalı olacaktır diyerek sizinle paylaşmak istedim.
Video gelmeden önce gerekli bazı şeyleri burada belirteyim;
1- Android 5 veya üstü sürümde telefon.
2- Panda Gamepad Pro ve xbStream Controller...