Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefondan İndirmistim daha önce aynı zıp dosyası ile kurmuştum ama tekrar indirebilirim Lütfen bana link atarmısıniz mi 6x için Eu beta 9.7.4 sürümünü linkleri nerden bulabilirim
Mi 6x için 9.8.29 yüklemek isyiyorum yayınlanan linkteki sürüm 9.8.22
9.8.22 dan memnun kalmadim 9.7.4 e geçmek istediğimde mi yazısında uzun süre bekletiyor ama yüklenmiyor tekrar 9.8.22 yi yuklwdigimde heme. Yüklüyor nasıl geçerim 9.7.4 e yada 9.8.29 a
Mi 6x için 9.8.29 yüklemek isyiyorum yayınlanan linkteki sürüm 9.8.22
9.8.22 dan memnun kalmadim 9.7.4 e geçmek istediğimde mi yazısında uzun süre bekletiyor ama yüklenmiyor tekrar 9.8.22 yi yuklwdigimde heme. Yüklüyor nasıl geçerim 9.7.4 e yada 9.8.29 a
Merhaba Hakan bey note 6 pro kullanıyorum sunaki sürümden memnun değilim verdiğiniz linkten önceki sürümü anlattiginiz gibi yuklersem cihaz brick olur mi resim atıyorum bakip cvp yazarsaniz svnrm
Merhabalar arkadaşlar mi 6x kullanan arkadaşlarlardan bilgi almak istiyorum sarji uzun giden ve yazılıminda sorun olmayan guncelleme hangisi bende eu beta yuklu stabile gecmelimiyim 8.8.16 yüklü bilgi verirseniz sevinirim
Merhabalar arkadaşlar mi 6x kullanan arkadaşlarlardan bilgi almak istiyorum sarji uzun giden ve yazılıminda sorun olmayan guncelleme hangisi bende eu beta yuklu stabile gecmelimiyim 8.8.16 yüklü bilgi verirseniz sevinirim
Arkadaslar mi 6x e MIUI 10 EU Stable Rom yuklesem artik kendi kendine oto guncelleme alirmi yoksa ayni sekilde manuel indirmeye devammi edecegim suanda 8.8.16 beta dayim
Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi bayramlar telefonu sarja takinca erkan ışığı sürekli yanıyor kapatma tusuna basinca ekran ışığı sönüyor ayarlari kurcaladim bulamadim nasil duzeltebilirim bu sorunu acaba
Tekrar teşekkür ederim paylaşım icin
Arkadaşlar yeni guncellemeyi yükledim gayet stabil 8.8.9 gibi bi sorun goremedim yalniz bi sorunu duzeltmediler kamera modundayken cektiginiz resime bakmak istediğimizde hemen acmiyor