Bubba kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Poco F1

Bu sorunun aynısı mevcut 3 parmakta kasıyor garantiye gondermelimiyim oyun oynatmıyor
  2. B

Yardım Redmi hız sorunu

100 mbps internetten 50 mbps alıyorum arkadaşlar sadece bu telefonda sorun nedir?
  3. B

Soru Poco

Güncellemeden Sonra Hala Multitouch sorunu mevcut Sizdede varmı hala Multitouch sorunu ve iadeye versem garanti kapsamında kabul ederlerdi bu şekilde pubg oynanmıyor cihazda oyun telefonu diye aldık kepazelik resmen
  4. B

Yardım İade etmelimiyim?

Gece belli oluyor ışıksız ortamda magzadan aldım iade olarak bunu sebep gostericemde sorun çıkartır mı sabah görmek zor biraz
  5. B

Yardım İade etmelimiyim?

Redmi Note7 Ekran ın üstü aşağısına göre beyaz ekranda daha koyu mavimsi iade etmelimiyim Sizdede böylemi
  6. B

Yardım Ekranın Yarısı Daha Koyu

Redmi Note 7 Telefonun Ekranının Üst Tarafı Beyaz Renkte Aşağısına Göre Daha Koyu Bir Beyaz Mürekkep Gibi Telefon Yeni Arkadaşlar Sizdede Varmı YouTube Açıp Telefonu Ters Çevirip Google Klavyeden Anlayabilirsiniz
  7. B

Yardım Redmi Note 7 Kameradan Gelen Ses

Beyler Redmi Note 7 Kameradan Gelen Ses Hakkında bilgisi Olan Varmi Açınca Kamerayı Cırt Diye Ses Geliyor Modları Değiştirince de Geliyor Yardım
  8. B

Yardım Redmi Note7 Ekran

Aynı ama Google klavye varsa silme tuşuna basarsanız daha geç algılıyor
  9. B

Yardım Redmi Note7 Ekran

Arkadaşlar Telefonun Kenarları Geç Algılıyor Yani Ortaya Göre Daha Geç Tepki Veriyor Sizdede Varmı?
  10. B

Yardım Redmi

Arkadaşlar Telefonun Kamerasını Açarken Ve Modunu Değiştirirken Portre vb kameradan ses geliyor normalmi yeni aldım ve son sürüm olaraktan geldi güncelleme olması gerek değilmi telefon redmi note 7
Üst Alt