BTGRFK kullanıcısının son içeriği

1. BTGRFK

Uygulama Mi Note 10 PRO / CC9PRO Google Kamera

Kendi cihazımda Severek kullandığım stabil çalışan Google kamera sürümüdür :') Deneyin pişman olmayacaksınız. Config yüklemekle uğraşmayın yükle çalıştır tadında bir .apk dır. Mi Note 10 pro 27Aralık.apk
  2. BTGRFK

Soru EEA Avrupa Kararlı Rom V12.0.3.0.QFDEUXM Batarya peeformansı

EEA Avrupa Kararlı Rom V12.0.3.0.QFDEUXM Batarya performansı sizce nasıl :) Cihaz Aktif şekilde gün icersinde kullanılmaktadır wifi / konum / Bluetooth(akıllı saat) / senk. / Mail açıktır
  3. BTGRFK

Çözüldü Twrp Efs yedeği alamıyorum note 10 pro hata vermekte

Cihazıma yeni IME işlemi uygulattım lakin EFS yedeği alırken böyle bir hata ile karşılaşıyorum çözümü nedir Forumda Bir çözüm gördüm lakin anlayamadım detaylı anlatabilecek abilerim kardeşlerim varmı acaba ? şimdiden teşekkür ederim
  4. BTGRFK

Çözüldü Redmi Note 8 Pro Şarj sorunu çözümü

Bildiğiniz üzere 3-4 haftadır anlamı verilemeyen bir şekilde şarj kullanımı arttı ve Android sistemi pili kullanma oranı plansız şekilde arttı denemelerim sonucunda bir şeyin işe yaradığını buldum Sorun ; Google Chrome güncellemesi Evet doğru duydunuz Google chrome sağlıyor bu dengesiz pil...
  5. BTGRFK

Yardım Redmi note 8 Samsung S3 Frontiner Bağlantı problemi

Herkese Merhaba, Başlıkta belirttiğim gibi Redmi note 8 pro kullanıyorum ve samsung gear s3 frontier akıllı saat ile çalıştırmak istiyorum. Galaxy Wearable uygulamasını kurdum. Bu uygulama saatle eşleştirme yaparken 2 uygulama daha kurduruyor, onlarda tamam. Saat tüm özellikleri ile çalışıyor...
  6. BTGRFK

Sohbet Mİ 9un ilk resimleri benden

GECE ÇEKİM saat 19:42 ; Hdr ( gece modu );
  7. BTGRFK

Aliexpress ten 612$ aldık ordan almanya ya gönderttim ordan bana geldi
  8. BTGRFK

. Düşük ışık Ön kamera
  9. BTGRFK

Diğer İLK RESİM BENDEN Mİ9

10. BTGRFK

Uygulama V10.1.2.0 Rom Çalışan Gcam (Google Kamera ) ve Özçekim Ayna Modu Kapatma

Gcamm tool arka plan da çalışmalı kapatmayınız uygulamayı kapatırsanız malesef fotoğraf dönmüyor öyle bi sıkıntısı var uygulamanın İlk gcam tool açıp start diyosunuz daha sonra ise kamera uygulamasını açıp çekiyorsunuz.
  11. BTGRFK

Soru Kamera

Bende Google camera kullanıyorum lakin gece çekimlerinde mi kamera Manuel modda bozup geçiyor G cam ı Aşşadaki fotoğrafta ışık çok düşük olmasına rağmen pozlamayı yükseltince sonuçlar harika ıso otomatikte
  12. BTGRFK

Uygulama V10.1.2.0 Rom Çalışan Gcam (Google Kamera ) ve Özçekim Ayna Modu Kapatma

Ben açmaya gerek duymadım çünkü bende bu sürümde takılmıyor şahsen ama sizde takılıyor ise BUFFER FİX AÇINIZ telefomun da root yok bu arada :') 1547721181 Cihazım mi 8 kardeşim Mi note 3 için ayrı yapılmış apk olabilir. onun hakkında bilgim yok malesef
  13. BTGRFK

SORUNSUZ ÇALIŞAN (GECE MODUDA DAHİL ) GCAM ; https://f.celsoazevedo.com/file/gcamera/MGC_6.1.021_MI8_V2b_plus3.apk GCAM TOOL PRO (BU UYGULAMAYI ÇEKTİĞİNİ SELFİLERİ AYNA FORMATINDA ÇEVİRMEK İÇİN KULLANINIZ) 1- UYGULAMAYI AÇINIZ 2-SETTİNGS GİRİNİZ 3- PRO FEATURES (işlem altında) ; (-) Delete...
Üst Alt