Brznklc kullanıcısının son içeriği

1. Brznklc

Rehber Mi9t Volte VoWifi aktivasyon denemesi.

Başarılı Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Brznklc

Rehber Mi9t Volte VoWifi aktivasyon denemesi.

Note7 ile deniyorum fakat "donanım testi" butonunu seçmeye çalıştığımda "bu seçenek cihazınızla uyumlu değil" uyarısı veriyor. RN7 ile yapabilen var mı ? Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Brznklc

Sohbet Sohbet köşesi

Cümleten hayırlı sabahlar. Bol kazançlı, mutlu ve huzurlu bir gün geçirmeniz ümidiyle.. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Brznklc

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Sadece 2-3 cihaz ve onların geçeceği tanıtımdan hemen sonra dillendirilmişti zaten. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Brznklc

Mi9 harici gelmedi diye biliyorum. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Brznklc

2020 ilk çeyreği olarak duyurulmuştu Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Brznklc

Bunlar hata sayılmaz. Zamanla alışılır. Yazılımsal sıkıntı olmaması sevindirici şuan için. Söylediklerinizi tema kullanarak değiştirmeye çalışın, düzelme ihtimali yüksek o şekilde. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Brznklc

Gerçek gerçek (: Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Brznklc

Android 10 yok sanırım. Yükleyen arkadaşlar rehberlik amaçlı geri bildirimde bulunsunlar lütfen. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Brznklc

Güncellemell alan var mı ? (Mi9T) Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Brznklc

Sohbet Yeni Telefon Tavsiyesi

Garantisiz 6/64 2.000 tl Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Brznklc

Sohbet Yeni Telefon Tavsiyesi

Mi9T Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Brznklc

Sohbet Note 7 6/64 Note 8 4/64

Pek abartılı farklar barındırmasa da, her daim güncel olan en iyisidir. Aralarında pek bir fiyat farkı yok. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Brznklc

Yanlış güncelleme paketini indirmiş olmalısınız Doğrulanamadı. Mevcut Android sürümünün Kurtarma paketindeki sürümden farklı olduğu görülüyor. Fastboot modunda cihazınızı güncellemeyi deneyin. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Brznklc

Sorun olmaz hocam. 2015 itibariyle birçok güncellememi aynı yöntem üzerinden yaptım ve IMEI çakılı Xiaomi cihazlar kullandım. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt