brusk kullanıcısının son içeriği

1. brusk

Rom Xiaomi 13 Xiaomi Eu Rom İndirme Bağlantıları ve Kurulum

hyperos1 üzerine kurdum hiçbir problem yok, sadece uygulama simgeleri küçüldü :) simge büyütme işe yaramıyor
  2. brusk

Ana Başlık Xiaomi 13 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

Mi 13 te, arka kamera hizasında arka kenar kısımlarına parmakla çift klik şeklinde dokunulduğunda sağ sol iki kenar da geçerli Sessiz mod aktif oluyor, tekrarda kapatıyor Fark eden oldu mu ?
  3. brusk

Rom Xiaomi 13 Hyper os Eu beta çıktı - Türkçe dil

Hiçbir şey olmasa bile birşeyler olmuş sanki :) Tuş kilidi animasyonu sevdim, birazda hızlanmış mı pek anlaşılmıyor Yedekle geri yükle bölümü çalışmıyor
  4. brusk

Direnç işlemini yaptırdım, sıfır bir aracı tamirat için sanayiye götürüp başına gelecek absürt olasılıklar şeklinde düşüncem vardı, hani lafta mükemmel ustalar vardır ya geçici tadilatı yapar ama orijinal halininde içinden geçer orasına burasına vidalar saplar :) Öyle olmadı cihazın açıldığı...
  5. brusk

ilk kullanım birinci simde problem olmadı, ne zaman ki birinci sim kapandı ikinci sime geçtikten sonra restart yapınca şebeke error, bazen hemen gitmiyor birkaç saat sonra gidiyor, bire geri al tekrar ikiye al yada birde kal ne zaman şebeke yakalarsan dur, sıkıcı bir durum cebimde ataç...
  6. brusk

normal bir durum bende de aynı, Call of Duty olması yeterli 👍 benim bir sorum olacak; direnç yaptıran arkadaşlar cevaplarsa sevinirim, direnç işleminden sonra NFC calışıyor mu, birkaç şikayete rastladım işlem sonrası pasif olduğunu belirtenler var yada başka bir sorun fark eden varmı aslında bu...
  7. brusk

Soru Almanyadan xiomi kendi sitesinden telefon almak

Emeğine sağlık baya detay eklemişsin, bende bir not eklemek isterim Sim kartta birinci slotta süren bitince ikinci tarafa geçtiğinde telefon sim kart iğnesini sakın kaybetme 🤭😁
  8. brusk

Yardım Sim gitti

Açıkçası teknik ekip arkadaşlardan teşhis ve çözüm kısa sürede gelir diye umutlandım, MIUI kaynaklı olduğunu düşünüyorum şüphelerim bu yönde, yine de üstadlardan yorum gelir herhalde Android 14 kapıda bakalım aynı soruna devam edecekmiyiz, Can sıkıcı bir durum, sim iğnesini cebimde gezdiriyorum 😁
  9. brusk

herkese merhaba, mi13 1.simde süre doldu 2.sime geçtim ok problem yok, ama telefonu kapa aç yaptığımda sim2 pasif oluyor simi söküp önce bire takıp sonra tekrar 2ye atıyorum, ve 2 aktif oluyor eu haftalık romdayım, bunu sabitlemenin yolu nedir şimdiye kullandığım xiaomi lerde böyle bir sorunla...
  10. brusk

Sohbet Android 13 Root Twrp Magisk Sorunları.

Tavsiye için teşekkürler, ama durum olumsuz yada 3 kez hatalı mı denedim acaba
  11. brusk

Sohbet Android 13 Root Twrp Magisk Sorunları.

Slm arkadaşlar Mi13, magisk kurulu iken 8ballpool oyunu açılmıyor, magisk kaldırıldığında problem yok Bildiğim yöntemleri denedim başaramadım, magisk gizleme, zygisk, ikinci alan, shamiko , çözüm bulamadım Bu konuda bilgisi olan varmı? Nasıl yapabilirim Destek lutfen
  12. brusk

hocam, ekran ölçüsü ve tasarımı fena sevdim kayıtlı parasına 2 kayıtsız seçeneği düşüncem fena fikir değil aslında, kullanım döngüsünde artıları kıyasladım merak etme :) 6 bin papel kayıt ücretine kim normal diyebilir bu kadar acımasız vergi alternatif seçeneklere yönlendiriyor, bakalım 8 aylık...
  13. brusk

sim kart ayarlarında VoLTE nin alt satırında, VoNR özelliğini aktif edebiliyor muyuz
  14. brusk

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G (22101316G) global 14.0.3 sürümünde güncelleme alır mı ?

nasıl yani detaylı yazaydın iyiydi, imei yapılmış cihazı 14 yaptın sonra tekrar mı imei yaptın ?
  15. brusk

Yok mu başka xiaomi 13 alan :) hocam benim bir fikrim geldi :) bir tane daha alıp kullanım süresi sonunda aynı ayarlarda ikinci cihaza geçmek, nasıl fikir ? cihazlar orj kalır, direnç için bir kasapla kaşılaşılmaz, yok şu bu özelliği devre dışı korkusu da olmaz tabiki işinin ehli her zaman...
Üst Alt