brusk kullanıcısının son içeriği

1. brusk

Sıcak Fırsat Alışveriş Sitesi [ chosingz.com ]

https://www.chosingz.com/ Arkadaşlar bu siteyi bilen alışveriş yapan var mı, fiyatları gayet makul görünüyor
  2. brusk

Çözüldü Mi9se Kamera problemi

delete... mi9 se kamera sorunu çözüldü,
  3. brusk

Yardım E posta gmail

Buradaki ayarları denediniz mi, sunucu adres hatası https://www.hostinger.web.tr/rehberler/ucretsiz-google-smtp-sunucusu-kullanimi
  4. brusk

Mod - Mi Band 4 Türkçe (Stabil) v65

hocam bu uyarınız casus yazılım içerikli olabilir anlamında mı? beta kullanıyorum tümü türkçe ve gayet stabil çalışıyor, tüm beta kullananlar hemen değiştirmeli mi?
  5. brusk

Yardım Twrp yedek alamıyorum

telefon modelinin son sürüm twrp'sini yüklersen sorunun çözülür
  6. brusk

Yardım Mi9Se MIUI 11 güncelleme sorunu

twrp dosyalar ekranını ekleyebilirsen doğru yönlendirme yapılabilir
  7. brusk

Yardım Mi9Se MIUI 11 güncelleme sorunu

tüm dosyaları görebiliyorsan problem olmaması gerekiyor, yok tümünü şifreli görüyorum o nedenle bulamıyorum deseydin TWRP uyumsuzluğu diyebilirdik 9.10.24 romunu indir
  8. brusk

Haber Mi band 4 Türkçe dil seçeneği resmi olarak geldi.

bende beta yüklemiştim ve Türkçe kullanıyordum, sildim playden indirdim güncelledi ama şu anda Çince :) uygulama sürümü: 4.0.10 algoritma: 1.1.14 aygıt yazılım sürümü: V1.0.6.16 tekrar betaya mı dönsek
  9. brusk

Rom [Android Q]Mi 9 SE - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

şuan android 10 da ufak tefek buglar mevcut kameradan fotoğraf çektikten sonra çekilen fotoğrafı açmaması. :::::::::: Merhabalar Mi9se için problemin çözümü ektedir Magisk ile flaşlayınız
  10. brusk

Yardım mi 9se format attım telefon açılmıyor

TWRP-3.3.1-3-grus , çalışıyor bilginize Recovery - Xiaomi Mi 9 SE Twrp 3.3.1-3 Tek Tuş Yükleme Aracı
  11. brusk

Rom [Android Q]Mi 9 SE - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Miui arayüz android 10 güncelliğini göstermiyor, ama yinede güncel olmak iyidir şu anda sadece tek hata görüyorum, foto çekiminden sonra hemen ön izleme durumu çalışmıyor
  12. brusk

Rehber [UNOFFICAL]Mi Band 4 Global Türkçe Güncelleme(FW v1.0.7.02BETA

Lexaion364 teşekkürler dostum emeğine sağlık
  13. brusk

Mod Mi5 GCam 6_ xxxxV2.sürüm

Herhangi bir ayar yapmak gerekiyor mu, önceki versiyonunu sildim, kurulumu yaptım Ön kamera ters gösteriyor, arka kamera butona tıkladığımda app kapanıyor
  14. brusk

Sohbet Çağrı geçmişini temizleme

Herkese merhabalar, telefon aramaları çağrı geçmişinde son 3ay kalacak şekilde diğer kayıtları nasıl silebilirim Yada bunu yapabilen app kullanan varmı, daha önce bir app ile yapmıştım ama hangisiydi hatırlayamadım Yardımcı olacak değerli arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Üst Alt