Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam bu uyarınız casus yazılım içerikli olabilir anlamında mı?
beta kullanıyorum tümü türkçe ve gayet stabil çalışıyor, tüm beta kullananlar hemen değiştirmeli mi?
tüm dosyaları görebiliyorsan problem olmaması gerekiyor, yok tümünü şifreli görüyorum o nedenle bulamıyorum deseydin TWRP uyumsuzluğu diyebilirdik
9.10.24 romunu indir
bende beta yüklemiştim ve Türkçe kullanıyordum, sildim playden indirdim güncelledi ama şu anda Çince :)
uygulama sürümü: 4.0.10
algoritma: 1.1.14
aygıt yazılım sürümü: V1.0.6.16
tekrar betaya mı dönsek
şuan android 10 da ufak tefek buglar mevcut kameradan fotoğraf çektikten sonra çekilen fotoğrafı açmaması.
::::::::::
Merhabalar
Mi9se için problemin çözümü ektedir
Magisk ile flaşlayınız
Miui arayüz android 10 güncelliğini göstermiyor, ama yinede güncel olmak iyidir
şu anda sadece tek hata görüyorum, foto çekiminden sonra hemen ön izleme durumu çalışmıyor
Herhangi bir ayar yapmak gerekiyor mu, önceki versiyonunu sildim, kurulumu yaptım
Ön kamera ters gösteriyor, arka kamera butona tıkladığımda app kapanıyor
Herkese merhabalar,
telefon aramaları çağrı geçmişinde son 3ay kalacak şekilde diğer kayıtları nasıl silebilirim
Yada bunu yapabilen app kullanan varmı, daha önce bir app ile yapmıştım ama hangisiydi hatırlayamadım
Yardımcı olacak değerli arkadaşlara şimdiden teşekkürler