Bruce Wayne kullanıcısının son içeriği

1. Bruce Wayne

Yardım Xiaomi Redmi 5 Plus current account is not bound to this device sorunu

EDL moda nasıl giribilirim peki ? 1541531911 Bir sorum daha olacak telefon Ritzy garanti ile gelmişti.Garantiye yollarsam sizce düzeltirler mi ?
  2. Bruce Wayne

Attığınız linkteki Mi flash linki bozuk bir bakar mısınız?
  3. Bruce Wayne

Yardım Mi 6x Sahte Rom sebebiyle Bootloader kilidi acamıyorum

Ben telefonuma göre orijinal çin rom'u bulamadım.Siz bulduysanız linkini atarmısınız ?
  4. Bruce Wayne

Anlamadığım şey neden Mi kilit açma durumda kilit açıldı yazıyor,daha önce açmamıştım.
  5. Bruce Wayne

Global beta sürümünü mü yüklemeliyim ? Yüklemeliysem nasıl yüklerim ?
  6. Bruce Wayne

Merhaba arkadaşlar, Xiaomi Redmi 5 Plus cihazımda bootloader unlock yapmak istiyorum.Fakat unlock sırasında bu hatayı veriyor.Mi kilit açma durumda ise zaten bu cihazın kilidi açıldı yazıyor.OEM kilidini ve USB hata ayıklama seçeneğini de açtım olmadı.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  7. Bruce Wayne

Yardım Xiaomi Redmi 5 Plus Çin sürümden Global sürüme geçiş

Maalesef yine aynı hatayı verdi.Bootloader unlock yapılamayacağından emin misiniz?
  8. Bruce Wayne

Güncelleyiciden dediğiniz sürümü indirirken ''current version is illegal only allowed to flash the latest stable version'' hatasını alıyorum.
  9. Bruce Wayne

Çin developer sürümünü nasıl yüklerim ? Hangisini sürümü yüklemeliyim ?
  10. Bruce Wayne

Unlock etmeye çalışırken "current account is not bound to this device" hatasını alıyorum.Mi kilit açma durumu ''Bu cihazın kilidi açıldı'' olarak gözüküyor.OEM kilit açma seçeneğini ve USB hata ayıklama seçeneğini de açtım fakat yine aynı hatayı aldım.Nasıl çözebilirim?
Üst Alt