brtcnctn kullanıcısının son içeriği

1. B

Mİ9 ARIYORUM

!!!
  2. B

Alış Mİ 9 ALMAK İSTİYORUM.

+++
  3. B

Alış Mİ 9 ALMAK İSTİYORUM.

Merhabalar, ben mi9 almak istiyorum. ama kafamı karıştıdılar. Bu sahibinden de 2650e kadar mi9 var. Birisini aradım bana cihazın seri numarasının g ile bitmesi gerekiyor yoksa global cihaz değil falan özellikler tutmuyor gibisinden bi konuşma yaptı. Bu platformda güvenip satın alabileceğim...
  4. B

Soru Mi 9 Se Kulaklık Sorunu

Kablosuz kulaklıkta sorun yok ama aparatla sorun yaşanıyor
  5. B

Soru Mi 9se rom önerisi

+
  6. B

Rom Mi 9 SE Xiaomi.eu MIUI 10 v9.9.3 Beta ve v10.3.6.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

twrp cihazımda yüklü sanırım telefonu daha önce sıfırladığımda böyle ingilizce yazılar çıkıp bi program çıktı. kaydırarak telefonumu sıfırladım. nasıl kullanıldığını bilmiyorum
  7. B

Soru Mi 9 Se güncelleme

Üretildiği yer endonezya görünüyor ama globala dair bir yazı göremedim bu çin pazarı için olduğu anlamına mı geliyor?
  8. B

Rom Mi 9 SE Xiaomi.eu MIUI 10 v9.9.3 Beta ve v10.3.6.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Twrp ilk kulllanım için şöyle anlatıcı detaylı bir video var mı youtube da?
  9. B

Soru Mi 9 Se güncelleme

Cihazım imei atılmış olduğu için imeiden kontrol edemedim. Diğerini nasıl öğrenebilirim acaba
  10. B

Soru Mi 9 Se güncelleme

Global ve ya değil bunu nasıl anlayabilirim? Cihazı aldığım kişi global olduğunu söyledi kutuda da var etiketi. Değilse bile anlamam mümkün mü
  11. B

Soru Mi 9 Se Kulaklık Sorunu

Evet Kutu içeriğindeki dönüştürücüyü kullanıyorum
  12. B

Soru Mi 9 Se güncelleme

Cihazım eu room var. global rooma çevirmek istiyorum bunu imei düşme riski var dedi aldığım kişi. Siz de olmadığını söylemişsiniz. Global rooma çevirmem mi daha iyi cihaz için yoksa stabil eu da kalması mı?
  13. B

Rom Mi 9 SE - Global Kararlı Miui V10.2.2.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

şu an cihazın hala mi9 se ise hangi sürüm yüklü ben de eu kullanıyorum ama global roma dönmek istiyorum yardımcı olabilir misin?
  14. B

Yardım Mİ 9 Se'ye Global rom atabilir miyim?

Denedim ama aynı hatayı almaya devam ediyorum. mirom sitesi üzerinde bu sürümün china developer roomu var. Ben bunu kurunca telefonumu ingilizce dili üzerinden kullanabilir miyim?
  15. B

Yardım Mİ 9 Se'ye Global rom atabilir miyim?

Şu an görünen 1.7gblik bir güncelleme var ssde. Ben bunu yapamıyorum bir eksisi veyahut artısı olur mu
Üst Alt