Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, ben mi9 almak istiyorum. ama kafamı karıştıdılar. Bu sahibinden de 2650e kadar mi9 var. Birisini aradım bana cihazın seri numarasının g ile bitmesi gerekiyor yoksa global cihaz değil falan özellikler tutmuyor gibisinden bi konuşma yaptı. Bu platformda güvenip satın alabileceğim...
twrp cihazımda yüklü sanırım telefonu daha önce sıfırladığımda böyle ingilizce yazılar çıkıp bi program çıktı. kaydırarak telefonumu sıfırladım. nasıl kullanıldığını bilmiyorum
Cihazım eu room var. global rooma çevirmek istiyorum bunu imei düşme riski var dedi aldığım kişi. Siz de olmadığını söylemişsiniz. Global rooma çevirmem mi daha iyi cihaz için yoksa stabil eu da kalması mı?
Denedim ama aynı hatayı almaya devam ediyorum. mirom sitesi üzerinde bu sürümün china developer roomu var. Ben bunu kurunca telefonumu ingilizce dili üzerinden kullanabilir miyim?