Brssahn kullanıcısının son içeriği

1. Brssahn

Rom Mi Note 10 / Mi CC9 Pro MiRoom Miui 12 20.6.18 Android 10. İndirme Bağlantısı (Haftalık Beta)

Mi Note 10 / Mi CC9 Pro MiRoom Miui 12 20.6.18 Sürüm Android 10. İndirme Bağlantısı . Recovery: https://sourceforge.net/projects/miroom/files/20.6.18/MiNote10-CC9Pro_MIUI_20.6.18_MiRoom_10.0.zip/download
  2. Brssahn

Çözüldü Telefon sıfırlama

merhaba cihazım mi9t telefonu satacağım ama imei işlemi var telefonu imei gitmeden twrp den nasıl sıfırlarım.
  3. Brssahn

Yardım Duvar kağıdı

Merhaba önceden cihazımda bu duvar kağıdının orjinali vardı ama şuan bulamıyorum indirebileceğimiz bir yer varmı acana 1588713599 Bu duvar kağıdının hareketlisi vardı yanlış yazmışım ama şuan hareketlisini bulamıyorum cihazda?
  4. Brssahn

Yardım şebeke sorunu

merhaba sorunlarım bitmek bilmiyor telefonumun şebekesi gitti hattı görüyor ama ne arama ne internet hiç biri yok yeniden modem dosyasımı yüklenmeli ?
  5. Brssahn

Çözüldü fastboot

telefona rom yüklemeye çalışırken telefon fastboot modunda kaldı ne yapsamda fastboot modundan çıkmıyor lütfen yardım edin ?
  6. Brssahn

Sohbet Öneri

merhaba mi9t 128gb için önerebileceğiniz bir rom varmı?
  7. Brssahn

Yardım Root Cihaz Nasıl Güncellenir?

Arkadaşlar merhaba acemiyim bu konuda rootlanip imei atilmiş cihaza güncelleme nasil yapilir varmi bana yardim edecek birisi?
Üst Alt