Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ustam uyumadıysanız bir soru soracağım
mi flash tool ile denerken unknown command diye bir hata aldım daha sonra hatayı görmek için adb ile denedim şöyle bir hata alıyorum flash sırasında
Merhaba arkadaşlar bugün IMEI Repair işlemi yaptım telefonuma şuan sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Fakat IMEI silmeden temiz kurulum yapmak isterim twrp yi ve rootu temizlemek isterim nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz ?
Ben ayrı bir başlıkta arıyordum yahu :) Teşekkür ederim
Ustam arkadaşın attığı konuya da yazdım fakat imei kapalı cihazın bootloaderini nasıl açacağım bilmiyorum.
Merhabalar Redmi note 8 daha önce bootloader kilidi açılmamış IMEI kapandığı için kilidi de açamıyorum mi hesabı bile eklenmemişti telefona nasıl b ir yol izlemeliyim yardımcı olabilir misiniz ?
Merhaba arkadaşlar telefon çalışıyor kapanıp açılıyor. Gelen aramaları kulaklık ile açabiliyorum. Hatta konuşabiliyorum. Tek sorun telefon siyah ekranda kaldı. Sürekli donup kastığı bir zamanda gitti sonra ekranı açamadım. Sağlam bir ekranı takıp denedim ondada aynı durumda yani ekranımda...
Merhaba arkadaşlar telefon çalışıyor kapanıp açılıyor. Gelen aramaları kulaklık ile açabiliyorum. Hatta konuşabiliyorum. Tek sorun telefon siyah ekranda kaldı. Sürekli donup kastığı bir zamanda gitti sonra ekranı açamadım. Sağlam bir ekranı takıp denedim ondada aynı durumda yani ekranımda...