Brsokcu kullanıcısının son içeriği

1. Brsokcu

Soru IMEI Repair sonrası temizlik

ustam uyumadıysanız bir soru soracağım mi flash tool ile denerken unknown command diye bir hata aldım daha sonra hatayı görmek için adb ile denedim şöyle bir hata alıyorum flash sırasında
  2. Brsokcu

Soru IMEI Repair sonrası temizlik

Merhaba arkadaşlar bugün IMEI Repair işlemi yaptım telefonuma şuan sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Fakat IMEI silmeden temiz kurulum yapmak isterim twrp yi ve rootu temizlemek isterim nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz ?
  3. Brsokcu

Yardım BL Kilidi açık telefona IMEI Yardım

Merhaba arkadaşlar internette birden çok IMEI yardım videosu mevcut fakat ben en güvendiğim yere bi sorayım istedim yardımcı olabilecek var mı ?
  4. Brsokcu

Yardım Redmi Note 8 IMEI kapandı BL kilidi kapalı Yardım !!

Ben ayrı bir başlıkta arıyordum yahu :) Teşekkür ederim Ustam arkadaşın attığı konuya da yazdım fakat imei kapalı cihazın bootloaderini nasıl açacağım bilmiyorum.
  5. Brsokcu

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Merhabalar usta elimde Note 8 var imei kapandı bootloader kilidi de kapalı ne yapalıyım. BL kilidi açılırsa imei kendim halledebilirim
  6. Brsokcu

linki açtım zaten fakat benim yaşadığım sıkıntı orada yok
  7. Brsokcu

kim hangi kısımdan yardımcı oluyor. Yardımcı olabilir misiniz ?
  8. Brsokcu

Merhabalar Redmi note 8 daha önce bootloader kilidi açılmamış IMEI kapandığı için kilidi de açamıyorum mi hesabı bile eklenmemişti telefona nasıl b ir yol izlemeliyim yardımcı olabilir misiniz ?
  9. Brsokcu

Yardım Redmi Note 7 Siyah Ekran

Merhaba arkadaşlar telefon çalışıyor kapanıp açılıyor. Gelen aramaları kulaklık ile açabiliyorum. Hatta konuşabiliyorum. Tek sorun telefon siyah ekranda kaldı. Sürekli donup kastığı bir zamanda gitti sonra ekranı açamadım. Sağlam bir ekranı takıp denedim ondada aynı durumda yani ekranımda...
  10. Brsokcu

Yardım Redmi Note 7 Siyah Ekran

Merhaba arkadaşlar telefon çalışıyor kapanıp açılıyor. Gelen aramaları kulaklık ile açabiliyorum. Hatta konuşabiliyorum. Tek sorun telefon siyah ekranda kaldı. Sürekli donup kastığı bir zamanda gitti sonra ekranı açamadım. Sağlam bir ekranı takıp denedim ondada aynı durumda yani ekranımda...
Üst Alt