browneyes45 kullanıcısının son içeriği

1. browneyes45

Çözüldü Poco f2 rom değişimi

Merhaba arkadaşlar , poco f2 pro cihazıma hindistan romu yüklemiştim beğenmedim eu roma geçmek istedim twrp den yüklemeyi yaptım tekrar başlattığımda POCO yazısı geldi ekranda devamlı bu şekilde duruyor . Hiçbir şekilde recovery arayüzüne giremiyorum. Fastboot ekranına giriyorum tek tuşla twrp...
  2. browneyes45

Yardım Mi 6 Manyetik Sensör Sorunu

Merhaba arkadaşlar , mi 6 telefonumun kamerası çok kötü çekim yaptığı için anakartı yanmış mi 6 aldım , kozmetik olarak kullandığım telefondan iyi olduğu için anakartı söküp aldığım telefona taktım öyle kullanıyorum fakat şöyle bir sorun var test programın da manyetik sensör de hiç değer...
  3. browneyes45

Çözüldü Fastboot "press any key to shutdown" Hatası

Başka bir pc de deneyin hocam ..
  4. browneyes45

Yardım Mi 5 Ekranın Kendi Kendine Uyanması sorunu (screen blinking)

Hocam sağolun izinleri iptal ettim şimdilik sorun çözüldü.
  5. browneyes45

Yardım Mi 5 Ekranın Kendi Kendine Uyanması sorunu (screen blinking)

Hocam bu dosyayı bulduktan sonra permission ayarlarınımı değiştiriyoruz tam qnlayamadım o bölümü?
  6. browneyes45

Soru Play store indirmeme sorunu

Araçlar>İndirilenler>sağ üs köşedeki 3 nokta >Ayarlar>Sınırsız bide bunu deneyin hocam mobil veri ile deniyorsanız...
  7. browneyes45

Yardım Mi5 imei sonrası şebeke yok problemi

hocam nette anlatımlar var onları uygula şuan hatırlamıyorum uzun zaman oldu kusura bakma .... akıllı.be sitesindeki anlatımla yapmıştım ben...
  8. browneyes45

Tema Siyah ve Yeşil uyumu Durum Çubuğu(MIUI 10)

Güzel... Paylaşım için teşekkürler..
  9. browneyes45

Yardım fastboot modundan cikamiyorum telefon cop oldu mu ?

Recovery ekranını silmişsiniz büyük ihtimal 1538323590 Rom dosyasını tekrardan flash edin
  10. browneyes45

Yardım fastboot modundan cikamiyorum telefon cop oldu mu ?

Hocam power + ses açma tuşuna basılı tuttunuz mu?
  11. browneyes45

Soru Mi 8 Tek elle kullanım

Bnde öyle bir seçenek yok hocam sanırım tema ayarlarında yada ekran ayarlarında olması lazım
  12. browneyes45

Soru Mi 8 Tek elle kullanım

Ayarlar-Ekran-Tam ekran modu
  13. browneyes45

Yardım Mi 6 - MIUI 10 | Root işleminden sonra Mi logosunda kalıyor ?

Twrp ye girip yedek alın hocam sonra 4 wipe işlemini yapıp romu kurun ardından veriyi restore edebilirsiniz
  14. browneyes45

Yardım YARDIM!!! REDMİ 5 PLUS MOBİL AĞ KULLANILAMIYOR YARDIM!!!

Telefonu nereden aldınız? İmei malum yöntemle atıldıysa modem dodyalarına müdahale edildiği için sorun oluşmuş olabilir
  15. browneyes45

Yardım Mi 6 - MIUI 10 | Root işleminden sonra Mi logosunda kalıyor ?

Twrp için .Zip formatında rom indirip kurun hocam.. Twrp yüklerken romu silmişsiniz büyük ihtimal
Üst Alt