Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese iyi forumlar öncelikle son zamanlarda herhangi bir uygulamadan diğer bir uygulamaya altta alıp geçtiğinde ekran işlemiyor animasyon kapalı gunclleme ile alakalı olduğunu düşünmüyorum uzun zamandır 11.0.6 da global bir cihaz rol vs değişmesi olmadı son ay 2 kere format yedi bu sorunda son...
Arkadaşlar merhabalar redmi note 8 pro 128 GB telefonum bl kapalı orijinal sürüm global
Kullanım istatistiklerinizi atabilirmisin karşılaştırma yapsak güncel olan istatistiklerinizi
Ben dün taktım saat 12 de çektim şarjdan sadece Google da ve bir kaç uygulamada gezdim ama sürekli redmi earbuds...
Arkadaşlar herkese iyi günler yaklaşık 1.5 haftadır kullanıyorum telefonu 128gb modelini şöyle bir sorunum var MIUI 10 da da vardı sanırsam az kullandığımdan bilemiyorum sorun şu ki müzik uygulamasini actim dinledim sonra kapatmak için son kullanılan uygulamalardan kapattım fakat müzik arka...
https://www.teknoburada.net/2019/11/15/redmi-note-8-pro-bu-defa-surpriz-bir-islemciyle-geliyor/amp/
Fotoğraf bu linke aittir bir de buradan da bakabiliriz
Arkadaşlar burada rehber olarak konuyu acmamin sebebi alacak arkadaşlara yardımcı olmak
Biliyorsunuz ki mi Ankara'da Ankamall mağazasını acicak bende oradan telefon almayı planlıyorum şuanda mevcut redmi 5 plus kullanıyorum ve kafamda note8pro var ama çoğu kişi işlemcisi den daha kullanmadan...