brobaba290 kullanıcısının son içeriği

1. brobaba290

Yardım Ekran takilmasi

Herkese iyi forumlar öncelikle son zamanlarda herhangi bir uygulamadan diğer bir uygulamaya altta alıp geçtiğinde ekran işlemiyor animasyon kapalı gunclleme ile alakalı olduğunu düşünmüyorum uzun zamandır 11.0.6 da global bir cihaz rol vs değişmesi olmadı son ay 2 kere format yedi bu sorunda son...
  2. brobaba290

Soru Note 8 Pro Ekran Süresi Paylaşımı

Arkadaşlar merhabalar redmi note 8 pro 128 GB telefonum bl kapalı orijinal sürüm global Kullanım istatistiklerinizi atabilirmisin karşılaştırma yapsak güncel olan istatistiklerinizi Ben dün taktım saat 12 de çektim şarjdan sadece Google da ve bir kaç uygulamada gezdim ama sürekli redmi earbuds...
  3. brobaba290

Yardım Uygulama kapanmama sorunu

Arkadaşlar herkese iyi günler yaklaşık 1.5 haftadır kullanıyorum telefonu 128gb modelini şöyle bir sorunum var MIUI 10 da da vardı sanırsam az kullandığımdan bilemiyorum sorun şu ki müzik uygulamasini actim dinledim sonra kapatmak için son kullanılan uygulamalardan kapattım fakat müzik arka...
  4. brobaba290

Soru Ankamall Açılışta olan var mı ?

Biir tuurlu yükleyemiyorum fotoğrafları
  5. brobaba290

Soru Ankamall Açılışta olan var mı ?

Açılış şuan için polis tarafından iptal deniliyor fenomenlerde iptal olmuş ses sisteminin oradayım bende
  6. brobaba290

Soru Redmi note 8 pro vs mi9t

https://www.teknoburada.net/2019/11/15/redmi-note-8-pro-bu-defa-surpriz-bir-islemciyle-geliyor/amp/ Fotoğraf bu linke aittir bir de buradan da bakabiliriz
  7. brobaba290

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/202956-307616/redmi-note-8-pro_xiaomi-mi-9-lite/
  8. brobaba290

Arkadaşlar burada rehber olarak konuyu acmamin sebebi alacak arkadaşlara yardımcı olmak Biliyorsunuz ki mi Ankara'da Ankamall mağazasını acicak bende oradan telefon almayı planlıyorum şuanda mevcut redmi 5 plus kullanıyorum ve kafamda note8pro var ama çoğu kişi işlemcisi den daha kullanmadan...
  9. brobaba290

MIUI 11 Redmi 5 plus miui 11 (sohbet)

Burada da ucuntu partiden. Hadi hayirlisi
  10. brobaba290

Madalya Instagram'da MIUI Türkiye'yi Takip Et Madalya Kazan!

bir madalyada ben rica edebilir miyim hocam :D
  11. brobaba290

Ayarlar sistem hakkında fotoğraf atarmisiniz orada mee7 yazıyorsa Çin meg7 yazıyorsa global oluyor ama bı fotoğraf atın bakalim
  12. brobaba290

Çin anakarti takildida alırsınız hocam
  13. brobaba290

Daha önce paylassana yaa 6gun olmuş yazali artık.herkes satacakti telefonu
  14. brobaba290

Yavaş yavaş yukleniyor heyecanlandım simdi 1573555364 Evet
  15. brobaba290

O haber yalan arkadaşlar android 9 denmiş fakat redmi 5 de 9 yok bunu daha önceki mesajlarda arkadaşımızda söylemişti
Üst Alt