brkgnb kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım GALERİ DEKİ RESİMLERİ DÖNDÜRME

yok kardeşim bende o secenek 1573763701 ztn o şekılde yapıyorum ama kalıcı olmuyor cıkıp tekrar gırınce eskı halıne donuyor yanı kalıcı olarak kaydedemıyorum 1573763798 kırp secenegının içindeymiş saolun buldum :D
  2. B

Yardım GALERİ DEKİ RESİMLERİ DÖNDÜRME

arkadaslar galeri deki resimleri döndürme işlemi yapamıyorum daha dogrusu ekranı elınle cevırerek donduruyosun ama resımden cıkınca geri eski haline dönüyor . bundan önce LG kullanıyordum 3 noktaya basınca orda dırek dondur secenegı vardı bunda ole bırsey yok duzenleye gırıyorum ordada yok :D
  3. B

Yardım Xiaomi redmi note 7 hala MIUI 11 GELMEDİ...

Redmi note 7 benim cihaza da gelmedi bekliyoz bakalim
  4. B

Yardım redmi note 7 4.5g

yeniden başlatmıstım ztn bir kac kere gene degısen birşey olmadı 1571829214 daha önceden telefon rehberınden bırıne tıkladıgımda goruntulu arama sımgesı vardı oda yok su anda oda votemıdır nedır onla alakalıymıs heralde
  5. B

Yardım redmi note 7 4.5g

sinyal gücü: -88dbm 12asu veri hizmeti : baglantı kesildi veri ağı türü : HSPA TERCİH EDİLEN AG TURU : LTE/TD-SCDMA/UMTS VOLTE TEMEL HAZIRLIĞI YAPILDI : KAPALI VİDEO GÖRÜŞME TEMEL HAZIRLIGI YAP : KAPALI DİĞER İKİSİDE KAPALI
  6. B

Yardım redmi note 7 4.5g

kardeşim 4.5 g seçili ama h+ gösteriyor anlam veremedim bulunduğum yer 4.5 g ceken bir yer
  7. B

Yardım redmi note 7 4.5g

TERCİH EDİLEN AĞ TÜRÜ 4.5G SEÇİLİ
  8. B

Yardım redmi note 7 4.5g

öncelikle iyigünler . telefonda hem wifi hemde veri baglantısı kapalı iken sag üstte 4.5 g logosu gozukuyordu ayarlardanmıdır diye biraz baktım ayarlar / daha fazla / kablosuz,mobil,bluetoot u sıfırla dan ayarları sıfırladım . gene birşey değişmedi ama bu sefer 4.5 g ceken telefon artık 4.5 g...
Üst Alt