brkdzmk kullanıcısının son içeriği

1. brkdzmk

Mod Pubg sabit 90 Fps ve parlaklık düşmesi

merhaba pubg için mi11 t pro stabil hatasız verdiğiniz modülü çalıştıra bilmek için ROM VE TWRP önerirmisiniz teşekkürler.
  2. brkdzmk

Yardım Hoparlör açıkken ses gitmiyor

aynı sıkıntı bendede var redmi note 8 pro kullanıyorum.
  3. brkdzmk

Yardım Mİ 9T Kapanma sorunu ve hoparlör arızası

benimde başıma geldi 3 haftadır mi note 10 için herşeyi denedim ama hoparlörden hiç bir şekilde ses alamıyorum. hoparlörü başka telefona takınca çalışıyor ama kendi telefonumda çalışmıyor. Hoparlör için her türlü persist dosyasını attım ama halen aynı. çözüm bulduysanız banada yardımcı olurmusunuz.
  4. brkdzmk

Rehber Persist Nasıl Yüklenir? (Sensörler, Wifi/Bluetooth, Parmak İzi Okuyucusu vs. sorunu çözümü)

herkese selamlar ben persist sorunumu giderdim ama hoparlör den ses gelmiyor telefoncuya götürdüm acaba dedim hoparlör mü bozuldu yok hoparlör baska mi note 10 ta takınca çalısıyor bunun çözümünü bilen varmıdır persist yüklü ama hoparlör kalibrasyonu yaparkende fail hatası veriyor.
  5. brkdzmk

Yardım Mİ NOTE 10 Hoparlörden ses yok Yazılımsal

ben ümidi kestim vallah dual speaker mod bulursam mi note 10 için ahizeyi hoparlör olarak kullancam gecici süreliğine
  6. brkdzmk

benim bildiğim telefonun önemli dosyaları barındıran bir kısım diye biliyorum. hoparlör gene çalışmadı bu arada
  7. brkdzmk

şimdi miui 13 kurdum twrp veya orange fox kurdurabilirsem persisti kurup denicem
  8. brkdzmk

ustam kulaklık çalısıyor bluetoothtanda denedim çalısıyor bir hoparlör devre dışı onu aktif etmem lazım ama CİT ile kalibrasyonda fail veriyor
  9. brkdzmk

elimde suanda kulaklık olmadıgı için deneyemiyorum. ama sabah kulaklık bulup deniyim 1.
  10. brkdzmk

benim ahize çalısıyor ama speaker alt hoparlörden hiç ses gelmiyor
  11. brkdzmk

format data ve wipe den ziyade advanced wipe yapıyorum 4 kısımı silip bide öyle rom atmayı denedim o da nafile
  12. brkdzmk

Yardım Root sonrası hoparlörden ses gelmiyor

benim cihazda mi note 10 ve benimde aynı sorun var hoparlörden hiç ses yok. ve çözüm bulan varsa yardımcı olabilirmi bende az önce konu actım sorunumla ilgili konu bulamayınca.
  13. brkdzmk

miui 11 12 13 global china hindistan eea romların hepsini denedim nafile :(((
  14. brkdzmk

ben kaç gündür üretmediğim çözüm kalmadı napicam bilmiyorum.
  15. brkdzmk

hocam zaten telefon global olarak geldi ben global rom da attım persistini yükledim olmadı sonra china rom attım ondaki persistide yükledim gene olmadı persist yüklenmiyordu bizde sdf yüklemesi yaptık düzeldi persist yüklü ama CİT e girdiğimde speaker kalibrasyonu yapmıyor bende baya bir eski...
Üst Alt