Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benimde başıma geldi 3 haftadır mi note 10 için herşeyi denedim ama hoparlörden hiç bir şekilde ses alamıyorum. hoparlörü başka telefona takınca çalışıyor ama kendi telefonumda çalışmıyor. Hoparlör için her türlü persist dosyasını attım ama halen aynı. çözüm bulduysanız banada yardımcı olurmusunuz.
herkese selamlar ben persist sorunumu giderdim ama hoparlör den ses gelmiyor telefoncuya götürdüm acaba dedim hoparlör mü bozuldu yok hoparlör baska mi note 10 ta takınca çalısıyor bunun çözümünü bilen varmıdır persist yüklü ama hoparlör kalibrasyonu yaparkende fail hatası veriyor.
benim cihazda mi note 10 ve benimde aynı sorun var hoparlörden hiç ses yok. ve çözüm bulan varsa yardımcı olabilirmi bende az önce konu actım sorunumla ilgili konu bulamayınca.
hocam zaten telefon global olarak geldi ben global rom da attım persistini yükledim olmadı sonra china rom attım ondaki persistide yükledim gene olmadı persist yüklenmiyordu bizde sdf yüklemesi yaptık düzeldi persist yüklü ama CİT e girdiğimde speaker kalibrasyonu yapmıyor bende baya bir eski...