Brkakn07 kullanıcısının son içeriği

1. Brkakn07

Yardım Mi Mix 3 Siyah Ekranda Kaldı

İyi akşamlar dilerim. Cihazımda garip bir sorun var öncelikle. Yazılım bir süre sonra aşırı şekilde ağırlaşıyor ve telefon uygulamaları açarken bile 1 2 dakika bekletmeden açmıyordu. Bunu hem orjinal sürümlerde hem de diğer Xda forumlarında kurduğum Saf android sürümlerinde yapıyordu sanırsam...
  2. Brkakn07

Soru Hangi Romu Kullanıyorsunuz

İyi geceler dilerim. Sürekli AOSP ve MİUİ arasında geçiş yapıp duruyorum. İki yazılımında kendince artıları eksileri var bildiğiniz gibi. MİUİ 12 Eu Stable kullanıyorum bunun haricinde önereceğiniz MİUİ tabanlı bir yazılım var mı ? Diğer Romları da biliyorum ancak sizden yardım almak istedim...
  3. Brkakn07

Yardım Galaxy Watch Active 2 Hakkında.

İyi geceler dilerim. Bu modeli kullananlar varsa aranızda saat hakkında bilgi verebilir misiniz ? Almayı düşünüyorum ancak biraz fiyat konusunda kararsız kalıyorum.
  4. Brkakn07

Sohbet iPhone 7 Hakkında.

İyi geceler dilerim. Belki bu durumu yaşamış birisi vardır diye sormak istedim. Ablamın kullandığı cihaz önce hiç sarj olmamaya, ardından kapalı iken sarj olup sonrasında hiç sarj olmayarak kapandı. Bu sorun hakkında bilgisi olan var mı acaba ? Teşekkür ederim.
  5. Brkakn07

Yardım Kulaklık Tavsiyesi Hakkında.

İyi geceler dilerim. Sennheiser CX 3.00 modelini kullanıyorum. Cihazımda Dolby ve Viper4FX kurulu. Fazlası ile müzik dinleyen ve her sesi duymak isteyen birisiyim. Bundan dolayı yeni bir kulaklık arayışına girdim. Bu kulaklıktan farklı olarak ne tavsiye verebilirsiniz. Teşekkür ederim.
  6. Brkakn07

Sohbet EU Beta Hakkında Düşünceler..

İyi geceler dilerim. Eu Betayı (Miui11 Android 10) 1 hafta önce kurdum ve cidden ağzım açık kaldı. Eu Stable (Miui 11 Android 9) kullanıyordum ve sanki telefon stable sürümünde bu kadar akıcı ve güzel değildi. Ayrıca sarj olarak da kullanım sürem arttı. Bu gelişmeleri görünce buraya yazıp bu...
  7. Brkakn07

Yardım Mix 3 Ses Modülü Hakkında

İyi geceler dilerim.Forumda genel olarak Mix 3 cihazını kullanan kişi sayısını az olarak gözlemledim. Forumu genelde bilmediğim konular için kullanıyorum yardımlarınız için sağolun. Eu rom kullanmaktayım ve ses kalitesini arttırmak istiyorum. Xda ve burada biraz araştırma yaptım ancak, hangi...
  8. Brkakn07

Yardım Miui 11 Hakkında

İyi Geceler. Yaklaşık 4 aydır AOSP tabalı yazılım kullanıyorum. Miui 10 da bildirimleri sevmememden ötürü bunu yapmıştım. Miui 11 ile bu durumun düzelip düzelmediğini ve Şu an kurmamın bir yararı olup olmayacağını merak ettim. Teşekkür ederim.
  9. Brkakn07

Sohbet İstanbul sivas kaç saat

9-10 saat hocam
  10. Brkakn07

Sohbet İstanbul sivas kaç saat

Olaya bir Sivas lı olarak bakınca, sebepsizce sevindim. Nedenini bilmiyorum :D
  11. Brkakn07

İnceleme Evolution X 2.0 Rom Kullanım ve Deneyim

Sadece 3 parmak ekran görüntüsü alma var hocam dediğin özellikleri ben de bulamadım maalesef
  12. Brkakn07

Sohbet Sürekli Rom Değiştirme Hastalığı

İphone 6S kullanırken sürekli beta sürümleri ve normal sürümler arasında geziyorum :D.....
  13. Brkakn07

Sohbet Sürekli Rom Değiştirme Hastalığı

İyi akşamlar. Bu konuda tek olduğumu düşünmüyorum :D. Yazılımdan memnun olsam dahi sürekli yeni şeyler arayıp duruyorum yok mu bunun bir çözümü ... :D
  14. Brkakn07

İnceleme Evolution X 2.0 Rom Kullanım ve Deneyim

Öncelikle @archesm e teşekkür ederim. Özel mesaj attığımda sorularımı cevaplayıp yardımcı oldu bana. (Kurulum) StackPath Bu linkte bulunan TWRP ile kurulumu yaptım. (Mi Mix 3 forumunda bulunan, Tek tuşla TWRP yükleme konusundaki TWRP ile denediğimde bootloop sorunu yaşadım.) TWRP kısmında...
  15. Brkakn07

Yardım Rom attıktan sonra miui logosunda reset atma

Tekrar yazmak zorunda kalıyorum ancak bu gece halletmem gerekiyor yardım etme şansınız var mı ?
Üst Alt