brk_41 kullanıcısının son içeriği

1. B

İpucu Nohon batarya değişimi

Bu pile ihtiyacı olanlar malum sitede bulduk. Reyze marka Mi 10 pro BM4M batarya. Çok iyi çıktı.
  2. B

Merhaba Mi 10 pro BM4M Kodlu bu bataryanın Nohon ve Deji marka olarak satışı Türkiye'de yok. Kullanıcı yorumlarını okuduğum kadarıyla bu markalar neredeyse orjinali kadar iyi gibiler. Piyasadaki piller ya Mah. değeri, kapasiteleri düşük fason üretimler ya da çıkma orjinal ama ekmeği yenmiş...
  3. B

Nohon batarya Aliexpressten Türkiye ye gönderim yapmıyor. Türkiyede bu bataryayı satan var mı?
  4. B

Sohbet Yetkili hesap nedir?

Bu yetkili hesapları kim yada kimler satıyor. Servis mi. Ben mesela yetkili hesap satın almak istiyorum nereye müracaat etmem gerekiyor?
  5. B

Yardım Redmi Note 7 Kasma

Hocam cihazı hala kullanıyormusunuz. Rom dan sonraki izlenimleriniz neler, donma oluyor mu?
  6. B

Yardım KernelSU Nedir ve Nasıl kurulur?

👍usb hata ayıklama açık olduğu için temasssız ödeme açılmıyormuş.
  7. B

Yardım KernelSu Kurulumu

Kernel su lu rom yükledim. Vakıfbank uygulamasında temassız ödemeyi engelliyor. Shamiko modülü ile Magiskten Zygisk açıp Reddetme listesinden de banka uygulamasına tık koyunca temassız ödemeyi açabiliyordum. Ksu lu romda bu sorunu nasıl aşarım?
  8. B

Yardım KernelSU Nedir ve Nasıl kurulur?

Magiskte shamiko sayesinde Vakıfbank temassız ödemeyi açabiliyordum. Ksu da bunun bi yolu var mı.? Vakıfbankası uygulaması içindeki Temassız ödeme kısmı root tan dolayı açılmıyor.
  9. B

HyperOS Xiaomi Mi 10 Pro (cmi) - Çin Kararlı - OS1.0.3.0.TJACNXM

Bu orjinal Çin yazılımını kullanan var mı?
  10. B

Yardım Redmi Note 8 Pro Evolution X 7.6.1 NFC sorunu

Merhaba Aynı sorun bende de var. Tam olarak sorunu nasıl çözdünüz. Çözüm olarak dediklerinizi denedim ama yine aynı?
  11. B

Soru Çin romu

Arkadaşlar Telefonuma Çin orjinal yazılımı yükledim. Magisk ile Rootladım. Dil paketi modülünü de kurdum. İki sorum olacak; 1. Mi Al'i sistemden kaldırmak istiyorum yerine Google Asistan koymak istiyorum. Bunu rootla nasıl kaldırırım? 2. Pil kullanımı istatisklerinden ekranın ne kadar süre açık...
  12. B

MIUI 14 mi 10 pro miui 14 rom

Bu hibrit rom 1683231922 Klasöre çıkarınca içinde şu komut dosyaları olur. windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat windows_fastboot_update_rom.bat Updata rom bat seçip yüklersen veri kaybı olmaz. Ama yine de bi yedeğiniz olması iyidir.
  13. B

Recovery [Android 10/11/12] Xiaomi Mi 10 Pro - Twrp 3.4.2 / 3.6.1 Tek Tuş Yükleme Aracı

Xiaomi telefon modellerinin kod adı. Mi 10 pro nun kod adı (Cmi) Paylaşımcı vermiş olduğum linkteki son sürüm Twrp leri kaldırmış, sebebini yazmamış bilginiz olsun. Siz romu telefonu Fastboot moda alıp Pc den yükleyiniz.
  14. B

Recovery [Android 10/11/12] Xiaomi Mi 10 Pro - Twrp 3.4.2 / 3.6.1 Tek Tuş Yükleme Aracı

Tek tuşlu Twrp yi Pc ile yükle sonra. Twrp ye gir İnstall'e tıkla sağ altan İnstall image ye tıkla indirmiş olduğun A13 Twrp img dosyasını bul ve tıkla ardından çıkan menüden recovery yi seçip alttan kaydır yükle. Yeni twrp yüklenmiş olsun.
  15. B

Yardım Android Chrome Ana sayfa hızlı erişim kısayolları sorunu

Android Chrome da ki sekiz adet olan hızlı erişim kısayollarına bir çözümü olan var mı. Son girdigim siteler Chrome Ana sayfasında hızlı erişim de görünüyor. Ben oraya en çok kullandığım siteleri sabitlemek istiyorum. Ama böyle bir ayar yok sanırım facepalm~~ 1680331491 ;(:@
Üst Alt