brk_41 kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Facebook bildirimi yarım görünüyor?

Hayır sorun çözülmedi dostum. Roboto yazı tipinde de aynı. Ekran resimlerini ekledim.
  2. B

Dediğiniz gibi Mi sans yerine roboto olanından birini seçtim. Faceden bildirim gelince duruma göre olumlu veya olumsuz cvp. yazacağım👍
  3. B

Ekran ölçeklendirme yapmadım, zaten sadece Facebookta bu saçma durum. Faceyi komple bile kaldırdım. Telefonu bir çok kez kapatıp açtım. Yazı tipi romun kurulumunda gelen Mi sans yazı tipi, kalın ince font vs. de degiştim yine aynı. Zaten bunlardan sorun olsa diğer uygulama bildirimleride Face...
  4. B

Facebook bildirimleri böyle yarısı görünüyor sizlerde de böyle mi, bu saçma sorunun çözümü var mı? Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler
  5. B

Yardım Kayan Bildirim Penceresi Tam Çıkmıyor

Sadece Facebook kayan bildirimleri bu şekilde yarım veya alt kısmı tam olarak görünmüyor. Acaba bu saçma sorun neden olur? Orjinal tema kullanıyorum. Facebook'u kaldırıp tekrar yükledim sorun yine çözülmedi. Zamanında dediler ki; REDMİ Xiaominin en zayıf telefonu alırsan Mİ serisinden al. 2...
  6. B

İpucu Nohon batarya değişimi

Bu pile ihtiyacı olanlar malum sitede bulduk. Reyze marka Mi 10 pro BM4M batarya. Çok iyi çıktı.
  7. B

Merhaba Mi 10 pro BM4M Kodlu bu bataryanın Nohon ve Deji marka olarak satışı Türkiye'de yok. Kullanıcı yorumlarını okuduğum kadarıyla bu markalar neredeyse orjinali kadar iyi gibiler. Piyasadaki piller ya Mah. değeri, kapasiteleri düşük fason üretimler ya da çıkma orjinal ama ekmeği yenmiş...
  8. B

Nohon batarya Aliexpressten Türkiye ye gönderim yapmıyor. Türkiyede bu bataryayı satan var mı?
  9. B

Sohbet Yetkili hesap nedir?

Bu yetkili hesapları kim yada kimler satıyor. Servis mi. Ben mesela yetkili hesap satın almak istiyorum nereye müracaat etmem gerekiyor?
  10. B

Yardım Redmi Note 7 Kasma

Hocam cihazı hala kullanıyormusunuz. Rom dan sonraki izlenimleriniz neler, donma oluyor mu?
  11. B

Yardım KernelSU Nedir ve Nasıl kurulur?

👍usb hata ayıklama açık olduğu için temasssız ödeme açılmıyormuş.
  12. B

Yardım KernelSu Kurulumu

Kernel su lu rom yükledim. Vakıfbank uygulamasında temassız ödemeyi engelliyor. Shamiko modülü ile Magiskten Zygisk açıp Reddetme listesinden de banka uygulamasına tık koyunca temassız ödemeyi açabiliyordum. Ksu lu romda bu sorunu nasıl aşarım?
  13. B

Yardım KernelSU Nedir ve Nasıl kurulur?

Magiskte shamiko sayesinde Vakıfbank temassız ödemeyi açabiliyordum. Ksu da bunun bi yolu var mı.? Vakıfbankası uygulaması içindeki Temassız ödeme kısmı root tan dolayı açılmıyor.
  14. B

HyperOS Xiaomi Mi 10 Pro (cmi) - Çin Kararlı - OS1.0.3.0.TJACNXM

Bu orjinal Çin yazılımını kullanan var mı?
  15. B

Yardım Redmi Note 8 Pro Evolution X 7.6.1 NFC sorunu

Merhaba Aynı sorun bende de var. Tam olarak sorunu nasıl çözdünüz. Çözüm olarak dediklerinizi denedim ama yine aynı?
Üst Alt