brk_41 kullanıcısının son içeriği

1. B

Soru Çin romu

Arkadaşlar Telefonuma Çin orjinal yazılımı yükledim. Magisk ile Rootladım. Dil paketi modülünü de kurdum. İki sorum olacak; 1. Mi Al'i sistemden kaldırmak istiyorum yerine Google Asistan koymak istiyorum. Bunu rootla nasıl kaldırırım? 2. Pil kullanımı istatisklerinden ekranın ne kadar süre açık...
  2. B

Soru Huawei Y90 imei atılır mı?

Huawei Y90 Nova ya imei atılabiliyor mu?
  3. B

Yardım Android Chrome Ana sayfa hızlı erişim kısayolları sorunu

Chrome Ana sayfa da resim de gösterdiğim gibi son girdiğim siteler görünüyor. Bu kısma sanırım hızlı erişim deniliyor, hızlı erişim kısmına en çok kullandığım web sitelerini sabitlemek istiyorum fakat ne yaptıysam olmuyor. Son girdiğim siteler en çok kullandığım siteleri otomatik değiştiriyor...
  4. B

Soru Endonezya Miui v13.0.6 hakkında

Endonezya Miui v13.0.6 bu romu kullanan varmı?
  5. B

Soru Whatsapp a gelen link hakkında

whatsapptan gelen trendyol linki play storeye yönlendiriyor. Tarayıcıda açması için ne yapmalıyım. Trendyol uygulamasını indirmek istemiyorum?
  6. B

Yardım Mi 10 pro twrp kullanımı?

Mi 10 pro Eu Stabil Miui 13.0.4 yüklü. Ben 12.5.10 na sürüm düşürmek istiyorum. Temiz kurulum için yedek aldıktan sonra, araştırdığım ve anladığım kadarı Twrp den Wipe Advanced bölümünden ; Dalvick/Art cache Data İnternal storage Cache Bu 4 seçeneği seçip wipe liyoruz. Benim cihaz da yüklü olan...
  7. B

Yardım Google hesabımın aktif olduğu cihaz Mi 10 Pro ama telefon modeli Google Pixel 2 olarak görünüyor?

Kullandığım cihaz Mi 10 pro Google hesap yönetiminden cihazlarım kısmına baktığım da kullandığım Mi 10 pro modeli yerine Google Pixel 2 ismi çıkıyor. Yani google hesab Mi 10 pro yu Google Pixel 2 gibi görüyor... Oturumu kapat deyince Mi 10 pro daki oturumum kapanıyor. Açınca Mi 10 pro da ki...
  8. B

Soru Twrp veya orange fox uygulama yedekleme

Sadece uygulamala ve verilerini Twrp üzerinden yedekleyip yeni romu yükleyince yine twrp üzerinden geri yükleyebiliyormuyuz. Telefonun kendi yedekleme ve geri yüklemesi sağlıklı çalışmıyor, bazı uygulamaları yedeklediği halde geri yüklemiyor, her yeni romdan sonra çok zamanımı çalıyor bu durum...
  9. B

Soru Redmi note 7 bootloader kilidi kapatma?

Bootloader kilidini kapatıp, fabrikasyon olan EEA V11.0.7.0 PFGEUXM yazılımını yüklemek istiyorum, nasıl yapabilirim. Teşekkürler.
  10. B

Yardım Bootloader kilidi hakkinda öneri

Sabitlenmiş konular içerisinde "Redmi Note 7 Bootloader kilidi açma" konusu sanırım yok, bu konu ile ilgili kilid açıp Eu rom yüklemek isteyen arkadaşlara kolaylık olurdu. Teşekkürler.
Üst Alt