Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekran ölçeklendirme yapmadım, zaten sadece Facebookta bu saçma durum. Faceyi komple bile kaldırdım. Telefonu bir çok kez kapatıp açtım. Yazı tipi romun kurulumunda gelen Mi sans yazı tipi, kalın ince font vs. de degiştim yine aynı. Zaten bunlardan sorun olsa diğer uygulama bildirimleride Face...
Sadece Facebook kayan bildirimleri bu şekilde yarım veya alt kısmı tam olarak görünmüyor.
Acaba bu saçma sorun neden olur?
Orjinal tema kullanıyorum.
Facebook'u kaldırıp tekrar yükledim sorun yine çözülmedi.
Zamanında dediler ki;
REDMİ Xiaominin en zayıf telefonu alırsan Mİ serisinden al. 2...
Merhaba
Mi 10 pro BM4M Kodlu bu bataryanın Nohon ve Deji marka olarak satışı Türkiye'de yok.
Kullanıcı yorumlarını okuduğum kadarıyla bu markalar neredeyse orjinali kadar iyi gibiler.
Piyasadaki piller ya Mah. değeri, kapasiteleri düşük fason üretimler ya da çıkma orjinal ama ekmeği yenmiş...
Kernel su lu rom yükledim. Vakıfbank uygulamasında temassız ödemeyi engelliyor. Shamiko modülü ile Magiskten Zygisk açıp Reddetme listesinden de banka uygulamasına tık koyunca temassız ödemeyi açabiliyordum. Ksu lu romda bu sorunu nasıl aşarım?
Magiskte shamiko sayesinde Vakıfbank temassız ödemeyi açabiliyordum. Ksu da bunun bi yolu var mı.?
Vakıfbankası uygulaması içindeki Temassız ödeme kısmı root tan dolayı açılmıyor.