Brismo kullanıcısının son içeriği

1. Brismo

Rom LineageOS 19.1 Official MI 6 (Android 12)

Önceleri çok rom yükledim değiştirdim yaklaşık 2 yıldır iş yoğunluğundan dolayı stabil global 10.6 rom kullanıyordum. Yaşadığım sorun format atsam bile bazı uygulamalarda kasma ve sürekli arka plan temizlemek zorunda kalmam. Bu sorun tahminim miui kaynaklı eski sürüm romlarda kasma yoluyla...
  2. Brismo

Soru Mi6 home ve geri tuşu tepki süresi sorunu

Sorunu çözdüm uzun zamandır kullandığım bir uygulamanın son güncellemesinde sıkıntı var uygulamayı kaldırınca sorun düzeldi. Donanımla ilgili olsa sanal home tuşuna da öyle tepki vermezdi diye düşünüyorum. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Brismo

Soru Mi6 home ve geri tuşu tepki süresi sorunu

merhaba arkadaşlar, 3 yıldır mi6 cihazımı kullanıyorum en son eu stabil sürümü 2 aydır kullanıyordum bu sabah bir sorunu farkettim home ve geri tuşuna basınca işlem yapmıyor 3 saniye sonra yapıyor. Sonra hızlı erişimden ekranda home tuşunu denedim yine aynı ve buradan donanımsal bir sorun...
  4. Brismo

Yardım Mi 6 şebeke ve wifi yok

Evet modem dosyaları aynı yerde olduğu için o da etkileniyor MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Brismo

O zaman farklı bir durum. Bende wifi var şebeke gidiyor. Modem dosyalarını bulup twrp den flaslaman gerekir. Onu biraz araştır ben de tam bilmiyorum MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Brismo

Bende de aynı sorun var. Eu 11 ve global stabilde bir anda şebeke gidiyor telefonu kapatıp açınca geliyor. Eu stabil 10.4.3 yükledim şimdilik çözüldü. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Brismo

Yardım Xiaomi Mi Box WiFi sorunu

Aynı sorun bende de var. Format attım temiz rom yükledim sorun çözülmedi. Çözebilen var mı
  8. Brismo

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Deneyen var mı acaba? 9.7.11 beta kullanıyorum şarj durduk yere çok gidiyor MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Brismo

Soru Mi6 çift Bluetooth kulaklık desteği

İkisini aynı anda bağlasam ses gelmez mi MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Brismo

Evet aynı anda. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Brismo

Arkadaşlar internet üzerinden tekli Bluetooth kulaklık aldım çok hoşuma gitti. Aynısından 1 tane daha alsam ikisini aynı anda sekronize edip kullanabilir miyim? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Brismo

Yardım mi band 3 denizde su geçirdi

Mi band 2 ile defalarca havuza girdim birşey olmadı. Mi band 3 ile de 2 gün boyunca denize girdim geçen yıl yine bir sorun yaşamadım hatta geçen ay sattım mı band 3 ü MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Brismo

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Sadece öyle olsa iyi global stabil 10.3.4 yükledim wifisi çalışmadı telefonunun kurulum bile yapamadım MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Brismo

Çünkü ikisi aynı rom birebir. Betada belli bir stabilliğe ulaşınca aynı romu stabil olarak veriyorlar. Stabilde kendimi tutamayıp güncelleme yaparım diye 9.3.7 kullanmadım. Geri dönüşte sıkıntı oluyor bazı uygulamalarda sıfırdan kurulumla da ulaşmak istemiyorum. Pil durumunu pek önemsemiyorum...
  15. Brismo

9.3.7 mi6 bin MIUI 10 da nirvanası diyebiliriz hocam uzun süre kullandım. Fakat 2 aydır eu stabil 10.3.1 kullanıyorum birara pie sürümü yükledim akşamdan sabaha hiçbir şey yapmadan %40 şarj gidince geri döndüm. Stabile devam MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt