brboros kullanıcısının son içeriği

1. brboros

Yardım Yatay videoyu dikey olarak ekrana sığdırma

Mxplayer kullanabilirsiniz ekran döndürmeyi seçip daha sonra uzat derseniz tam ekran olacaktır.
  2. brboros

Yardım Ekran görüntüsü 'kaydır' seçeneği sorunu(Kaydır Yok)

Bazı uygulamalar kaydır seçeneğini desteklemiyor ama bu ekran görüntüsü olan yerde çıkması gerek öncelikle uygulama yönet kısmında uygulamayı bularak verileri temizle yaparak deneyin. Eğer olmazsa bendeki sürüm numarası aşağıdaki resimde aynı değilse bu sürüme güncelleyebilir siniz...
  3. brboros

Yardım Note 12 pro tam model öğrenme

Model numarası Note 12 Pro 4G: 2209116AG Note 12 Pro 5G: 22101316C, 22101316G, 22101316I Note 12 Pro+: 22101316UCP, 22101316UG, 22101316UP Note 12 Pro Speed: 22101320C Model isimleri Note 12 Pro 4G: sweet_k6a Note 12 Pro 5G: ruby Note 12 Pro+: rubyplus Note 12 Pro Speed/Poco X5 Pro...
  4. brboros

Soru Uygulama Uyumluluğu

Yayınlanan her güncelleme sizin cihazınız için uyumlu değil bu nedenle zorla durdurulma hatası alıyorsunuz. Örnek verirsek sizin cihaz kamerada 4.5 sürümünü kullanıyor fakat siz apkmirror da 5.1 gördünüz ve indirdiniz bu sizin cihazla uyumlu olmadığı için bu hatayı alırsınız. Yapacağınız ilk...
  5. brboros

Yardım Kullandığınız Kamera Sürümü Cihaz Modelinizle Uyumlu Değil Hatası

Apk olarak indirdiğiniz için uyumlu değil. Her güncel sürüm her cihaz için dağıtılmıyor. Siz sadece sizin cihaza uygun bir sürüm numarası içeren güncellemeleri yükleyebilirsiniz. Öncelikle güncellemeleri kaldır seçeneği ile orjinal sürüme dönebilirsiniz daha sonra o sürüm numarasına uygun...
  6. brboros

Yardım Acil yardım lazım.

Cihazınızı tam olarak bilmiyorum ama eğer yurtdışı bir cihaz aldıysanız büyük ihtimal NFC sorunun kaynağı olabilir. Bu cihazlarda NFC çalışması için direnç yapılması gerekiyor. NFC çalışıyormu kontrol ettinizmi.
  7. brboros

Yardım Oyundayken bildirim geliyor

Ageofempires mobile.
  8. brboros

Yardım Oyundayken bildirim geliyor

Yada oyunu game turboya ekleyin oyun esnasında game turboyu açarak rahatsız etme kısmını açarak engelleyebilirsiniz
  9. brboros

Soru Mı Band 8

Attığınız her adım kaloriden hesaplanmıyor. Kalori hesabında adımlar ve etkinlikler baz alınıyor. Çok adım atarak çok az kalori hesabıda yapabilir. Mesela ben band 7 kullanıyorum ve şu an 11000 adım görünüyor fakat kalori 363. Neden çünkü efor sarf etmedim basit günlük adımlar. Bu nedenle...
  10. brboros

Çözüldü Redmi note 12 pro kulaklığa göre ses ayarı kayboldu

Aslında halen cihazınızda ama menülerde gizlenmiş. Activity launcher isimli uygulama yükleyerek arama kısmına kulaklık yazın. Ayar menüsü kulaklık seçin kısmında çıkar. Eğer sık kullanıyorsanız uygulamaya izin vererek ana sayfanıza kısayol olarak atabilirsiniz.
  11. brboros

Yardım Redmi Note 12 Pro 4G (TR) cihazıma henüz HyperOS gelmedi.

Android 14 alması beklenmiyor zaten cihazın. Bu şekilde kullanmaya devam edeceğiz anlaşılan
  12. brboros

Note 12 pro 4g cihaz. Benim için yok. Ama bu göreceli bir kavram. Şimdi hyperos güncellemesi ile ekstra sistem uygulamaları veya daha çok pil tüketen uygulamalar güncellenmiş olabilir buda tabiki pil tüketimine etki edecektir. Siz program yüklemesi yaptıysanız ve imkanınız yoksa direk...
  13. brboros

Soru İnat tv vb uygulamadan video indirmek ?

https://rectvapkindir6.xyz/ Box ve mobil için ayrı linkler mevcut oradan indirin.
  14. brboros

Zil sesi ve bildirim ayrı. Herhangi bir sorun yaşamadım. Ben üzerine direk kurdum ama Sıfır kurulum öneririm. Daha stabil oluyor. Özellikle pil konusunda.
  15. brboros

Mod Redmi Note 4/4x açılış ekranı

Temalardan temayı kişiselleştir deyin orada açılış animasyonu seçebilirsiniz. Tabi önce global açılış animasyonu olan bir tema bulmanız lazım.
Üst Alt