Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güncel FM radyo uygulamasında artık online radyo dinleme yapılabiliyor. Oldukça kullanışlı olmuş. Kayıt yapmıyor şimdilik belki ilerde oda gelecektir.
Bendeki cihaz hyperos bu arada
Uygulama sürümü :2.0.02.012519i...
Arkadaşlar deprem nedeniyle çocukları başka bir şehre gönderdik. İnternet ihtiyaçları var tabiki. Şu an için sabit bir evleri yok. Kullanabileceğimiz kablosuz internet veya hotspot paketlerinden anlayan varmı. Turkcell ve Vodafone hattım var. Turkcell'de superbox varr 299 TL 150gb Vodafone da...
Cihazım note 8 pro bl kilidi kapalı orjinal kayıtlı cihaz. Şu an üzerinde Endonezya yazılımı mevcut.
Tam olarak zamanını hatırlamıyorum fakat neredeyse bir ayı geçen sürede cihazımın sabah saatlerinde yeniden başlatma yaptığını keşfettim. Uyanıpta cihazı elime aldığımda normalde parmak izi ile...
Mi Video nun 2021022500(MiVideo-GP) güncellemesi ile uygulama içinde YouTube videoları seyretme, oturum açarak abone olduğunuz videoları izleyebilme özellikleri eklenmiştir.
Cihazınıza uygun sürümü indirerek kullanabilirsiniz...
Android Chrome kullanıyorum. Özellikle haber sitesinde bir haber açınca reklam videosu otomatik oynatmaya başlıyor. Ses de açıksa ortamda birden anlamsız bir ses oluyor. Ses ayarlardan kapanıyor ama video otomatik oynatma kapatamadım. Bunun bir ayarı varmı acaba.
1586718909
Arkadaşlar Android 10 çıktıktan sonra Recovery üzerinden yükleme yapmak isteyenler konular ve yazılımlar arasında kayboluyor. Çünkü bir çok kullanıcı hangi cihaz veya yazılımı kullandığını bilmiyorum. Bu konu üzerinden kullandığı cihaza ait Android 10 güncellemesini kontrol ederek ilgili konuya...
Arkadaşlar evdeki wifi çekim sıkıntısı nedeniyle mi wifi range extender pro aldım. Kurulumu yaptım çalışıyor. Fakat sorunlarım var. Kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Resimde olduğu gibi wifi dolaşımı açmalımıyım yoksa başka bir isimle bağlantımı sağlayım.
İyi günler arkadaşlar ikinci alanı kullanan biriyim. Kullanımda sıkıntı yok fakat ikinci alanda gelen sms birinci alana geçiş yaptığım zamanda okunabiliyor. Yani ikinci alanın hiç bir özelliği kalmıyor. Bu sorunun bir çözümü varmıdır.
Arkadaşlar ben telefonda internet tarayıcısı olarak Chrome kullanıyorum. Bazen aradığım bir konu hakkında video oluyor. Bu video Youtube da. Ben linke tıkladığımda video Chrome üzerinde youtube a girerek açıyor. Ben ise direk YouTube uygulamasından açmasını istiyorum. Sanki daha önce bu...
İyi günler arkadaşlar
öncelikle cep modunun açık olduğunu söyleyeyim.
note 8 pro cihaza parmak izi tanıttım ama yaptığım kontrollerde ekran kapalı ve telefon cepde olmasına rağmen parmak izi sensörü çalışıyor. Elinizi cebinize koyduğumuzda temas olursa cepde dahi olsa açılıyor. Aynı şey ekran...