brboros kullanıcısının son içeriği

1. brboros

Uygulama FM radyo uygulaması güncel

Güncel FM radyo uygulamasında artık online radyo dinleme yapılabiliyor. Oldukça kullanışlı olmuş. Kayıt yapmıyor şimdilik belki ilerde oda gelecektir. Bendeki cihaz hyperos bu arada Uygulama sürümü :2.0.02.012519i...
  2. brboros

Sohbet Kablosuz internet önerisi

Arkadaşlar deprem nedeniyle çocukları başka bir şehre gönderdik. İnternet ihtiyaçları var tabiki. Şu an için sabit bir evleri yok. Kullanabileceğimiz kablosuz internet veya hotspot paketlerinden anlayan varmı. Turkcell ve Vodafone hattım var. Turkcell'de superbox varr 299 TL 150gb Vodafone da...
  3. brboros

Yardım Note 8 pro sabah yeniden başlatıyor.

Cihazım note 8 pro bl kilidi kapalı orjinal kayıtlı cihaz. Şu an üzerinde Endonezya yazılımı mevcut. Tam olarak zamanını hatırlamıyorum fakat neredeyse bir ayı geçen sürede cihazımın sabah saatlerinde yeniden başlatma yaptığını keşfettim. Uyanıpta cihazı elime aldığımda normalde parmak izi ile...
  4. brboros

Uygulama Mi Video güncelleme (YouTube eklendi)

Mi Video nun 2021022500(MiVideo-GP) güncellemesi ile uygulama içinde YouTube videoları seyretme, oturum açarak abone olduğunuz videoları izleyebilme özellikleri eklenmiştir. Cihazınıza uygun sürümü indirerek kullanabilirsiniz...
  5. brboros

Soru Chrome otomatik video oynatma

Android Chrome kullanıyorum. Özellikle haber sitesinde bir haber açınca reklam videosu otomatik oynatmaya başlıyor. Ses de açıksa ortamda birden anlamsız bir ses oluyor. Ses ayarlardan kapanıyor ama video otomatik oynatma kapatamadım. Bunun bir ayarı varmı acaba. 1586718909
  6. brboros

Tema Kilit ekranında hava durumu isteyenler.

Tavsiye edeceğim bir tema kilit ekranında hava durumunu animasyonlu olarak görebiliyorsunuz. Ben sadece kilit ekran kısmını kullanıyorum.
  7. brboros

Rehber Redmi Note 8 Pro Tüm Android 10 Rom Konuları

Arkadaşlar Android 10 çıktıktan sonra Recovery üzerinden yükleme yapmak isteyenler konular ve yazılımlar arasında kayboluyor. Çünkü bir çok kullanıcı hangi cihaz veya yazılımı kullandığını bilmiyorum. Bu konu üzerinden kullandığı cihaza ait Android 10 güncellemesini kontrol ederek ilgili konuya...
  8. brboros

Yardım Mi wifi Range Extender pro kullanımı hakkında.

Arkadaşlar evdeki wifi çekim sıkıntısı nedeniyle mi wifi range extender pro aldım. Kurulumu yaptım çalışıyor. Fakat sorunlarım var. Kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Resimde olduğu gibi wifi dolaşımı açmalımıyım yoksa başka bir isimle bağlantımı sağlayım.
  9. brboros

Soru İkinci alan bildirim

İyi günler arkadaşlar ikinci alanı kullanan biriyim. Kullanımda sıkıntı yok fakat ikinci alanda gelen sms birinci alana geçiş yaptığım zamanda okunabiliyor. Yani ikinci alanın hiç bir özelliği kalmıyor. Bu sorunun bir çözümü varmıdır.
  10. brboros

Yardım YouTube videosunu chroma da oynatması

Arkadaşlar ben telefonda internet tarayıcısı olarak Chrome kullanıyorum. Bazen aradığım bir konu hakkında video oluyor. Bu video Youtube da. Ben linke tıkladığımda video Chrome üzerinde youtube a girerek açıyor. Ben ise direk YouTube uygulamasından açmasını istiyorum. Sanki daha önce bu...
  11. brboros

Oyun Gear.Club oyun hakkında

Arkadaşlar Gear.Club - True Racing - Apps on Google Play Bu oyun neden gamepad varmış gibi davranıyor. Yükleyip kullanabilen varmı.
  12. brboros

Haber Miui global 11.0.2.0 sürüm güncelleme geldi.

Bazı hatalar giderilmiş deniyor. Bakalım neler yapmışlar.
  13. brboros

Soru Note 8 pro cepte açılma

İyi günler arkadaşlar öncelikle cep modunun açık olduğunu söyleyeyim. note 8 pro cihaza parmak izi tanıttım ama yaptığım kontrollerde ekran kapalı ve telefon cepde olmasına rağmen parmak izi sensörü çalışıyor. Elinizi cebinize koyduğumuzda temas olursa cepde dahi olsa açılıyor. Aynı şey ekran...
Üst Alt