Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar mobil veriyi açıp kapatınca arama yapılmıyor, aramalar da gelmiyor fakat mesaj geliyor. Telefonu uçuş moduna alıp çıkarınca düzeliyor. Yeni yeni olmaya başladı bu sorun.nasil çözülebilir
Arkadaşlar redmi note 9s cihazımın ekran süresi yaklaşık 9-10 saat.okuduguma göre 16-17 saatleri görenler var. Benim telefonda mi bir sıkıntı var acaba ?
Telefon sürümü Miui global 12.5.1
Arkadaşlar note 9s telefonumun şarj kablosu
bozuldu.telefona zarar vermemesi için hangi kabloyu almalıyım.ugreen veya spigen markasının 3A'lik kabloları yeterli midir?
arkadaşlar telefonu guncellemeden önce böyle bir sıkıntı yoktu. Miui 12.0.2 ye geçince birlikte aç sekmesi gelince uygulamaların tamamı görünmüyor. Chrome , opera gibi taracilar da yüklü fakat gorunmuyor. 3 noktaya basınca da İDM uygulamasina yönlendiriyor.
Arkadaşlar miui 12.0.4 kullanıyorum. Sanki ekran parlaklığı yeterli düzeyde değil. En parlakta olsa bile güneşli bir havada yetersiz kalıyor. Böyle sorunu olan var mi
Arkadaşlar telefonu 2-3 ay önce aldım. İlk aldığım zamanlarda ekran süresi 15-20 saat iken şuan ekran süresi 8-10 saate düştü. Neyden kaynakli olabilir?
Arkadaşlar rahatsız etme modunda bildirim sesleri geliyor , Twitter yenileme sesi gibi sesler geliyor . Fakat sessiz modda gelmiyor . Böyle sıkıntı yaşayan var mı