brave77 kullanıcısının son içeriği

1. brave77

Yardım Ekran acilmiyor

Ses Açma tuşu ve Power tuşuna basılı tutup Fastboot mode a giriyormuş deneyin Önce şarja takılı değilken deneyin sonra olmadı şarja takiliyken fastboot mode a giriyormu bir bakin Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
  2. brave77

Soru İşlemci gidik note 4x

Selamlar Sadece ekranı satmak isterseni ekranı alabilirim bana ekran lazım Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
  3. brave77

Yardım Poco X3 de Poco launcher i sorunsuz nasıl uninstall edebilirim

Bilgi için teşekkürler .Ben Dafault MIUI Launcher a geçmeye çalışıyorum Bildiririm ışığı bir türlü çalışmıyor Belki MIUI Launcher ile düzelir mi diye deneyecegim Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
  4. brave77

Teşekkürler cevap için . Custom Recovery kurmak istemiyorum acikcasi Acaba İçinden Factory Reset atsam otomatik Poco Launcher silinip normal Miui Launcher yuklenirmi ?
  5. brave77

Poco X3 NFC Global 12.5.5 Android 11 Yüklü Cihazda Poco launcher diye bir launcher kurulu MIUI 12 veya Miui 12.5 Launcher i aradım ama sadece Poco Launcher gözüküyor Default MIUI 12 Launcher a nasıl yukliyip gecebilirim ? Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
  6. brave77

Yardım poco x3 nfc şarj sorunu

Şarjdan çıkardıktan sonra Bir gün (24 saat )sonra Ekran açık kalma süresi (SoT) resetleniyor Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
  7. brave77

Yardım Poco X3 Notification Light Calismiyor

O kadar küçük yapmislar ki ışığı bir bulup bakayım teşekkürler fikir için Selamlar Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
  8. brave77

Yardım Poco X3 Notification Light Calismiyor

Poco X3 NFC Global 12.5.5 Android 11 Yüklü Ne yaptıysam Bildirim Geldiğinde veya Şarja Taktigimmda Notification Light Yanmıyor Additional Ayarlarda Notification Light Açık Uygulama Ayarlarında Notification Light Açık Başına gelen veya Çözümü Bilen varmı Acaba? Sent from my Redmi Note 4X...
  9. brave77

Yardım Pil Süresi En Iyi Android10 Tabanlı Global Rom Versiyonu Hangisi?

12.0.7.0 Global versiyonunu da indirdim siz söyledikten sonra Teşekkürler Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
  10. brave77

Soru Miflash ile Fastboot Rom yuklenmesi ???

Cokk teşekkürler emin olayım istedim Inşallah Android 11 den Android 10 a downgrade ederken sorun çıkmaz Selamlar& Saygılar Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
  11. brave77

Soru Miflash ile Fastboot Rom yuklenmesi ???

Surya icin şu an 12.5.5.0 Android 11 Yüklü Android 10 a geri dönmek istiyorum Miflash ile 12.0.7.0 Global Fastboot Rom indirdim Mi flash ile Fastboot Rom u atarsam EFS Partiona silmez diye düşünüyorum Yinede bilgisi olan dostlara sorayım dedim ?? Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
  12. brave77

Surya 12.0.4.0 Global indirdim Miflash yazılım ile atmayı düşünüyorum Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
  13. brave77

Oyun oynamiyorum Amaç en uzun Ekran süresini veren A10 tabanlı Global Rom Versiyonu Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
  14. brave77

Telefon modelim Poco X3 6/128 NFC M2007J20CG Pil Süresi En Iyi Android10 Tabanlı Global Rom Versiyonu Hangisi acaba Ghost Touch veya buna benzer sorunlari olmayan tercih sebebi :)) Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
  15. brave77

Rom Rom yükleme tavsiye

Normal internet kullaniminda (oyun oynamadan )60 Hz Wifi üzerinden bir SoT (ekran süresi) testimiz varmı ? Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Üst Alt