brave77 kullanıcısının son içeriği

1. brave77

Yardım Poco X3 de Poco launcher i sorunsuz nasıl uninstall edebilirim

Poco X3 NFC Global 12.5.5 Android 11 Yüklü Cihazda Poco launcher diye bir launcher kurulu MIUI 12 veya Miui 12.5 Launcher i aradım ama sadece Poco Launcher gözüküyor Default MIUI 12 Launcher a nasıl yukliyip gecebilirim ? Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
  2. brave77

Yardım Poco X3 Notification Light Calismiyor

Poco X3 NFC Global 12.5.5 Android 11 Yüklü Ne yaptıysam Bildirim Geldiğinde veya Şarja Taktigimmda Notification Light Yanmıyor Additional Ayarlarda Notification Light Açık Uygulama Ayarlarında Notification Light Açık Başına gelen veya Çözümü Bilen varmı Acaba? Sent from my Redmi Note 4X...
  3. brave77

Soru Miflash ile Fastboot Rom yuklenmesi ???

Surya icin şu an 12.5.5.0 Android 11 Yüklü Android 10 a geri dönmek istiyorum Miflash ile 12.0.7.0 Global Fastboot Rom indirdim Mi flash ile Fastboot Rom u atarsam EFS Partiona silmez diye düşünüyorum Yinede bilgisi olan dostlara sorayım dedim ?? Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
  4. brave77

Yardım Pil Süresi En Iyi Android10 Tabanlı Global Rom Versiyonu Hangisi?

Telefon modelim Poco X3 6/128 NFC M2007J20CG Pil Süresi En Iyi Android10 Tabanlı Global Rom Versiyonu Hangisi acaba Ghost Touch veya buna benzer sorunlari olmayan tercih sebebi :)) Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
  5. brave77

Rom 10 Saat SOT Xiaomi MIUI 10 based 9.9.3 Pie Rom Testi

YouTube Chrome Download . Yaklaşık 20 dakikalık konuşma Testi . Internet Wifi üzerinden alınmıştır... Android 9 olduğu için Tüm Aplikasyonlar Darkmode u desteklemediği için Dark mode u destekleyen Applikasyonlarda Darkmode kullanılmıştır. 80% Batarya harcamasına karşılık 8 Saat Ekran Süresi...
  6. brave77

Yardım Xiaomi.eu MIUI 12 Android 10 Port Rom Flashladiktan Sonra HATA

Xiaomi.eu versiyon 20 diye hatırlıyorum Android 10 sürümü Port ROM Orange Recovery ile Unconditional olarak Flashladim sorunsuz Fakat ilk yüklemede açılırken ekranın ortasında delete all veya clear all diye bir Hata mesajı aldım Altında Google hesabı ile ilgili birsey yazıyordu telefondan...
  7. brave77

İnceleme Redmi Note 9S Android 11 Ekran Süresi Testi

Redmi Note 9S MIUI 12.5.1 Ekran Süresi Testi (SoT) YouTube ve Exxen Izledildi Çok Az Google Chrome 7 Saat 21 Dakika için %37 Pil Tüketimi Gerçekleşti Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  8. brave77

Soru Android 11 den Android 10 a Geri Donus

Redmi Note 9s 12.5.1 Android 11 den Xiaomi Flash Tool ile 12.0.4.0 a dönmeyi düşünüyorum Bootlock Açık Cihazın Anti Rollback'i 1 Cihazda mi recovery var Acaba Twrp ile yedek alıp mi Rom u da TWRP üzerinden atayım ? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  9. brave77

Soru Android 11 den Android 10 a Geçicem Rollback Error Alirmiyim ?

Redmi Note 9 Pro Cihazımda Mi Flash Tool ole Android 11 den Android 10 a gecmeyi düşünüyorum Cihaz Global cihaz Rollback Error Alirmiyim Brick olma problemi yasanirmi ? Cevaplar için teşekkürler.. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  10. brave77

Soru Redmi 9 Bootloader Açma sorunu

Resmi 9 MIUI 12 Global Rom var Bootloader kapalı IMEI 1 boş IMEI 2 tamirli durumda MIUI hesabi eklerken yaklaşık 3 4 dakika bekliyor zorda olsa ekleniyor Fakat bootloader kilidi açma için cihazı ekle dediğinde hata veriyor Konuyla ilgili bilgisi olan ? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  11. brave77

Sohbet 3rd Party RoM Kullanan Dostlar SoT Sürelerini Paylasabilirmi

3rd Party RoM Kullanan Dostlar SoT Sürelerini ve Hangi RoM Kullandıklarını Paylasabilirmi ? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  12. brave77

Rom Redmi Note 4x için Pil Süresi En Uzun Rom hangisi ?

Redmi Note 4x için Pil Süresi En Uzun Rom hangisi ? Ben Global Miui 9.5.8.0 kullanıyorum 7-8 saat SoT alıyorum (Wireless ve internet surf) Daha yüksek süre alabileceğim Rom önerileriniz varmı ? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Üst Alt