Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, Xiaomi redmi note 10 pro telefona sahibim. Telefonum iş yerindeki bir modeme bağlanamiyordu, "bağlandı internet yok" hatası veriyordu fakat evde sorunsuz bağlanıyordum. Bugun aynı sorunu evde yaşamaya başladım. Wi-fi baglaniyor fakat internet baglantisi yok sorunu yaşıyorum. Modemi...
Pro versiyonunu kullanıyorum, çok memnunum. Bir tanede kardeşime almak istiyorum. S modeli ile arasında çok bir fark var mıdır? Kamerasının aynı olması yeterli aslında. Genellikle kamera için kullanıyor telefonu.
Arkadaşlar 1 hafta geçti, sitedeki adımları takip ettim bu ekran geldi. Başarılı bi şekilde botloader kilidi açıldı mı? Bundan sonra yapmam gereken bi şey var mı?
Arkadaşlar yeni bir telefon aldım note 10 pro fakat imei'nin kaç gün kaldığını bilmiyorum. Sıfır diyerek sattı fakat pek sıfır olduğunu zannetmiyorum telefonu ilk aldığımda arapçaydı, hattımı taktığımda 120 gününüz kaldı tarzı bir mesaj gelmedi. Bunun imei'sinin kaç günü kaldığını öğrenme şansım...
Arkadaşlar şimdi UNLOCK dersem bir sıkıntı olur mu? Hata verecek mi merak ediyorum bazı telefonlarda 1 hafta beklemiyor diyorlar. Sizce unlock tuşuna 1 hafta beklemeden bassam bir sıkıntıu yaratır mı?
1672246525
Evet merak edenlere dayanamadım tıkladım sonuç:
Arkadaşlar bu herkese merhaba. Bugün bu telefonu aldım hatta 2. kez aldım diyebilirim.
İlk aldığım CE sertifikası olmayan bir Note 10 pro'ydu, telefonda şebeke sorunları çekiyordum. Sürekli gidip geliyordu.
Şimdi aldığımda böyle bir sorun yok fakat IMEI atınca aynı sorun yaşar mıyım merak...