bqrqn kullanıcısının son içeriği

1. bqrqn

Haber Redmi note 8 için Android 11 gelmiştir (global)

Teşekkürler, iyi akşamlar.
  2. bqrqn

Çok teşekkürler son olarak da MIUI 12.5 veya 13 ne zaman gelir ? (13 gelmez demiştiniz galiba )
  3. bqrqn

Yardım redmi note 8 en güncel MIİUI ve android sürümü nedir?

Çoktan açtım ama ne yapayım şimdi ?
  4. bqrqn

Android 11 e güncellememi önerir misiniz peki ? Şimdi de MIUI 12.0.2.0 güncellemesi geldi bu nedir yapmam gerekir mi ?
  5. bqrqn

Yardım Redmi note 8 en güncel MIUI ve android sürümü nedir?

Şuan telefonumda ( xiaomi redmi note 8 ) Android 10 ve MIUI 12.0.6.0 var. Benim bunlardan daha güncel yükleyebileceğim sürümler var mıdır? Eğer yoksa daha güncelleri ne zaman gelir ( Android 11 ve MIUI 12.5 veya 13 bildiklerim bunlar ). Eğer varsa telefonuma gelmediği için ( daha sonra gelecek...
  6. bqrqn

Forumda yeniyim de konuyu dediğiniz yerde açacağım ama burdaki konuyu nasıl sileceğimi bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz ?
  7. bqrqn

Bana neden hala gelmedi acaba. Redmi note 8 MIUI 12.0.6.0 android 10 kullanıcısıyım. Android 11, MIUI 12.5 veya 13 ne zaman gelir veya gelecek midir?
  8. bqrqn

Şuan telefonumda (xiaomi redmi note 8 ) Android 10 ve MIUI 12.0.6.0 var. Benim bunlardan daha güncel yükleyebileceğim sürümler var mıdır? Eğer yoksa daha güncelleri ne zaman gelir ( Android 11 ve MIUI 12.5 veya 13 bildiklerim bunlar ). Eğer varsa telefonuma gelmediği için nerden ve nasıl...
Üst Alt