Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir çok hızlı şarj denedim fiyat performans olarak 25 TL ye Syrox Q 3.0 en iyisi kablosu kalın Havoc OS romda 2600 mah şarj ediyordu Eu rom da 2200 falan. Samsung hızlı şarj almayın uyumsuz.
Risk alma olayı kernel sürümü 4.9 yüklü roma 3.18 kernel yüklemem. dark ages son sürümleri zaten 4.9 kernel yani yükleme yapabilirsiniz sıkıntı çıkarmaz
Elinize sağlık hocam Havoc 3.0 android 10 üzerinde çalıştı birçok 4.9 kernel denedim dark ages, vimb kernel, krypton kernel sadece bu çalıştı birde risk aldım dark ages septimo 3.18 kernel yükledim onda da çalışıyor.
Orijinal romda çalışıyor 3.18 kernelin batarya ayarını 4.9 romda ki kernelin ki ile değiştirirsem çalışır mı acaba ?Benim tahminim watt ayarıyla ilgili 4.9 kernelde bu desteklemiyor
Sekko hocam yardımınız gerekiyor 15w samsung hızlı şarj adaptörü kullanıyorum miui stock romda hızlı şarj çalışıyor simgesi çıkıyor ama android 10 custom romlarda bu adaptör çalışmıyor şarj oluyor diyor sonra şarj kesiliyor sürekli böyle miui stock kerneli Android 10 da çalışırmı yada bir çözüm...
Rom değiştirirken sürekli WhatsApp doğrulaması yapmam gerekiyor, doğrulama mesajı almak için saatlerce bekliyorum. Titanium Backup ile WhatsApp yedeklersem başka romda doğrulama yapmadan çalıştırabilir miyim ?