Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sadece kaçak gelen veya paralel ithalat telefonlarda Band 20 ve bazı bantlar olmadığı için şebeke sorunu var, resmi gelen cihazların hiçbirisinde şebeke sorunu yoktur. Bunların tamamı bizim için en önemli bantlar olan Band 7 ve Band 20 bantlarını çeken global cihazlardır.
arkadaşlar guncellemeden sonra mi 8 ve mi 8 lite da centik kapatma kaldirildi mi ? ben bulamıyorum eger kaldirildiysa centik kapatma özelliği çok saçma
Xiaomi telefonları için reklam kaldırma işlemini takip edin.
Mi dosya yöneticisi için;
1.Mi dosya yöneticisini açın
2.Sol üst köşedeki 3 çizgi olana basın
3.Ayarlar/Hakkında/Öneriler(kapatın)
Güvenlik uygulaması için reklam kaldırma;
1.Güvenlik uygulamasını açın
2.Sağ üst köşedeki ayarlar...
hocam bende mi 8 lite var yeni aldim migrosdan iki hat taktim biri turktelekom digerine turkcel aramalar icin turkcell secdim internet icin turktelekom cunku xiaomi uyumlu sorunda olmadi tıkır tıkır calisiyor sizde oyle deneyin internet icin turktelekom hattini kullanin
arkadaslar bende redmi 5 olus var beta yı yukledım ama gerıye nasıl dönus yapabılırız global kararlı stabil e bilen varsa yardımcı olsun lutfen xiaomi ilk defa kullanıyorum