bosanac kullanıcısının son içeriği

1. bosanac

Yardım Mi Flash'ta flash sparsecrclist error hatası alıyorum.

Çok teşekkürler hocam. İşe yaradı. 1612186444 Sağolun hocam.
  2. bosanac

Yardım Mi Flash'ta flash sparsecrclist error hatası alıyorum.

Cümleten Selamun Aleyküm. Mi flash ta'flash sparsecrclist error hatası alıyorum? nasıl çözebilirim?
  3. bosanac

Rehber BootLoader (BL) kapatmadan CMD Komutu ile Orijinal Rom Yükleme (Video)

Hocam peki flash_all_lock.bat'dan kurarsam BL kapanırmı?
  4. bosanac

Rehber BootLoader (BL) kapatmadan CMD Komutu ile Orijinal Rom Yükleme (Video)

Hocam bu yöntemle bootloader kilidini kapatarak yükleyebilirmiyim?
  5. bosanac

Yardım Stock Rom yüklerken hata verdi.

Hocam bootloader kilidini kapatarak yüklemek istiyorum. Clean All Lock'u seçip yüklerken bu hata çıkarsa hard brick gibi bir sorun çıkarmı?
  6. bosanac

Hocam açıkçası bootloader kapalı bir şekilde yüklemek istiyorum. Bootloader kilidini kapalı yüklemeyi seçersem bu hata da çıkarsa telefonun hard brick olma ihtimali varmı?
  7. bosanac

Hocam gördüğünüz üzere bootloader kilidi açık birde hatayı veriyor ama yazılımı da yüklüyor. 1607024111 hocam peki bootloader kilidini kapatıp yüklersem bu hatayı alırmıyım ve de bir sıkıntı çıkarmı?
  8. bosanac

Selamun Akeyküm. Xiaomi Mi 9T telefonuma Stock rom yüklerken Ekran fotoğrafındaki hatayı aldım. Nasıl Çözebilirim? Şimdiden Teşekkürler.
  9. bosanac

Recovery Mİ 9T/Davinci SkyHawk Recovery-Twrp 3.1

Teşekkürler geri dönüşünüz için.
  10. bosanac

Hocam peki Shrp 2.3.2 recovery i test ettinizmi? Test ettiyseniz bir problemi varmı?
  11. bosanac

Soru 11.0.6.0 Güncellemesi gelmedi.

Selamun Aleyküm. Bir hafta önce bootloader kilidini kapatıp stock rom yükledim. Şu an 11.0.5.0 kullanıcısıyım. 11.0.6.0 güncellemesi gelmedi. Acaba güncelleme geri mi çekildi? Ve de Miui 12 güncellemesi nin gelmesi ile ilgili bir sorun oluşurmu. Şimdiden teşekkür ederim.
  12. bosanac

Hocam 2.3 sürümü ne zaman çıkıcak haberiniz varmıdır?
  13. bosanac

Recovery [Android 10] Redmi K20 / Mi 9T- Twrp 3.3.1-12 Tek Tuş Yükleme Aracı (MIUI12 Destekli)

Hocam romu yükledikten sonra magisk yüklemek istediğimde hata veriyor bir çözümü varmıdır?
  14. bosanac

Deneyeceğim Hocam.
  15. bosanac

Hocam rom farketmiyor. aosp yada miui altyapılı herhangi bir romda sıfırdan kurulurken magiski yüklediğim zaman ss teki hatayı alıyorum.
Üst Alt