Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun Aleyküm. Bir hafta önce bootloader kilidini kapatıp stock rom yükledim. Şu an 11.0.5.0 kullanıcısıyım. 11.0.6.0 güncellemesi gelmedi. Acaba güncelleme geri mi çekildi? Ve de Miui 12 güncellemesi nin gelmesi ile ilgili bir sorun oluşurmu. Şimdiden teşekkür ederim.
Selamun Aleyküm. Telefonuma Gsi rom yüklemek istiyorum ama emin olmadığım bir konu var. A ve A/B arasındaki fark nedir? Cevaplarsanız Sevinirim. İyi Günler.
Hocam Downloading File /Stable/V10/platina/fw_platina_miui_MI8LiteGlobal_V10.3.2.0.PDTMIXM_617c09d4b... buradan firmware dosyasını indirin. Flaşlama işleminde ise ilk firmware sonra rom sonrada gapps dosyasını flaşlayın
Mi 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam havoc ayarları, hareketler, kenar hareketleri bu yolu izlerseniz kenar hareketlerini açarsınız hocam
Mi 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Havoc OS 2.8 platina linki https://sourceforge.net/projects/havoc-os/files/platina/Havoc-OS-v2.8-20190811-platina-Official.zip/download gapps ı da arm64 pico indiriyorum hocam
İlk öncelikle bu video rehberliğiyle bootloader kilidini kolayca açabilirsiniz. (Videoda söylenmiyor sanırsam ama bootloader kilidinin açılması için 15 gün beklenilmesi lazım).
Bu ise pocophone f1 e nasıl twrp recovery yüklenebileceğini bu video rehberliğiyle öğrenebilirsiniz.
Bu da nasıl...
Telefonu aldığımdan beri hiç şebeke sorunu yaşamadım açıkçası. ama bu romu denemenizi tavsiye ederim. özelleştirmesi bol ve stabil bir romdur kendisi :)
Hepinizin yorumları için çok teşekkür ederim. bence bana en uygun rom Havoc OS 2.8 :) dün akşamdan beri kullanıyorum. diğer Xiaomi Mi 8 Lite kullanıcılarına da tavsiye ederim.
Evet.Kesinlikle fikrinize katılıyorum.Rom stabillik anlamında süper ama ben açıkçası biraz daha özelleştirmesi bol olan bir custom rom istiyorum. yinede verdiğiniz fikir için sağolun