bosanac kullanıcısının son içeriği

1. bosanac

Yardım Mi Flash'ta flash sparsecrclist error hatası alıyorum.

Cümleten Selamun Aleyküm. Mi flash ta'flash sparsecrclist error hatası alıyorum? nasıl çözebilirim?
  2. bosanac

Yardım Stock Rom yüklerken hata verdi.

Selamun Akeyküm. Xiaomi Mi 9T telefonuma Stock rom yüklerken Ekran fotoğrafındaki hatayı aldım. Nasıl Çözebilirim? Şimdiden Teşekkürler.
  3. bosanac

Soru 11.0.6.0 Güncellemesi gelmedi.

Selamun Aleyküm. Bir hafta önce bootloader kilidini kapatıp stock rom yükledim. Şu an 11.0.5.0 kullanıcısıyım. 11.0.6.0 güncellemesi gelmedi. Acaba güncelleme geri mi çekildi? Ve de Miui 12 güncellemesi nin gelmesi ile ilgili bir sorun oluşurmu. Şimdiden teşekkür ederim.
  4. bosanac

Yardım GSİ Rom Yüklerken A ve A/B Arasındaki Fark Nedir?

Selamun Aleyküm. Telefonuma Gsi rom yüklemek istiyorum ama emin olmadığım bir konu var. A ve A/B arasındaki fark nedir? Cevaplarsanız Sevinirim. İyi Günler.
  5. bosanac

Soru Sizce Hangi Romu Kullanmalıyım?

Hocam Downloading File /Stable/V10/platina/fw_platina_miui_MI8LiteGlobal_V10.3.2.0.PDTMIXM_617c09d4b... buradan firmware dosyasını indirin. Flaşlama işleminde ise ilk firmware sonra rom sonrada gapps dosyasını flaşlayın Mi 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. bosanac

Hocam siz firmware dosyasını romdan önce flaşladığınıza eminmisiniz? Mi 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. bosanac

Hocam havoc ayarları, hareketler, kenar hareketleri bu yolu izlerseniz kenar hareketlerini açarsınız hocam Mi 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. bosanac

Hocam Havoc OS 2.8 platina linki https://sourceforge.net/projects/havoc-os/files/platina/Havoc-OS-v2.8-20190811-platina-Official.zip/download gapps ı da arm64 pico indiriyorum hocam
  9. bosanac

Ne yazık ki telefon şarj oluyor olsun atarım.
  10. bosanac

Sohbet Sorunu çözene 150 Lira vereceğim

İlk öncelikle bu video rehberliğiyle bootloader kilidini kolayca açabilirsiniz. (Videoda söylenmiyor sanırsam ama bootloader kilidinin açılması için 15 gün beklenilmesi lazım). Bu ise pocophone f1 e nasıl twrp recovery yüklenebileceğini bu video rehberliğiyle öğrenebilirsiniz. Bu da nasıl...
  11. bosanac

Denerseniz pişman kalmazsınız bence :)
  12. bosanac

Siz bence bir romu deneyin sonra yazın :)
  13. bosanac

Telefonu aldığımdan beri hiç şebeke sorunu yaşamadım açıkçası. ama bu romu denemenizi tavsiye ederim. özelleştirmesi bol ve stabil bir romdur kendisi :)
  14. bosanac

Hepinizin yorumları için çok teşekkür ederim. bence bana en uygun rom Havoc OS 2.8 :) dün akşamdan beri kullanıyorum. diğer Xiaomi Mi 8 Lite kullanıcılarına da tavsiye ederim.
  15. bosanac

Evet.Kesinlikle fikrinize katılıyorum.Rom stabillik anlamında süper ama ben açıkçası biraz daha özelleştirmesi bol olan bir custom rom istiyorum. yinede verdiğiniz fikir için sağolun
Üst Alt