Boromir kullanıcısının son içeriği

1. Boromir

Anket POCO X3 NFC Rom Anketi

Günlük kullanıma uygun SOT ve stabiletesi en iyi rom sizce hangisi?
  2. Boromir

Yardım Chrome şifrelerini başka tarayıcıya aktarmak

Android için bunun bir yolu var mi? Chrome sifrelerini brave tarayiciya aktarabilir miyiz?
  3. Boromir

İnceleme Poco X3 Nfc Kullanım Deneyimlerim

Almak isteyen arkadaşlara 2 hafta kullanım sonrası deneyimlerimi yazıyorum: Hoparlör açıkken arkası titriyor diye daha önce yazmıştım. Bu durum donanımsal öncelikle. Titreşimi düzeltmenin tek yolu erişilebilirlik ayarlarından sadece alt hoparlörü açmak. O zamanda kulaklık taktığında ses sağ...
  4. Boromir

Soru Poco X3 NFC Türkiye Rom Farkları Nedir

Mi'nin global forumunda gezerken x3 nfc için Türkiye romu olduğunu öğrendim. Bu romun farkları nedir bilgisi olan var mı?
  5. Boromir

Haber Redmi Note 5 Global Kararlı MIUI V10.3.2.0.PEIMIXM Güncellemesi

Temiz kurulum yaptim. Pil durumu ayni tek karsilastigim hata konum ayarlarinda konum modunu degistirememek oldu.
  6. Boromir

Yardım Wifi dan wifi paylaşım gitti (Pie Update)

Android pie guncellemesi sonrasi bu ozellik yok. Netshare vb uygulamalar yukleyip paylasmayi dene.
  7. Boromir

Yardım Pil konusunda yardım

Son guncellemeyle pilden çok memnunum neredeyse 12 saat ekran acik kalma suresi aliyorum. Android surum guncellemeleri sonrasi format atip bastan kurulum yapmak bence her zaman daha faydali oluyor.
  8. Boromir

Yardım Pie güncellemesi sonrası camera2api aktiflesmiyor

Çok teşekkür ederim sonunda oldu. Aktif edince rootu geri kaldırdım hala çalışıyor.
  9. Boromir

Ben de bu dosyayı flashlamıştım ama olmadı. Sizde aktifleştiyse adım adım nasıl yaptınız yazar mısın?
  10. Boromir

Twrp surumunden dolayi sifre istiyor farkli twrp yukledim sifre yok ve bellegi goruyor. Ama yine camera2api calismadi. Orangefox, redfox vb recoveryler kurdum yine olmadi. Pisman oldum guncelledigime.
  11. Boromir

8.1 de root yapmadan powershellden twrp yükleyip setprop persist.camera.HAL3.enabled 1 komutu girdiğimde rootsuz camera2api aktifleştirebiliyordum. Bu pie'da işe yaramıyor.
  12. Boromir

Twrp yukluyorum acilista sifre istiyor. Sifreyi atlayip girince bellek 0mb goruluyor. Xda'dan sifre istemeyen bir surumunu buldum, onunla deniyorum camera2api yi flashliyorum yine olmuyor. Root yapmadan pie surumde aktiflestirebilen var mi ?
Üst Alt