Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Almak isteyen arkadaşlara 2 hafta kullanım sonrası deneyimlerimi yazıyorum:
Hoparlör açıkken arkası titriyor diye daha önce yazmıştım. Bu durum donanımsal öncelikle. Titreşimi düzeltmenin tek yolu erişilebilirlik ayarlarından sadece alt hoparlörü açmak. O zamanda kulaklık taktığında ses sağ...
Son guncellemeyle pilden çok memnunum neredeyse 12 saat ekran acik kalma suresi aliyorum. Android surum guncellemeleri sonrasi format atip bastan kurulum yapmak bence her zaman daha faydali oluyor.
Twrp surumunden dolayi sifre istiyor farkli twrp yukledim sifre yok ve bellegi goruyor. Ama yine camera2api calismadi. Orangefox, redfox vb recoveryler kurdum yine olmadi. Pisman oldum guncelledigime.
Twrp yukluyorum acilista sifre istiyor. Sifreyi atlayip girince bellek 0mb goruluyor. Xda'dan sifre istemeyen bir surumunu buldum, onunla deniyorum camera2api yi flashliyorum yine olmuyor. Root yapmadan pie surumde aktiflestirebilen var mi ?