Bordomanyak kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Root hakkında

Merhabalar arkadaşlar uzun zamandır çözemedim cihazım mi 8 tekrar sık baştan root attim ama gene sorun aynı safetynet başarısız sorun ne acaba yardımcı olacak birileri varmı? Foto koyuyorum
  2. B

Yardım type c usb üzerinden dosya aktarimi

İyi günler form sakinleri resimde görünen flash bellek ve aracıyı kullanıyorum dosya aktarımı için eski telefonumda çalışırken mi 8 telefonumda çalışmıyor aracı ve flash bellekde sorun yok acaba bı ayarı yada bı uygulamaya mi ihtihayacim var? Yada bu telefonda olmuyormu yardım edermisiniz
  3. B

Yardım redmi note 7 brick

arkadaslar acil yardım telefon birick oldu bl açık ama hani romu indirsem kurulmuyor işin piri beni en başa dönderecek global rom linki atabilcek biri varmı
  4. B

Yardım Note 7 wifi acılmıyor

Selam arkadaşlar note 7 cihazıma root attim root başarılı ama vifi acılmiyorum rootu kaldırdım format attım genede vifi hiç aktif olmuyor sorun nedir yardımcı olabilecek varmi
  5. B

Yardım Mi 8 eu guncelleme

İyi günler sayın form sakinleri yardımınıza ihtiyacım var cihazım mi 8 eu stabil 11.0.8 resimde göründüğü gibi güncelleme mevcut bu güncellemeyi yapmalımıyim ve nasıl yapacağım gelen güncellemede stabil yaziyorda beta değildir anlamadım doğrusu bilgisayardan indirip recovery den instal yapmam...
  6. B

Yardım Mi 8 rom

İyi günler arkadaşlar yardıma ihtiyacım var bir bilgi sadece mi 8 cihazında global romdan custom roma geçtim linegeos kullanıyorum ama geri dönmek istiyorum globala ayni şekilde dönmem mumkunmu yoksa farklı işlemleri gerekli veya EU ROM denemek istersem bu mumkunmu yani kisaca custom roma...
  7. B

Yardım Şebeke olmadığı için naşvuru yapamıyorum

Yardım lütfen mi 8 se telefonun bootlader kıldı kapalı son kurmuş olduğum romda şebeke yok şebeke olmadığı için bootlader kilidi açma başvurusu yapamıyorum bu kilidi açmanın başka bi yolu varmi
  8. B

Yardım Güncelleme sonrası twrp de kalıyor

Iyi günler arkadaşlar mi 8 se telefonu oya ile guncelledikten sonra bu ekranda kalıyor açılmıyor kapatıp adamda aynı tvrp yada fasboddan giremiyorum
  9. B

Yardım Unlock

Cihazimin boot laader kilidinin acik olup olmadigini nasil anlariz ikinci el aldim telefonu gelistirici seceneklerde kilid acma durumu diye bi secenek yok fakat telefona hard reset bile atamiyorum unlocked yazisinda kaliyor yardim
  10. B

Yardım Mi 8 se unlocked

İyi gunler mi 8 se stable rom kullaniyorum telefon faktory reset atmak istiyorum lakin unlocked ekraninda kaliyor nasil format atcaz
  11. B

Yardım Ota güncelleme sirasinda telefon mi.comda kaliyor

Baslikta deeigigim gibi gunccelleme var indirdim ama guncellemeyi baslatince telefonu kaptiyor ve mi.com ekraninda kaliyor rod ve rom işlerinden hic anlmiyorum telefonu aldigim sahiz sistem guncelleyiciden guncelleye bilecegimi soylemisti dolandirildimmi beceremedimmi bilemiyorum cihazim mi 8 se...
Üst Alt