Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haylou solar ls05 marka saatim var. Sürekli kopma yaşıyorum ve bu kopma çoğu zaman telefonun tuşunu kilitledikten 5 dk. Sonra yaşanıyor. Telefon ekranını aydınlatır aydınlatmaz kendine geliyor. Saatin uygulamasının tasarrufu kapalı. Optimizasyonu da kapalı ve otomatik başlat ayarı açık. Herhangi...
Arkadaşlar merhabalar, tam bir haftadır aynı sorunla baş etmekteyim ve herhangi bir çıkış yolu bulamadım.
Twrp ekranında sürekli bu hatayı alıyorum ;
3 farklı twrp sürümü denedim, bunlardan bir tanesi hellas, şu anki sürümüm 3.5.0 sürümü. A11 denemek için twrp güncelleyip dönmek istemiştim...
7 aylık ürün çok temiz, belirgin herhangi çiziği yok. Kordon sağlam. Kutusu var, e-faturalı. 17 ay resmi garantisi var. Hepsiburada'dan alındı. Pazarlık sünnettendir.
Merhaba arkadaşlar, telefonumda başlayan ekran problemi yüzünden romu silip stock rom yükleyip botloader kilidini tekrardan kapatmak istiyorum zira ekran tamamen ölürse bir daha yapamam, garanti dışı gitmek zorunda kalır. Nasıl yapılacağı hakkında bir fikrim yok, forumda da baktım ama bulamadım...