BorazanPower kullanıcısının son içeriği

1. BorazanPower

Soru Samsung A34 uyumlu Gcam

Baktım hocam çoğu çalışmıyor çalışan da sadece video modunda çalışıyor. 1686037011 Deneyeyim hocam teşekkür ederim
  2. BorazanPower

Soru Samsung A34 uyumlu Gcam

Samsung A34 uyumlu Gcam arıyorum, birçok sürüm denedim sadece video modunda çalışıyorlar. Acaba uyumlu var mı?
  3. BorazanPower

İpucu Firmware Nedir? Güncel İndirme Bağlantıları

Peki, a10 roma a11 firmware'ı kursak iyi mi olur kötü mü?
  4. BorazanPower

Rom Redmi Note 8 - Miui Orijinal Global ve Diğer Stok Romlar

Merhabalar, Ofox üzerimden stock rom nasıl kurabilirim?
  5. BorazanPower

Rom Official Arrow Os Android 12 / Redmi Note 8

Bir daha deneyeyim hocam. substratrum'da seçtikçe hata veriyordu. Bir türlü anlamadım sanırım ben yapamıyorum.
  6. BorazanPower

Yapamadım hocam, yine de sağ olun.
  7. BorazanPower

Substratum uygulamasıyla bildirim çubuğundaki wifi pil vs. simgelerini nasıl değiştirdiniz hocam? Bir türlü beceremedim..
  8. BorazanPower

30.11.2021 official güncellemesinden sonra, cihazımı şarja taksam bile şarjda gözükmüyor. Aynı zamanda ofox'ta şifresiz olmuş.
  9. BorazanPower

1 haftaya yakındır kullanıyorum. Yeni çıkmasına rağmen beni çok memnun etti. Eu rom 12.0.3 a10'dan geçiş yapmıştım. Kernel yüklemedim, unuttum. Wipe'ları yapıp rom + magisk yükleyip çıktım. Şimdi kernel yüklesem cihaza sıfırlanma vs. gibi sıkıntı olur mu?
  10. BorazanPower

Yardım Mi Fit Bağlantı sorunu

Merhaba, Mi Fit uygulamasına girin, profil kısmından Cihazlarımdaki band 4'ü seçin ve ''Bulunabilir'' seçeneğini Açık konumuna getirin. Daha sonra saatin bağlantı bildirimi gelecektir kabul edin. Eğer gelmezse, bluetooth'a girip band 4'ünüzü bulun ve eşleştirin. Sonrasında zaten artık bildirim...
  11. BorazanPower

Rom Redmi Note 8 - Miui Custom ve Aosp Romlar

RN8 Cihazıma herhangi bir android 9'lu miui 11 romu yükledğimde birkaç yeniden başlatma işleminden sonra hata alıyorum. Telefon açılıyor yüz kilidi çalışmıyor, yeniden başlatınca hiçbir uygulamayı açamıyorum, uygulamalar tamamen yeniden başlayana kadar bekleyin yazıyor saatlerce gelmiyor. En...
  12. BorazanPower

Rom DotOS 5.0.1 Official R for Redmi Note 8

Pek macera da aramak istemiyorum açıkçası. Eu 12.0.3'te Gcam çok ağırlaştı ve bir kaç problem de can sıkmaya başladı. O yüzden kalıcı kullanabileceğim bir rom arayışındayım.
  13. BorazanPower

Rom DotOS 5.0.1 Official R for Redmi Note 8

Rom'u önerir misiniz arkadaşlar? Genelde AOSP görünümlerini sevmiyorum ama sanki bu baya hoş.
  14. BorazanPower

Sohbet nasıl orijinalliği anlaşılır? Xiaomi mi true wireless earphones 2 basic

valla 10 15 kişiye sordum + inceleme videolarında sn kodlarını aldım denedim hiçbiri çıkmyor hepsinin sahte olması imkansız.
  15. BorazanPower

Sohbet nasıl orijinalliği anlaşılır? Xiaomi mi true wireless earphones 2 basic

Şu ana kadar bu cihazı kullanan hiç kimsede s/n kodu çıkmadı verify'da. Ya hepsi sahte ya da başka bir şey var. Anlamış değilim. :D
Üst Alt