Anasayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Blog
Alışveriş
MIUI ROM
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Araçlar
Mi Flash Tools
TeamWin - TWRP
Mi Unlock Tool
SP Flash Tool
Qualcomm Drivers
ADB Installer
Minimal ADB & Fastboot
Qfil Tools
QPST Flash Tool
DloaderR Tool
Telefon Kod Adları
Google Kamera
S.S.S.
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Google arama
Google, forumda verilen arama sorgusu ile ilgili her şeyi bulacaktır: ileti dizileri, kullanıcılar, profil gönderileri vb.
Şu anki ziyaretçiler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Kullanıcılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
BoostersX 'in en son etkinliği
B
BoostersX
,
Çözüldü
Mi 12T Pro - HyperOS ROM Yükledikten Sonra Google Play Sertifikası ve WhatsApp Sorunu
başlıklı konuya cevap yazdı.
https://forum.miuiturkiye.net/konu/android-15-x-ve-altinda-bootloader-ve-root-bypass-etme-rehberi.155157/ bir bakalım. Ana mesele...
15 Mayıs 2025
B
BoostersX
,
Yardım
Root Gizleme Sorunu
https://mifirm.net/download/10279 bu romu tavsiye ederim. Benim cihaz mi 10t pro idi. Android 12den, 10'a geçtim xiaomi.eu rom baya...
12 Mayıs 2025
B
BoostersX
,
Yardım
mi 10t pro android 10
A10'da hiçbir kernel çalışmıyor. Konabess başarıyla bitse de hâlâ 587mhzde sabit kalıyor. Sizin şebeke modu olayı olmuyor. Şebeke...
4 Mayıs 2025
B
BoostersX
,
Mod
Tüm FPS kilitlerini kaldıran Magisk modülü
Ne olduğunu bilmeyen & anlamayan arkadaşlar için: Rootsuz olmaz Magisk olmadan yüklenmez. Diğer Notlar; Spoofer'dir. Spoofing nedir...
4 Mayıs 2025
B
BoostersX
,
Yardım
mi 10t pro android 10
evet sizin ile daha önceleri de münasebetim oldu. Cihazın arkasını açtım o şekilde kullanıyorum. a12 mi 14 Endonezya yüklü. + sizin...
3 Mayıs 2025
B
BoostersX
,
Yardım
mi 10t pro android 10
teşekkür ederim 🌷 kafeinsiz hocam paylaşmış google drive yüklemiş Allah razı olsun. Lâkin mifirmde 3.8gb yazarken bu linkte 3.5gb aynı...
3 Mayıs 2025
B
BoostersX
,
Yardım
mi 10t pro android 10
kafeinsiz M.OZKN biraz fazla oluyorum ama belirttiğiniz sürümün var ise fastboot veya recoverysini isteyebilir miyim. mifirmden 12.0.3...
3 Mayıs 2025
B
BoostersX
,
Yardım
mi 10t pro android 10
evet kısıtlamalar ve tüketim artıyor. Ancak android 10'a düşürsem ne kadar çok mahrum kalırım? Çünkü 12'yi beğenmiyorum gerçekten...
3 Mayıs 2025
Kullanıcılar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt