BöcekBaşı kullanıcısının son içeriği

1. BöcekBaşı

Yardım Redmi note 14 pro Wi-fi bağlantısı sürekli kopuyor.

Maalesef destek olacak kimse kalmamış.
  2. BöcekBaşı

Yardım Telefon Ekran yansıtma sonrası pil tasarrufuna geçiyor

Note 14 pro ekran yansıtınca ekran kendiliğinden kapanınca hata veriyor telefon kendi kendisi pil tasarruf moduna alıyor muhtemelen ayarlarını bulamadım bi türlü var mıdır ayar hakkında yardımcı olabilecek?
  3. BöcekBaşı

Yardım Ekran ışığı kendi kendine düşüyor

Merhaba arkadaşlar yeni bir güncelleme mi oldu anlamadım aydınlık ortam da ekran ışığı otomatik kapalı olduğu halde bir anda düşüyor ve ekranı göremiyorum bunun bir çözümü var mıdır? Çok baktım göremedim ama.
  4. BöcekBaşı

Yardım Sessiz Moddan Normal Moda Geçiş Sesi Kapatma

Sessiz moddan telefonu sesli moda alınca ses çıkıyor telefonum red mi note 10 pro bi türlü çözemedim.
  5. BöcekBaşı

Yardım Note 10 Pro Sessizden Sesliye Geçişte Çıkan Sesi Kapatma

Merhabalar telefonum note 10 pro miui 14 sürümü kurulumu telefonu bildirim çubuğundan rahatsız etmeyin modunu kapatıp normal moda aldığım da bildirim sesi çıkıyor bunu kapatmanın bir yolu var mıdır?
  6. BöcekBaşı

Yardım Note 10 pro zil sesi ve bildirim sesi ayarı

Eskiden redmi 8 kullanan birisi olarak note 10 pro telefon aldım arkadaşlar ancak şuanda bakınca mesaj sesi ile telefon zil sesi yüksekliği aynı ayarda görünüyor bunun bir ayarı var mıdır eksi telefonumda 2 ayrı ayar vardı bunda yok.
  7. BöcekBaşı

Yardım Note 10 parmak izi titreşim kapatma

Redmi noteb10 pro da parmak izi titreşimi nasıl kapatılır acaba parmağım her degmesine titriyor bunu kapatmak istiyorum
  8. BöcekBaşı

Yardım Note 10 pro chrome alt çubuk yok

Redmi 8 kullanıcısı idim onda chrome alt bilgi çubuğu vardı ancak note 10 pro da şuanda çıkmıyor bilgisi olan var mı?
  9. BöcekBaşı

Yardım Redmi Note 10 Pro Rehber Mesaj ve Arama Simgesi Değişir mi?

Global rom kullanıyorum sanırım rehber mesaj ve arama uygulamaları hep aynı renk ne kadar tema eklesem değişmiyor arkadaşlar bunun bir çözümü var mı uygulama eklemeden ne yapabilirim?
  10. BöcekBaşı

Yardım Rehberdeki isim değişince whatsappta isim değişmiyor?

Redmi 8 kullanıyorum rehberimde gmaile bağlı isimler değiştiği zaman whatsappdaki isimler aynı kalıyor değişmiyor. Whatsapp kaldırıp yeniden kurdum ancak hala aynı düzelmiyor neden olabilir acaba?
  11. BöcekBaşı

Soru Poco x3 kişiler mesajlar arama kaydı simge değiştirme

Merhaba arkadaşlar poco x3 de mesajlar arama kaydı ve kişiler uygulama simgesi mavi hepsi aynı gibi bunları nasıl değiştirebilirim acaba tavsiye ettiğiniz tema var mı?
  12. BöcekBaşı

Yardım Poco X3 poco yazısında kaldı

Ekran poco yazısında kaldı 5 sn de 1 titriyor açılmıyor. Twrp giriyor içerik gitmeden nasıl açabilirim acaba rom vs bilgim yok
  13. BöcekBaşı

Soru Telefon televizyona bağlanmıyor

Mi 8 telefonum 2 adet tv var evde toshiba ve LG ikisine de bağlayamadım LG de kesiliyor diğerine hiç bağlanmıyorum forumdaki bir çok konuyu denedim olmuyor fikri olan var mı?
  14. BöcekBaşı

Soru Google asistan Türkçe yanıtlamıyor

Daha önce sanki burada yapmıştım ve çalışıyordu ancak konuyu bulamadım arkadaşlar 1. seçenek İngilizce 2. seçenek Türkçe ama google asistan İngilizce yanıt veriyor neden acaba?
  15. BöcekBaşı

Yardım Galeri içindeki albümleri silebilir miyiz?

Galeri içinde instagram için 3 tane ayrı albüm whatsapp için ayrı albüm mevcut acaba bunları tek klasör yapabilir miyiz?
Üst Alt