Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende 12t pro hiçbir işlem yapamıyorum. Kayan pencereyi kapatmam için uygulamayı kapatmam lazım veya ayarlardan durdurmam lazım
1706630024
1706630243
Miui optimizasyonunu açınca düzeldi
Hyper os güncellemesi aldıktan sonra kayan pencerelere herhangi bir müdahalede bulunamıyorum sebebi nedir. Resimde de göründüğü gibi alt ve üstünde bazı işaretler olmalı ama yok
Benim telefondaki sürüm 12. 0.6 gelen sürüm ve kurmaya çalışıp hata aldığım sürüm 12.0.3 . Belki eski sürüm olduğu için olabilir.
1630171099
Orange fox var. Birde android 11 gelmedi android 10 geldi benim bildiğim
Telefonuma manuel olarak eea 12.0.6 ( Xiaomi Firmware Updater ) romunu kurdum. Ama telefonuma 12.0.3 güncellemesi geldi. Şuan ki romda bu güncellemeyi yapsam sıkıntı olurmu
Telefonum redmi note 8 global . Telefona miui 12 eu rom yükledikten sonra twrp düzgün çalışmamaya başladı. Ne format atıyor ne de dosya isimlerini düzgün bir şekilde gösteriyor . Normalde girişte şifre sorması lazımken şifre sormuyor ve sanırım bu yüzden bu hataları alıyorum . Bu sorunu...