Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar başlıktan da anlayabileceğiniz üzere dün gece düzgün olan tüm her şey bu sabah böyle çalışmaya başladı. Cihaz sabahtan beri böyle. Benzer sorunları olan veya bildiğiniz bir çözüm var mı? Cihaz yurt dışı kayitti ve kayıt yapilali 2 ay oluyor
Ekleme: klavyedeki (gboard) yazma yerine...
Hocalarım bende bugün kayıt yaptırdım. Ancak kayıt sırasında cihaza herhangi bir reset atılmamış ve cihaza gerçekten kayıt yapılmış. Telefoncu fazla detay vermedi ama bu yöntemin yeni çıktığını ve hiçbir şekilde ucmayacagini söyledi. (Hard reset için garanti vermedi). Sizce guncellemelerde falan...
hocam cihazı yeniden başlatmadan müzik açıkken de bu ayarı yapabiliyoruz canlı canlı test eder gibi denedim 160 da kapak titriyodu desem yeridir. kulaklık ayarını denemedim ama hoparlör ayarına dikkat edilmesini öneririm. kontrolsüz yüksek ses kullanmak cihaza zarar verebilir
arkadaşlar merhaba, forumda dikkatimi çekti de Redmi Note 10S (NFCli) cihazım eu rom kullanıyor ve memnunum. herhangi bir sıkıntısı yok cihaz gayet akıcı. Ancak forumu inceleyince endonezya romunun bir takım artıları olduğunu gördüm ama yeterince açıklayıcı bir yanıt göremedim.
Endonezya...
arkadaşlar merhaba, forumda dikkatimi çekti de Redmi Note 10S (NFCli) cihazım eu rom kullanıyor ve memnunum. herhangi bir sıkıntısı yok cihaz gayet akıcı. Ancak forumu inceleyince endonezya romunun bir takım artıları olduğunu gördüm ama yeterince açıklayıcı bir yanıt göremedim.
Endonezya...