bmelih34 kullanıcısının son içeriği

1. bmelih34

Yardım WhatsApp ve gmail çalışmıyor, g haritalar konum bulmuyor

Hocam bende çözüm bulamadım fabrika ayarlarına döndürdüm cihazı. Ancak öyle düzeldi
  2. bmelih34

Evet hocam tekrar tekrar deniyorum ama pek fayda etmedi
  3. bmelih34

Hocam önerinizi denedim ancak düzelmedi. Cihaza SMSler de gelmiyormus şimdi onu fark ettim
  4. bmelih34

Arkadaşlar başlıktan da anlayabileceğiniz üzere dün gece düzgün olan tüm her şey bu sabah böyle çalışmaya başladı. Cihaz sabahtan beri böyle. Benzer sorunları olan veya bildiğiniz bir çözüm var mı? Cihaz yurt dışı kayitti ve kayıt yapilali 2 ay oluyor Ekleme: klavyedeki (gboard) yazma yerine...
  5. bmelih34

Yardım Redmi Note 10S cihazlara imei atılır mı?

Hocalarım bende bugün kayıt yaptırdım. Ancak kayıt sırasında cihaza herhangi bir reset atılmamış ve cihaza gerçekten kayıt yapılmış. Telefoncu fazla detay vermedi ama bu yöntemin yeni çıktığını ve hiçbir şekilde ucmayacagini söyledi. (Hard reset için garanti vermedi). Sizce guncellemelerde falan...
  6. bmelih34

İpucu Xiaomi Ve Tüm Mtk İşlemcili Telefonlarda Hoparlör ve Kulaklık Sesi Yükseltme Rootsuz

hocam cihazı yeniden başlatmadan müzik açıkken de bu ayarı yapabiliyoruz canlı canlı test eder gibi denedim 160 da kapak titriyodu desem yeridir. kulaklık ayarını denemedim ama hoparlör ayarına dikkat edilmesini öneririm. kontrolsüz yüksek ses kullanmak cihaza zarar verebilir
  7. bmelih34

Soru Endonezya romu için BL'yi açmaya değer mi?

Peki Hindistan'la ilgili deneyimleriniz nedir? Aynı şekilde farkları, pil tüketimi, performansı sizce nasıl
  8. bmelih34

Hocam cihaz yurtdışı zaten garanti bulunmuyor
  9. bmelih34

MIUI 12.5 Redmi Note 10S - Endonezya Kararlı Rom V12.5.4.0.RKLIDXM İndirme Bağlantıları

arkadaşlar merhaba, forumda dikkatimi çekti de Redmi Note 10S (NFCli) cihazım eu rom kullanıyor ve memnunum. herhangi bir sıkıntısı yok cihaz gayet akıcı. Ancak forumu inceleyince endonezya romunun bir takım artıları olduğunu gördüm ama yeterince açıklayıcı bir yanıt göremedim. Endonezya...
  10. bmelih34

arkadaşlar merhaba, forumda dikkatimi çekti de Redmi Note 10S (NFCli) cihazım eu rom kullanıyor ve memnunum. herhangi bir sıkıntısı yok cihaz gayet akıcı. Ancak forumu inceleyince endonezya romunun bir takım artıları olduğunu gördüm ama yeterince açıklayıcı bir yanıt göremedim. Endonezya...
Üst Alt