bluestorm02 kullanıcısının son içeriği

1. bluestorm02

Haber Fde, Lkt ve Nfs Magisk den kaldırıldı

Önceden magisk in kendi reposunu yenilediğini haberini paylaştım ve fde zaten kalkmıştı ama Lkt ve Nfs de güvensiz modül sınıfına girmiş gibi gözüküyor siz bunun hakkında ne düşünüyorsunuz ?
  2. bluestorm02

Haber Magisk'e Büyük Repo Güncellemesi

Bugünden itibaren magisk'in modül reposu komple bir değişime girecek dünden itibaren çalışmalara başlamışlar az eforlu/ düşük kalite de veya telefonda bilgi alışverişi yapabileceğinden şüpheli modüller magisk in kendi reposundan çıkarılmaya başlanmış. Kaldırılan popüler modellerden birisi fde.ai...
  3. bluestorm02

Mod [Kernel][MIUI - Oreo]Nito Kernel Miui

Bu kerneli kullanmak sizin sorumluluğunuzdadır. Cihazınıza olan bir şeyden ben ve kernelin yapımcısı sorumlu değildir. Nito kernel özünde performans odaklı bir kernel yani pil performansı için kullanmayın zaten kernelin özelliklerini açıklayınca belli oluyor. Bu kerneli daha güncellenmekte...
  4. bluestorm02

Mod Android 10 Dolby Atmos ve Viper4Android FX

Bugünkü bu modülümüz Android 10 romlar da tek modül ile hem dolby atmos'u hem de viper4android fx'i kurmanızı sağlıyor ama beta aşamasındaki bir modül olduğu için her telefonda çalışmayabilir veya miui romlarda ben aosp romlarda denedim ve ben de hiç sorunsuz çalıştı. Denen Telefon: R5+ Denen...
  5. bluestorm02

Mod [Miui 11 - 10/Oreo]Masik Audio Engine

Masik Rom'un kullandığı ses motoru miui 10 romlarda çalışır ve buradaki ses motorlarından birini seçebilirsiniz. Ses motorları diğer ses modları ile çakışabilir onun uyarısını yapayım. Tek yapmanız gereken Orange fox recovery den yükleme yapmak. Masik Audio Engine
  6. bluestorm02

Rom [Miui 10/Android 8]Masik X™ 5.3 Vince

Sorumluluk almıyorum tüm sorumluluk size aittir. Rom özellikleri için: Muhtelif Romların Özellikleri ve Farklılıkları Yedek Almak için: Swift Backup Kurmak için bootloader kilidi açık ve Orange Fox Recovery kurulu olmalıdır. Orangefox Masik Rom Magisk 20.0 Genom Kernel(isteğe bağlı) 1-...
  7. bluestorm02

Mod Pixel Launcher

Evet herkesin bildiğini düşündüğüm aosp rom kuruyorsunuz pixel Launcher ile geliyor ama bu Launcher de adam akıllı kişiselleştirme yok. Bu konunda bu pixel launcher modu devreye giriyor. Peki bu modda ne var ? İlk olarak ikon paketi indirebiliyorsunuz mağlum pixel launcher de bu mümkün değildi...
  8. bluestorm02

Rehber Batarya Süresini Nasıl Arttırabilirim ?

Bugünkü konuşacağımız konu popüler ekran süresini ve batarya süresini ne kadar uzatabilirim. Burada bir kaç maddeler halinde batarya süresini nasıl arttırabileceğiniz ile ilgili maddeler sıralayacağım ama sizin de bu süreyi uzatmak için bildiğiniz tüyolar varsa eklemeyi unutmayın. 1- Arkada...
  9. bluestorm02

Mod [Android Pie-Q][Miui-AOSP] Viper4Android FX

Denenmiş Cihaz: Redmi 5 Plus Kullanılan Rom: İon os 2.2b Gerekenler: Magisk Kurulu Olmalıdır Önceki Viper4Android FX versiyonları silinmiş olmalı Not: Ben kendi cihazımda deneyip kurdum sizin cihazda çalışacağını garanti veremem. Yaptıklarınız kendi sorumluluğunuzda. Kurulum: 1- Aşağıdaki...
Üst Alt