blueshepherd kullanıcısının son içeriği

1. blueshepherd

Rehber MIUI 12'den MIUI 11'e Dönüş Rehberi

elinize sağlık redmi note 8 pro cihazına beta miui12 kurdum tekrar 11e dönmek istiyorum. kurmadan önce twrp yedeğimi amıştım, yedek mevcut fakat bu sefer elimde twrp yok. nasıl twrp yükleyebilirim?
  2. blueshepherd

Rom Redmi Note 8 Pro - Pixel Experience [Android 10 AOSP]•[OFFİCİAL]

Denemek istiyorum ama brickten epey dilim yanmış durumda. Bir ara brick önleme rehberi falan vardı ne oldu ona?
  3. blueshepherd

Haber NoBrick

İnşallah
  4. blueshepherd

Yardım BOOTLOOP! ''Redmi'' Ekranında Kaldı :(

Arka kapak cam onu da kırmayalım şimdi :D şarjın bitmesini bekleyeceğim. Olanları yazacağım herkese teşekkür ederim
  5. blueshepherd

Şarj bittikten sonra ne yapcağım? normal fastboot a girmek için pow+seskısma yapsam girer mi sizce? ayrıca yüzde 60 şarj hatırlıyorum sizce kaç günde biter?
  6. blueshepherd

ona baktım hocam maalesef olmadı. :( dediğiniz gibi fastboot a girmenin bir yolunu bulmalıyım
  7. blueshepherd

hocam teşekkür ederim ama telefon fastboot moduna girmiyor işte :'(
  8. blueshepherd

Hayır kapanmıyorda. Sürekli tekrar ediyor aynı şeyi.
  9. blueshepherd

Teşekkür ederim. Fiziksel tuşlarla giremiyorum. YAni power+(ses-) ile hiçbir şekilde giremiyorum.
  10. blueshepherd

Nasıl yapacağımı bilmiyorum daha detaylı anlatır mısınız? HEm bundan sonra ne olsa bulaşmam bu işlere :D
  11. blueshepherd

Selam dostlarım. 6/128 Redmi Note 8 Pro cihazına root atmak istedim. Forumda okuduğum bir konuda önce TWRP yüklemem gerektiğini gördüm. Tüm talimatları doğru yaptığımdan emindim. İşlem bittiğinde cihaz ''Redmi'' ekranında kalıyor, kapınıyor ve tekrar ''Redmi'' Yazısı çıkıyor. Tabi bootloader...
Üst Alt