Bluesea kullanıcısının son içeriği

1. Bluesea

Yardım Mi8 video kaydı ses sorunu

Merhaba Arkadaşlar, Çekim video Üst Link'de eklediğim mi8 telefonum ile 4k 30fps Konser video çekimindeki cızırtı sesi var. Aynı yerden Eşimin Samsung ve arkadaşımın Iphone telleri ilede çekim yaptık onlarda ses çok net Bu sorun donanımsal mı ? yazılımsal mı ?
  2. Bluesea

Yardım Gün ışığında Gelen arama sorunu

Hocam tercüman olmuşsun evet tam olarak anlattıklarını yaşıyorum ama lakin telefonun işlemcisi ve kendi bu kadar hızlı iken ortam ışığını bu kadar geç farketmesi can sıkıcı. Macrodroid programını ilkkez duyuyorum kullanmasını başarırsam deneyeceğim. Teşekkürler 1564157915 Smsng s3 den mi8 e...
  3. Bluesea

Hocam telefonum lite yada se değil , mi8 Pure Black NY temasını kullanmayı deneyeceğim. Şuan klasik tema ve arka plan siyah yazılar beyaz olanı kullanıyorum. Pil tasarrufu benim için önemli. Teşekkürler bilgilerin için clap~~
  4. Bluesea

Merhaba arkadaşlar mi8 telefonumda otomatik ekran aydınlatma açık gün ışığında gelen aramaya bakmak yada cevaplamak her zaman sorun. Aramayı görmek için illa elinde telefon 4 saniye kadar bekleyecek sin . Her ne yaptımsa Güç tuşu ve ses tuşlarına basıyorum 3 veya 4 saniye sonra kendi açılıyor...
  5. Bluesea

Yardım Mi 8 kamera ile video çekimi

Evet oldu teşekkürler
  6. Bluesea

Teşekkürler ederim anladığım kadarıyla Xiaomi de yazılımsal olarak izin vermiyor. Farklı bir program kurmayı hiç düşünmemiştim Gcam ' da olmayınca.
  7. Bluesea

Merhaba arkadaşlar kamera ile video kayıt yaparken ekranı kapatınca video kaydıda duruyor. Durmaması için bir yol varmı ?
Üst Alt