bluesays kullanıcısının son içeriği

1. B

Yardım Çift Uygulamalar

Xiaomi cihazlarında bulun çift uygulama özelliğini bir uygulamayı ikiden fazla klona arttırabilir miyiz?
  2. B

Yardım Red Mi Note 7 internet sorunu

Yaklaşık son 3 aydır kullandığım red mi note 7 cihazım da internet sorunu yaşıyorum. Vodofone kullanıyordum belki ondandır deyip Türk Telekom'a geçtim. Bu seferde arada çok iyi arada aşırı kötü. Bir türlü anlamadım. Aynı hattı evde kullanan kişiler var gayet hızlı ve stabilken benim o kadar...
  3. B

Yardım Xiaomi Mi Box S 4K Cast ile Bağlantı Sorunu

İyi günler dilerim, Dün sipariş etmiş olduğum xiaomi mi box s 4k cihazım elime ulaştı. Her şeyi sorunsuz bir şekilde kurdum denedim ama bir türlü Mi 8 Lite telefonumun ekranını cast kullanarak bağlantı sağlayamadım. Cast'e basıp mi box'ı bulmasını bekliyorum ama bir türlü bulamıyor - aynı...
  4. B

Haber Mi 8 Lite v10.3.3.0 güncellemesi

Bana gelmedi. Sebebi ne olabilir ki acaba ?
  5. B

Yardım Xiaomi Mi 8 Lite Sarj Sorunu

Hayır.Toplasan 4 ya da 5 saat açık kalmıştır.Çoğu zaman Wi-Fi'ye bağlı, zaten gecede kapalı.
  6. B

Yardım Xiaomi Mi 8 Lite Sarj Sorunu

Yaklaşık 4 aydır hiçbir sorun yaşamadan kullandığım telefonumda son 1 aydır şarj sorunu yaşamaktayım. Normalde rahat rahat 20 saat sarj giden telefon şimdi 10-12 saat arası anca yetmektedir. Bunun nedeni ne olabilir acaba ?
Üst Alt