BlueMoonTR kullanıcısının son içeriği

1. BlueMoonTR

Yardım Redmi 9T Orangefox Recovery Dosya İsimleri Karışık

TWRP'de dosyalar şifreli olarak gözüküyor ise Force Encryt dosyasını flashlayıp tekrar rom at. Bu linkteki yorumdan da yapabilirsin (konudaki twrp'yi indirme) Çözüldü - TWRP'de magisk dosyası gözükmüyor?
  2. BlueMoonTR

Rehber Redmi 9/9A/9C Bootloader Kilit Açma Kılavuzu (MTK) 7 Gün Bekleme Artık Yok

Redmi 9 lancelot 3 tuşa basarak oldu. konu için teşekkürler.
  3. BlueMoonTR

Yardım Fastboot Devices te cihaz görmüyor. Nacizane rehberligine ihtiyacım var.

Bilgisayarındaki driverdan kaynaklı olabilir o ünlem işareti. Bende de redmi note 8'de ünlem çıkıyordu, windowsdan güncellemeye çalıştığımda hata veriyordu. Driver Booster programı sağ olsun driverın eski olduğunu görüp güncelledi, ondan sonra bu sorunla karşılaşmadım. Telefon modelleri farklı...
  4. BlueMoonTR

Yardım Redmi note 8 şebeke sorunu

Band 20 yoktur. Ben de çok yaşadım bu sorunu. Başka bir qcn dosyası ile imei repair yapılması lazım.
  5. BlueMoonTR

Çözüldü TWRP veya OrangeFox Kalıcı Olarak Nasıl Kurulur?

Twrp kurulumda kalıcı olarak yükleniyor diye biliyorum. Bir kere yükledikten sonra telefonu kapatıp ses açma + güç tuşuna basarsanız twrp ekranı gelir.
  6. BlueMoonTR

Yardım Twrp Dosya İsimleri Karma Karışık Redmi Note 8

Aynı sorunu ben de yaşadım. Hayatımda yaşadığım en lanet hatalardandır. Kurduğun twrp ile alakalı. Şu postumdaki son yorumu oku istersen Çözüldü - TWRP'de magisk dosyası gözükmüyor?
  7. BlueMoonTR

Yardım Redmi Note 8 Şebeke Sorunu

İmei'den sonra band20 gitmiş olabilir. Ben de çok çektiydim bu sorunu, düzg0n bir qcn dosyasıyla tekrar imei attıydım sorun düzelmişti.
  8. BlueMoonTR

Çözüldü TWRP'de magisk dosyası gözükmüyor?

Sorunu nihayet çözdüm arkadaşlar. Twrp kurduktan sonra dosyaların şifreli olarak gözükmesinin sebebi cihazın şifrelenmiş olarak, encrypted olarak kalmasındanmış. Twrp'den format data ve wipe yapmayı denedim fakat ya başarısız ya failed to mount /system (invalid argument) hatası ile ya da...
  9. BlueMoonTR

Şifrelenmiş şekilde gözüküyor dosyalar. Storage kısmına girdiğimde hiçbir dosya gözükmüyor. Evet cihazda gözüküyor fakat twrp'de gözükmüyor. OrangeFox'da da denedim fakat orada da gözükmedi. Cihazın bl kilidi açık ve imei atılmış. Format data yapıldıktan sonra bl kilidi açık kalır mı ...
  10. BlueMoonTR

TWRP ile root atmaya çalışıyorum fakat cihazın içine attığım root dosyası gözükmüyor. storage/ klasörüne geliyorum fakat hiçbir dosya gözükmüyor bunu nasıl çözebilirim ?
  11. BlueMoonTR

Rehber Redmi Note 8 - Magisk ile Root

twrp ile root atmaya çalışıyorum fakat storage bölümünde hiçbir klasörü görmüyor. Bunu nasıl çözebilirim ? OrangeFox ile denedim fakat o da aynı.
  12. BlueMoonTR

Yardım Cihazı yeniden başlattığımda fastboot'ta kaldı, çıkılmıyor?

TWRP'den atamadım data bozuldu daha sonra mi flash ile rom attım. Cevaplarınız için teşekkürler, fastboot'da kopyalayacağım verileri kopyaladım.
  13. BlueMoonTR

Emin misiniz çünkü baktığım konularda silinir yazıyor ? https://forum.miuiturkiye.net/konu/bootloader-bl-kapatmadan-cmd-komutu-ile-orijinal-rom-yukleme-video.76901/ https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-8-mi-flash-ile-global-rom-nasil-yuklenir.85052/
  14. BlueMoonTR

Evet eminim. Root ve imei atalı aylar oldu zaten. Öylesine yeniden başlatayım dedim ve fastboot modunda kaldı. Rom atarsam veriler silinecek o yüzden başka çözüm var mıdır diye bakınıyordum.
  15. BlueMoonTR

Merhabalar. Bugün root'lu ve imei atılmış cihazımı normal şekilde kullanırken yeniden başlattığımda fastboot moduna geçti ve yeniden başlatmama rağmen otomatik fastboot'a giriyor. TWRP'den cihazı kapat dedim fakat restart atıp otomatik fastboot moduna giriyor. Cihazdaki verilerimi kaybetmeden...
Üst Alt