BlueMoonTR kullanıcısının son içeriği

1. BlueMoonTR

Çözüldü TWRP'de magisk dosyası gözükmüyor?

TWRP ile root atmaya çalışıyorum fakat cihazın içine attığım root dosyası gözükmüyor. storage/ klasörüne geliyorum fakat hiçbir dosya gözükmüyor bunu nasıl çözebilirim ?
  2. BlueMoonTR

Yardım Cihazı yeniden başlattığımda fastboot'ta kaldı, çıkılmıyor?

Merhabalar. Bugün root'lu ve imei atılmış cihazımı normal şekilde kullanırken yeniden başlattığımda fastboot moduna geçti ve yeniden başlatmama rağmen otomatik fastboot'a giriyor. TWRP'den cihazı kapat dedim fakat restart atıp otomatik fastboot moduna giriyor. Cihazdaki verilerimi kaybetmeden...
  3. BlueMoonTR

Yardım Oyunun ortasında internet gidiyor

Oynadığım 2 online oyun var birisi Mobile legends diğeri cod mobile. Oyunun ortasında bağlantı sorunu oluyor, çıkıp giriyorum düzeliyor ama bir süre sonra yine aynı hata oluyor. Cihazdan ya da ayardan kaynaklı bir sorun mu?
  4. BlueMoonTR

Yardım Mi A2 Lite Telefon Şebeke Sinyali Zayıf

Ben de bugün redmi note 7 aldım. J5 çok iyi çekerken redmi note 7 hiç çekmiyor. Hattım vodafone, yarın ya da bugün gidip soracağım, ayarla ilgili bir şeydir muhtemelen
  5. BlueMoonTR

Yardım Redmi note 7 arama ayarlı değil sorunu

Satıcıya yazdım cevap bekliyorum. Başka sim kartını da sonra deneyeceğim resöi de ekledim
  6. BlueMoonTR

Aldım yine aynı, telefonu açıp kapattım yine aynı devam ediyor sorun Ayarlardan sim 2 durumuna baktığımda hizmet dışı yazıyor. 1573642943 Hattı önceden j5de kullandım onla alakalı bir şey mi acaba
  7. BlueMoonTR

Yuva 2de zaten
  8. BlueMoonTR

Yaptım kayıtlı gözüküyor bilgileri yazdım 1573642199 Çift hatlı ama 2. Yuvada gözüküyor
  9. BlueMoonTR

Bugün yeni telefon aldım sim kartı taktım ama arama yapamıyorum mesaj gönderemiyorum vs. Arama yapmaya çalıştığımda mobil ağ kullanılamıyor diyor nasıl çözebilirim bunu?
  10. BlueMoonTR

Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

Güncelledim ama sadece saati. Gösteriyor başka birşey göstermiyor?
  11. BlueMoonTR

Evet kullanabilirsin ama şuan band 3'e güncelleme geldi. Güncel halinin türkçe fw dosyası çıkasıya kadar türkçe yapamıyorsun sanırsam (sürekli güncelliyip çince yapıyor) 1539013612 Yakında da türkçe fw dosyası gelir zaten
  12. BlueMoonTR

1.5.0.2 sürümü çıktı onu dene bir de.
  13. BlueMoonTR

Bu arada 1.5.0.2 sürümünde resources v40 kurarken Geekdoing
  14. BlueMoonTR

Mi Fit 3.4.6 - Turkish.apk bunu dene. Bu sürümde çıkıyor. Ama google hesabınızla giriş yapamıyorsunuz, tek sıkıntı o
  15. BlueMoonTR

Modified mi fit 3.4.6 https://geekdoing.com/attachments/mi-fit-3-4-6-turkish-apk.971/
Üst Alt