Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TWRP'de dosyalar şifreli olarak gözüküyor ise Force Encryt dosyasını flashlayıp tekrar rom at.
Bu linkteki yorumdan da yapabilirsin (konudaki twrp'yi indirme) Çözüldü - TWRP'de magisk dosyası gözükmüyor?
Bilgisayarındaki driverdan kaynaklı olabilir o ünlem işareti. Bende de redmi note 8'de ünlem çıkıyordu, windowsdan güncellemeye çalıştığımda hata veriyordu. Driver Booster programı sağ olsun driverın eski olduğunu görüp güncelledi, ondan sonra bu sorunla karşılaşmadım.
Telefon modelleri farklı...
Twrp kurulumda kalıcı olarak yükleniyor diye biliyorum. Bir kere yükledikten sonra telefonu kapatıp ses açma + güç tuşuna basarsanız twrp ekranı gelir.
Aynı sorunu ben de yaşadım. Hayatımda yaşadığım en lanet hatalardandır. Kurduğun twrp ile alakalı. Şu postumdaki son yorumu oku istersen Çözüldü - TWRP'de magisk dosyası gözükmüyor?
Sorunu nihayet çözdüm arkadaşlar. Twrp kurduktan sonra dosyaların şifreli olarak gözükmesinin sebebi cihazın şifrelenmiş olarak, encrypted olarak kalmasındanmış. Twrp'den format data ve wipe yapmayı denedim fakat ya başarısız ya failed to mount /system (invalid argument) hatası ile ya da...
Şifrelenmiş şekilde gözüküyor dosyalar. Storage kısmına girdiğimde hiçbir dosya gözükmüyor.
Evet cihazda gözüküyor fakat twrp'de gözükmüyor.
OrangeFox'da da denedim fakat orada da gözükmedi.
Cihazın bl kilidi açık ve imei atılmış. Format data yapıldıktan sonra bl kilidi açık kalır mı ...
TWRP ile root atmaya çalışıyorum fakat cihazın içine attığım root dosyası gözükmüyor. storage/ klasörüne geliyorum fakat hiçbir dosya gözükmüyor bunu nasıl çözebilirim ?
Emin misiniz çünkü baktığım konularda silinir yazıyor ?
https://forum.miuiturkiye.net/konu/bootloader-bl-kapatmadan-cmd-komutu-ile-orijinal-rom-yukleme-video.76901/
https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-8-mi-flash-ile-global-rom-nasil-yuklenir.85052/
Evet eminim. Root ve imei atalı aylar oldu zaten. Öylesine yeniden başlatayım dedim ve fastboot modunda kaldı. Rom atarsam veriler silinecek o yüzden başka çözüm var mıdır diye bakınıyordum.
Merhabalar. Bugün root'lu ve imei atılmış cihazımı normal şekilde kullanırken yeniden başlattığımda fastboot moduna geçti ve yeniden başlatmama rağmen otomatik fastboot'a giriyor. TWRP'den cihazı kapat dedim fakat restart atıp otomatik fastboot moduna giriyor. Cihazdaki verilerimi kaybetmeden...