Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TWRP ile root atmaya çalışıyorum fakat cihazın içine attığım root dosyası gözükmüyor. storage/ klasörüne geliyorum fakat hiçbir dosya gözükmüyor bunu nasıl çözebilirim ?
Merhabalar. Bugün root'lu ve imei atılmış cihazımı normal şekilde kullanırken yeniden başlattığımda fastboot moduna geçti ve yeniden başlatmama rağmen otomatik fastboot'a giriyor. TWRP'den cihazı kapat dedim fakat restart atıp otomatik fastboot moduna giriyor. Cihazdaki verilerimi kaybetmeden...
Oynadığım 2 online oyun var birisi Mobile legends diğeri cod mobile. Oyunun ortasında bağlantı sorunu oluyor, çıkıp giriyorum düzeliyor ama bir süre sonra yine aynı hata oluyor. Cihazdan ya da ayardan kaynaklı bir sorun mu?
Ben de bugün redmi note 7 aldım. J5 çok iyi çekerken redmi note 7 hiç çekmiyor. Hattım vodafone, yarın ya da bugün gidip soracağım, ayarla ilgili bir şeydir muhtemelen
Aldım yine aynı, telefonu açıp kapattım yine aynı devam ediyor sorun
Ayarlardan sim 2 durumuna baktığımda hizmet dışı yazıyor.
1573642943
Hattı önceden j5de kullandım onla alakalı bir şey mi acaba
Bugün yeni telefon aldım sim kartı taktım ama arama yapamıyorum mesaj gönderemiyorum vs. Arama yapmaya çalıştığımda mobil ağ kullanılamıyor diyor nasıl çözebilirim bunu?
Evet kullanabilirsin ama şuan band 3'e güncelleme geldi. Güncel halinin türkçe fw dosyası çıkasıya kadar türkçe yapamıyorsun sanırsam (sürekli güncelliyip çince yapıyor)
1539013612
Yakında da türkçe fw dosyası gelir zaten