bluemoonhg kullanıcısının son içeriği

1. B

Rom Redmi 3 pro

Böyle bir ekran geliyor.
  2. B

Rom Redmi 3 pro

Guncelleyici uygulamasından yaptigim zaman rom'u gosteriyorum. Telefon kapanıyor ama rom yuklemiyor, tekrardan eski halinde açılıyor telefon.
  3. B

Rom Redmi 3 pro

Dediğinizi denedim malesef ondanda Bir sonuç alamadım. Telefonun sorunu boatloader kilidinin acilmamasi, birden telefon yurtdışından geldi acaba bu yüzden olabilirmi kilidin açılmaması. Çin'e özel telefon olduğundan böyle bir sorun yaşanıyor galiba... Dediğinizi denedim malesef ondanda Bir...
  4. B

Rom Redmi 3 pro

5. B

Rom Redmi 3 pro

Teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırdığınız için. Yönlendirdiğiniz sayfayı okudum. "Mi Kilit açma durumu" bende bulunmuyor. O yüzden eğer vakit bulursanız uzaktan bağlantı şeklinde denemek isterim, ben o günü bekleyeceğim. not: rom yükleme konusunda gayet iyi tecrübem vardır. ama xiaomi...
  6. B

Rom Redmi 3 pro

Can bey indirdim denedim,ama olmadı. Uzaktan bağlantı yapıp halledemezmisiniz? Çok rica etsem.
  7. B

Rom Redmi 3 pro

Mrb. Can bey boatloader kilidi her seferinde böyle hata veriyor ,ne yaptıysam olmadı.
  8. B

Rom Redmi 3 pro

Mrb, Can bey bende size ulaşmaya çalışıyordum, böyle bir sorunu anca sizin cozebileceginizi söylediler. Sorunum telefonumun boatloader kilidini bir türlü kaldıramıyorum, her seferinde hata veriyor yani kaldırmak için her şeyi yaptım. Bu yüzden güncel rom yukleyemiyorum. Eğer gerekirse ekran...
  9. B

Rom Redmi 3 pro

Yazanların hepsini biliyorum ve hepsini uyguladım daha önce ama bir sonuç alamadım.
  10. B

Rom Redmi 3 pro

Mrb, benim telefonuma güncelleme yapamıyorum, boatloader kilidini açamıyorum her seferinde hata veriyor. Nasıl global rom yükleyebilirim, yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim...
Üst Alt