bluecentrall kullanıcısının son içeriği

1. bluecentrall

Rom [Android 11] [AOSP] Mi9T (davinci) SyberiaOS Playground 4.7 OFFICIAL (21.07.14)

Merhabalar. v2 versiyonuna güncelleme gelmiştir. Linkte paylaşılan sürümü kullanmıştım. Kontrol ettiğimde yeni güncellemenin 20201231 olduğunu farkettim. Bilgilerinize.
  2. bluecentrall

Rom [Android 11 - AOSP] Mi9T(davinci) MSM Xtended XR V.5 OFFICIAL 21.2.6

Böyle bir sorunla karşılaşmadığım için nedeni hakkında herhangi bir fikir yürütemeyeceğim. Kolay gelsin.
  3. bluecentrall

Merhabalar. İlk şarj sonrası Gapps ve magisk yüklemeden kullandım. Aod açmadım. Özelleştirmeler dili İngilizce.
  4. bluecentrall

Merhabalar. İlk şarj sonrası Gapps ve magisk yüklemeden kullandım. Aod açmadım. Özelleştirmeler dili İngilizce.
  5. bluecentrall

İlk sürüme ait ekran süremi Mi9T ekran süresi konusunda paylaşmıştım. Şimdiye kadar kullandığım romlardan en iyi bu romda almıştım. Şimdi son sürümü kurdum. Pc den dosyalarım aktarılıyor halen. Bu sürüme ait ekran süremi ilk şarjın sonunda tabiiki de paylaşırım.
  6. bluecentrall

Merhaba. Konu güncellenmiş fakat bu sürümde gapps dahil değildir. Az önce yükleyince farkettim. Ayrıca yeni sürümü çıkmıştır. Bilgilerinize. Kolay gelsin.
  7. bluecentrall

Diğer Mi 9T Ekran Süresi Paylaşımı

SyberiaOS 4.1 OFFICIAL | ANDROID 11 Updated: 25/11/'20
  8. bluecentrall

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Merhabalar. Bende Mi9T için madalya rica ediyorum. Kolay gelsin. Şimdiden teşekkùr ederiz.
  9. bluecentrall

Mi 9T/K20 [Android 10-11-12] Dolby Atmos

Teşekkürler. Az önce yükledim ve sorunsuz çalışmaktadır. Miuimix 12.0.4 stabil sürüm Android 10
  10. bluecentrall

Tema Zekton Yazı Tipi Fontu

Elinize sağlık. Şimdi indirdim ve uyguladım. Güzel duruyor. Rom RevOs.
  11. bluecentrall

Haber Yeni rom 'One' yakında geliyor.

Mi9T için 2 Kasım 2020 diye bildirilmiş.
  12. bluecentrall

https://4pda.ru/pages/go/?u=https%3A%2F%2Fdownloads.msmxtended.org%2F%3Fdir%3Ddavinci&e=100601502
  13. bluecentrall

bir hafta önce yükledim. Eu rom da da 11 güncellemesi yüzünden mi9t 2 haftadır yok.
Üst Alt