Blody422 kullanıcısının son içeriği

1. Blody422

Soru Poco f3 ara Flex kablo degisimi

Arkadaşlar poco f3 ara flim flexi degişse bir yavaşlik söz konusu olur mu şarjda olsun dokunmatikte olsun
  2. Blody422

Yardım Poco f3 PC bağlanmıyor

Arkadaşlar ne yaptıysam telefonu bilgisaya gosteremedim driverleri yükledim ne yaptıysam olmadı
  3. Blody422

Yardım Poco f3 donma ve yeniden başlama problemi

Telefonum poco f3 5G. Telefon her hangi bir yerde gezinirken donuyor ve kapanıyor ve tekrar açılıyor neden olduğunu bilen varmı nasıl duzelte bilirim
  4. Blody422

Çözüldü POCO F3 OEM kilidi açamıyorum

Herkeze selam OEM kilidini açmak istiyorum ama böyle bir hata aliyorum yardımci olacak varmı ?
  5. Blody422

Çözüldü mi 9 fastboot da kaldı twrp olmuyor mi flash pro olmuyor

yardıma ihtiyacım var mi 9 cihazım fastboot modunda kaldı twrp kabul etmiyor mi flash pro ile de rom flashlıyamıyorum lütfen yardım
  6. Blody422

Soru Mi 9 Deji Batarya

Herkese merhaba mi 9 cihazıma DEJİ markalı batarayayı takmayı düşünüyorum takanlar var ise deneyimlerini yaza bilir mi lütfen
  7. Blody422

Soru Mi 9 imail gitti

Arkadaşlar mi 9 telefonuna sahibim fabrika ayarlarına sifirladim lakin imail gitti buna kalıcı IMEI Iatila biliyor muyuz
  8. Blody422

Soru hanigi tefelonu alayım

arkadaşlar redmi note 11 pro 8gb heliotek g96 mi alayım yoksa mi 9t pro mu alayım sizce ne dersiniz
  9. Blody422

Soru mi 12 pro alacagım

arkadaşlar yurt dışı mi12 pro alacagım her hangi bir sorun olurmu
  10. Blody422

Yardım Mi 11 Lite 5G NE şarj sorunu

Herkese selam ben telefonu yeni aldım arkadaşlar sorunum telefonum 33 W şarj var adaptör ama şarj olmuyor yani turbo yazıyor ama hiç şarj olmuyor adaptör çalışıyor şarjım %49 hep aynı kalıyor ve hiç yükselmiyor telefonu sıfırladım ama olmadı çözüm bilen varmı
  11. Blody422

Soru Paranoyak Android mi8

Arkadaşlar mi 8 için Paranoyak Android kullanan. Varmı nasıl önerir misiniz diğer romlar gibi bu çentik yuvarlanmis köşelerde kırılma var mı ?
  12. Blody422

Yardım mi 8 sagdece bölge degiştirince güncelleme oluyor yardım

arkadaşlar global romda bölge türkiye iken güncellemeler gelmiyor ama almanya yapınca geliyor mi flash ile temiz kurulm yapsamda fayda etmedi bir yardım edin
  13. Blody422

Yardım mi 8 global rom sistem uygulama güncelleyici güncellemeler gelmiyor

arkadaşlar herkeze selam ben pixel rom kurmuştum twrp üzerinden sonra bu orda image diye bisey var pixel exprence rom un ordan indirdim bunu ben twrp üzerinde sisteme image ettim sonra global roma dödüm ama sistem ugulama güncelleyici çalımıyor artık galiba ondan nasıl düzelte bilrim herseyi denedim
  14. Blody422

Yardım Mi 8 için pixel rom

Arakdaslar pixel rom kurdum ama bu ekranın sağ tarafı böyle değişik yani ekran tam net göstermiyor gibi cozumu ne dur bide gcam kamera yukliyecegim bir tarif eder misiniz
  15. Blody422

İnceleme Pixel experience mi8SE android 11 inceleme

Arkadaşlar herkese selam mi8SE kullanıcısiyim pixel experience andiroit 11 kurdum sizi aktarmak istedim arkadaşlar watsapta konuşurken ses kisitiginzda ses tamamen kapanmıyor ve ses hiç bir şekilde kapanmıyor haberiniz olsun bir de asagaida gezinme tuşların tam tersine cevir yok içe ayrıntı...
Üst Alt