Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar poco X6 pro 12/512 olanın dan aldım ama pubg de etkinlik alanında fps düşüyor normalmi poco X6 pro kullanan arkadaşlar varsa bir onlarda söyleye bilir mi anı fps düşüşü telefon sogutuci ile kullaniyorum
Olmuyor hocam kaç defa denedim sorun yazilmisal galiba çünkü bildirim paneli hassasiyet biraz assagida o yüzden geri bildirim gönderdim inşallah duzeltiler bundan önce de poco f3 vardı onda hiç acolmoyordu
Demek istediğim bu hocam baksanıza her seferinde ateş tuşu tamamen yapışık değil bildirim cubunun hassasiyeti çok aşağıda biraz yukarda olmasi gerekmiyor mu bir sürü telefon kullandım o ateş butanj yukarı yapışık olur ama bunda beni mahfetti
Hocam yok demek istediğim şey sürekli cikması ateş tuşuna basıyorum orası cikiyor ateş tuşunu aşağıya doğru kouyuyorum gine aynı ben hep Xiaomi kullanım ama ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorim
Arkadaşlar bildirim paneli çıkıyor ve ateş edemiyorum sürekli böyle oluyor ayArlardan kapatıyorum ama yinede çıkıyor bildirim çubuğu hassasiyeti çok aşağıda galiba ne yapacagim
Arkadaşlar poco X6 pro aldım yanlız pubg kasıyor gibi birde üstten bildirim paneli çıkıy onu game turobodsn kapatiyom bu sefer gene panel açılıyor daha sonra altta geri Ana menü düğmeleri vide ozlerken gitmiyor bir sürü yazılım hatası var kullanan arladasrda farketti mi bide pubg de çok net...