Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihaza 3 kere temiz kurulum yaptım fakat yine donmaya kasmaya devam ediyor. Garantisi devam eden yeni cihazda custom rom kullanmakta saçma olmaz mı. Her insan deneyimli değil ve brick olma ihtimali de var. Abartmalık bisey yok hangi şirket telefonunu verdiği güncellemeyle kolunu bacağını...
Sadece pilot hesaplara bu güncelleme gönderilmiş sanırım. Siz hemen güncelleme yapmadığınız için sıranız başkasına geçmiş. Tam sürümü çıkınca yeniden gelir.
Bende note 9 pro mavi rengi var. Cihaz 3. ayında ana kamera yerinde çok küçük zerre tanesi kadar toz almıştı garantiye gönderdim toz var diyorum yazılım atıp gönderdiler facepalm~~ Şuan 8. aydayım ve oradaki toz kendiliğinden yok oldu. Bunun haricinde toz aldığını görmedim. Yazılım olarak...
12.0.1 sürümü hatalı ve donma kasma yapıyor. Yani cihazda sorun yok yazılım problemli. Ben 12.5 sürümünün de iyi olacağını düşünmüyorum. İmkanınız varsa telefonu elden çıkarıp Samsung alın. Bidaha da bu çöp xiaomiye bulaşmayın.
Ben telefonun uzun ömürlü olmasından yanayım. Bu nedenle MTK ile SD yi karşılaştırmak bile hata. 5 nm işlemcilerin olduğu bir zamanda 12 nm üretim süreci olan, oyun oynarken alev topuna dönen, sırf bu yüzden ekran yakan telefona daha iyi demem yanlış olur.