blghnkbl kullanıcısının son içeriği

1. B

Soru Yurtdışı Mi9t

Arkadaşlar yurtdışı Mi9T var. İmei gitmeden pc olmadan format atmak istiyorum. Pc siz twrp yükleyemedim. Ses açma ve power tuşundan format data yapsam imei gider mi
  2. B

Yardım Redmi Note 8 Açılmıyor. Fast boot ekranı gelmiyor

Arkadaşlar redmi note 8 telefonum fastboot açılmıyor. Telefonda açılmıyor. Pil simgesi görünüp kapanıyor. Fastbootta da ekran görünüp kapanıyor hemen. Nasıl çözebiliriz. Fastboot ekranı gelse rom atacağım ama ekran gelmiyor. Neler yapabiliriz. Rehberlik edecek olanlar varsa pc ile bağlanıp...
  3. B

Yardım mi9t miui11 güncellemesi sonrası parmak izi yok

miuı 11den sonra parmak izi diye ayarlarda hiçbirşey yok acill yardım
  4. B

Yardım Mİ9T PARMAK İZİ YOK

ARKADAŞLAR PARMAK İZİ SENSÖRÜ YOK DİYOR GÜNCELLEME YAPTIM PARMAK İZİYLE ALAKALI HİÇBİRŞEY YOK GÜNCELLEME DE. NE YAPMAM LAZIM ACİL YARDIM
  5. B

Yardım mi ekranında takılı kaldı mi9t

Sürüm düşürme yapacağınız durumlarda mutlaka Anti-Rollback kontrolü yapınız. Dostum kontrol yap sıkıntı olmazsa yükle
  6. B

Yardım MİUİ 11 Mİ9T touch ıd yok gitti. Çözümü nedir?

yeni mıuı 11 yükledim onda yoktu. mıuı 10 a döndüm onda da yoktu ne yapmalıyız. hangiromu yüklemeliyim
  7. B

Yardım MİUİ 11 Mİ9T touch ıd yok gitti. Çözümü nedir?

MİUİ 11 Mİ9T touch ıd yok gitti. Çözümü nedir?
  8. B

şu an başka bir programla flashlıyor. sürümü 11 den 10 a almak istedik başımıza neler geldi=) 1574005170 vee miuı 10 yüklendi teşekkürler kardeşim
  9. B

https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-k20-mi-9t-twrp-3-3-1-0607-tek-tus-yukleme-araci.48194/ burdan yükledim
  10. B

acill telefon mi ekranında takılı kaldı bl kilidi açık usb debugging açık ama mi flash görmüyor birisi acil yardım etsin 1574002144 twrp yükledim ve mi ekranında kaldı
Üst Alt