blamkVEVO kullanıcısının son içeriği

1. blamkVEVO

Yardım 2 numaralı sim karta izin verilmiyor hatası

bugün sabaha kadar sorunsuz kullandığım telefon bu sabah uyandığımda bu sroun bildirimini gösterdi. ne yapmalıyım hiç bilmiyorum operatör ya da telefon değiştirmedim bu yeni dönemde. 1604562826 ve ayrıca IMEI numaramı alamıyorum çünkü telefon arama yapamıyor 1604562997 IMEI numaramı ayarlardan...
  2. blamkVEVO

MIUI 12 redmi note 7 Google uygulamalarını varsayılan nasıl yüklerim

telefon ve mesajlar uygulamaları gibi uygulamaları miui 12 de varsayılan olarak nasıl yüklerim çünkü senkronizasyon istiyorum
  3. blamkVEVO

Çözüldü pixel experience yüklemiş olduğum redmi note 7 de ilk redmi ekranında kaldım

arkadaşlar çözdüm. twrp yi güncelleedim fastboottan ve sonra pixel experience yi sonrasında da magiski kurdum. ve oldu yine de sağolun.
  4. blamkVEVO

Çözüldü pixel experience yüklemiş olduğum redmi note 7 de ilk redmi ekranında kaldım

çözemiyorum bi yardımcı olabilir misiniz çıldıracam yaaa 1573335595 hala çözemiyorum ve gerçekten çıldırıcam ne sıkıntı ve ciddi bi olaymış be
  5. blamkVEVO

nerden yükleyebilirim 1573330105 telefona erişim sağlayayım yeter 1573332128 aynı hatayı aldım miui 10 yüklediğim halde
  6. blamkVEVO

tamamdır 1573329869 şuan ben twrp da iken telefon açık mı olmuş oluyor. ve benim şuan hata ayıklamam açık mı değil mi nasıl yapıcam ki
  7. blamkVEVO

bu eski twrp olayı pixeli yükleyemem için de sorun olmuş olabilir mi
  8. blamkVEVO

tamamdır bir rahatlama geldi hafiften 1573326643 tamam ben bi miui yi halledeyim sonra bakarım pixele 1573328089 global versiyonu yükledim install dedim error installing zip file dedi. string resource 'zip_compatible_err' not found using default value diyor ne yapmalıyım.
  9. blamkVEVO

bu pixel için de aynı şekilde geçerli değil mi 1573326533 tamamdır
  10. blamkVEVO

tamamdır hemen yapıyorum 1573326482 bu twrp de factory system yerinde kaydırıp yaptım
  11. blamkVEVO

https://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?device=1700360 buradan indiriyorum daha bişeye gerek yok dimi
  12. blamkVEVO

fabrika ayarında olmasının bir sakıncası yok dimi bu adımda
  13. blamkVEVO

benim şuan telefonum fabrika ayarlarına alınmış wipe 4 ü ve format datası yapılmış halde. burdan sonra ben miui yada google experience ye geçicem nasıl yaparım. 1573326223 twrp ye giriyorum sıkıntı yok onda
  14. blamkVEVO

peki bu durumdan miui ye nasıl geçerim yada geçebilir miyim
Üst Alt