blackstar22 kullanıcısının son içeriği

1. blackstar22

Rehber MIUI 12'den MIUI 11'e Dönüş Rehberi

Merhaba elinize emeğinize sağlık bir sorum olacakti mi flash ile 11 e dönsem de botloader kilidini açmak zorundamiyim
  2. blackstar22

Yardım Xiaomi not 7 3G hiç bağlanmıyor

Merhaba telefon MIUI 12 güncelleme sonrası 3g ye hiç bağlanmıyor 4.5 g de internet var mesela biri beni arıyor ve konuşma sonrası net yok uçak modunu açıp kapama dan da 4.5 g gelmiyor telefon Türkiye telefonu güncelleme sonrası sıfırlama da yaptım aynı MIUI 11 e dönsem sorun düzelir mi yada...
  3. blackstar22

Soru mi max 2 dokunmatik sorunu

sorunum hala devam ediyor malesefki arrow rom u kuramadım kurarken twrp önce 7 sonra 6 hatası verdi bende baska rom kurdum fakat sonrasında ne yaptıysam kapasıtıf tuşlar iptal olmuyor lütfen yardııımm ;(
  4. blackstar22

romsuz yolu yok sanırım bootloader kilidi için 72 saat verdi o zamana kadar böyle devam edivem ozaman :(
  5. blackstar22

merhabalar benim telefon son 2 gündür iyice sapıttı alttaki kapasitif tuşlara kendi kendisine basıyor ve kullanamaz hale geldim resmen sürekli geri ve menü tuşlarına basıp duruyor içini açtım soketleri çıkardım taktım fayda etmedi kapasitif tuşları tamamen nasıl iptal edebilirim acaba bilen...
Üst Alt