blackrow67 kullanıcısının son içeriği

1. B

Rehber MIUI 13 Yeni Kontrol Merkezi

NOT BU UYGULAMALAR SADECE ANDROID 12 TABANLI MIUI 13 V13.0.3.0.SJUMIXM SÜRÜMÜNDE TEST EDİLMİŞTİR. ANDROID 11 TABANLI HİÇBİR ROMDA ÇALIŞMAZ. MIUI 12X SÜRÜMLERİNDE ÇALIŞMAZ !!! Bilindiği üzere Global MIUI 13 güncellemesiyle beraber maalesef yeni kontrol merkezi global tabanlı romlar için...
  2. B

Rom POCO X3 Pro – Global Kararlı Rom V13.0.3.0.SJUMIXM

POCO X3 Pro – Global Kararlı Rom V13.0.3.0.SJUMIXM Güncelleme yöntemleri: 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. Yada aşağıdaki dosyayı indirip, manuel güncelleyebilirsiniz. 2) Recovery üzerinden hali hazırdaki stok romun üzerine yükleyebilirsiniz. Recovery Rom indirme...
  3. B

Uygulama Süper Duvar Kağıtlarını Yükleme

Bildiğiniz üzere POCO marka bazı modellerde Süper duvar kağıtları özelliği yüklü olarak gelmemekte. Şimdi kısaca root vs olmadan kolay bir şekilde bu duvar kağıtlarını nasıl aktif hale getireceğinizi anlatacağım. Öncelikle bu uygulamayı yüklemeniz gerekiyor. Daha sonra temalar uygulamasını...
  4. B

Sohbet IMEI Kayıt İşlemlerine ve Fiyatlandırılmasına Düzenleme Getirilmesini Talep Ediyoruz

Ülkemiz de son dönemlerde cep telefonları IMEI kayıt üzerinde sıradan bir vatandaşın ödeyebileceği miktarın çok üzerinde harç bedeli talep edilmektedir. 2021 yılı itibariyle 2006,20 TL olan kayıt harç bedeli birçok tüketicinin, kaçak, kayıtsız telefon kullanmasına hatta yasa dışı yollarla kayıt...
  5. B

Haber MIUI 12.5 Güncellemesi Telefonunuzu Kullanılamaz Hale Getirebilir

Merhaba, Poco X3 pro için son yayınlanan MIUI 12.5.5.0 güncellemesi hatta ondan önce yayınlanan 12.5 güncellemesi geçerli olmak üzere, telefonlarda çok ciddi bir soruna yol açtığı gözlemlendi. X3 Global TG grubunda gelen geri bildirimlere göre bu güncellemeyi telefonlarına yükleyenler yeniden...
  6. B

Mod MIUI Kamerasını Portladık

MIUI Kamerasını Mi 5 için ilk port etme girişimi ANX ekibi tarafından yapılmış fakat bir türlü stabil bir şekilde çalıştıramamışlardı. Bugün Mi6 için portlanan MIUI kamerası üzerinde biraz uğraştım. Kamera artık Mi5 modeli içinde çalışabilir durumda. Android 11 tabanlı Pixel Experience Plus...
  7. B

Rom dotOS 5.1.1 (Unofficial) Android 11

DotOS 5.1.1 Android sürümü: 11 Güvenlik yaması: 5 Haziran 2021 Geliştirici: blackrow67; Selinux durumu : Enforcing. GAPPS içeren yapı : GoogleDrive MediaFire GAPPS içermeyen yapı : (Yakında..) GoogleDrive MediaFire DotOS sürüm değişiklikleri için : https://changelogs.droidontime.com/ Cihaz...
  8. B

İnceleme Uyuyan devi uyandırdık

Ah Xiaomi 2016 yılında öyle bir telefon üretip gönülleri fethettin ki, bir daha asla bunun gibisi üretilmedi. Anlamıyorum her geçen gün cep telefonlarının boyutları büyümeye ve ağırlıkları artmaya devam ediyor. Xiaomi'nin 2016 yılında piyasaya sunduğu amiral gemisi Mi 5 telefonu, hala daha...
  9. B

Rom Flyme 8

Merhaba, Xiaomi'nin bazı modellerine Flyme 8 arayüzü portlanıyor. Konuyu çok daha fazla uzatmadan hemen linki sizinle paylaşmak istiyorum. Flyme arayüzünü merak edenler, deneyimlemek isteyenler için güzel bir fırsat. Geliştirici neredeyse her hafta güncelliyor. Flyme 8 şuanda sadece çinde...
  10. B

Soru Realme Türkiyeye Gelmiyormu Acaba

Bu hafta gelecekmi?
  11. B

Yardım Mi 5S Çok Isınma ve Şarj Sorunu

Yeni bir batarya alın, deji'yi tavsiye ederim.
  12. B

Sohbet MIUI 11 den tek beklentim..

Arkadaşlar telefon üretme konusunda seriye bağlamış bir firmanın yazılım konusunda çok birşey yapacağını düşünmüyorum. Redmi 7 serisi yeni çıkmışken 8 serisi duyuruldu, k20 yeni çıkmışken 30 konuşulmaya başlandı. Farkındamısınız bilmem ama firma kendi telefon çöplüğünü oluşturuyor. Bu kadar...
  13. B

Rom [ROM] [UNOFFİCİAL] [9.0] Pixel Experience Plus Edition

plus sürümünün farkı nedir?
  14. B

Rom Pocophone F1 Port Rom[MIUI MS]

neyden port yapıyorlar ki?
  15. B

Sohbet Xiaomi markasının kötü gözükmesi

Bu sebepten ötürü BETA romlar'da askıya alındı Global'de. Millet betayı stabil gibi kullanmaya çalıştı.
Üst Alt