Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnternette baktığımda Redmi note 14 e android 15 in geldiğini görüyorum ancak 2 cihazda güncelleme bulamıyor. Birisi memeos changer uygulaması ile bak güncelleme var mı diye önerdi bu program güncelleme var diyor ancak cihaz yok diyor.
Evet bunu ben de farkettim. ne hikmet anlamadım ilk defa xiamio cihaz alayım dedim almaz olaydım :D note 3 ten beri samsung kullanıyorum daha böyle bir şey rastlamadım. Müşteri hizmetleri ne diyor bu konuya bugün arayacaktım ancak hafta içi çalışıyormuş sadece.
Merhaba Redmi note 14 Orjinal tr cihazı ancak rom orjinal değil diyor ve nisan ayında 1 kez güncelleme aldı cihaz bir daha almadı. Bu cihaza android 15 gelmiş benim cihaz ise 14 te duruyor samsung gibi odin ile veri kaybı yaşamadan güncelleyebilir miyim ?
Merhaba arkadaşlar Annem ve babam için Redmi Note 14 almıştım bu cihaza Nisan ayından beri güncelleme gelmiyor cihazlar yurtiçi TR internette biraz aradığım zaman android 15 in geldiğini gördüm ancak bu cihazların ikisine de neden ne güvenlik nede android güncellemesi gelmediğini anlamadım.