BlackMoon. kullanıcısının son içeriği

1. BlackMoon.

Yardım Durduk Yere Şebeke Problemi

Arkadaşlar benim hiç anlamadığım birşey durduk yere sabah uyandığımda şebekenin olmadığını farkettim simkart yuvasını takıp çıkarttım kaç defa yine düzelmedi lütfen bilenler bu konuda yardımcı olurlar mu ACİL NOT: daha önce bir iki defa böyle olunca simkart yuvasını çıkarıp takarken düzelmişti...
  2. BlackMoon.

Soru Mi 9 SE Güncelleme Alanlar

Merhaba Arkadaşlar Mi 9 Se Güncelleme Alanlar Lütfen Olumlu ve Olumsuz Yönlerini Yazabilirler mi? Banada Geldi Ona Göre Güncelleme Yapacağım.
  3. BlackMoon.

Yardım Hafıza Kartım Silindi Nasıl Geri Getirebilirim Verileri

SelâmunAleyküm. Arkadaşlar Gerizekalı biri benim Hafıza Kartımı Biçimlendirdi ve içinde çocuğun doğum resimleri vs bir sürü aile fotoğraflarım vardı bunlar silindi bunları kurtarmanın bir yolu var mı varsa Lütfen Allah için yardımcı olur musunuz (:|(:|:(
  4. BlackMoon.

Sohbet Tavsiye

SelâmunAleyküm. Arkadaşlar Mi 9 Se telefonumu kardeşime vereceğim kendime yeni bir cihaz alacağım fakat global alacağım rom root felan anlamıyorum bu neden bana hangi cihazı tavsiye edersiniz. Not: Oyun vs oynamıyorum çok nadir canım sıkılırsa indirip oynarım. Çoğunlukla Sosyal Medya Film Dizi vs.
  5. BlackMoon.

Soru MIUI 11 Hakkında

SelâmunAleyküm. MIUI 11 GÜNCELLEMESİ YAPANLAR + ve eksilerini yazabilirler mi Lütfen..
  6. BlackMoon.

Recovery Xiaomi Mi 9 SE - Twrp 3.3.1-1002 Tek Tuş Yükleme Aracı

SelâmunAleyküm. Bana mesaj atmanız mümkün mü acaba sizden bir konuda istişare yapmak istiyorum.
  7. BlackMoon.

Yardım Zip dosyası silindi yanlışlıkla

Hayır hayır benim demek istediğim şu an silinmesi bir problem yaratır mı dediklerinden gerçekten anlamıyorum dediğim gibi benim amacım şu an silindi diye zip dosyası beni sıkıntıya sokar mı telefona zarar verir mi vs.
  8. BlackMoon.

Haa bu ozaman silinirse ben telefon çöker felan diye korktum rom silinir felan kapanır açılmaz bir daha diye felan diye düşündüm baya bir korktum.
  9. BlackMoon.

Anladım indirdiğim zaman geri gelmiş olacak değil mi?
  10. BlackMoon.

Dediğin çıkmıyor galiba bende
  11. BlackMoon.

Buraya nerden giriliyor dediğim gibi hiç anlamıyorum rom işlerinden
  12. BlackMoon.

Nerden indiriliyor ve nasıl yapılıyor hiç bilgim yok acaba yardımcı olurmusun .
  13. BlackMoon.

Merhaba arkadaşlar zip uzantılı (global 10.3.5.0 PFBRUXM) adlı bir zip uzantılı 2. küsür gb'lık bir dosya sildim dosya yöneticisi bölümünden ve hiç ama hiç anlamıyorum rom işlerinden acaba bu zip dosyası silindi diye sorun olur mu :(
Üst Alt