Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar telefonu güncellemeyi kendi güncelleyicisinden yaptım fakat bazı şeyler tam oturmamış. Memnun değilim acaba kullandığım romun üzerine mi yazdı bu romu yoksa bunu rom 2 ye yazıp diğerini yedekte mi tutuyor. Kısacası diğerine dönme şansımız var mı?
Az önce yedekleme için titanyum diye bi uygulama buldum internet yorumları iyi gibi yükledim ama şuan yüklü olan süpersu uylaması android 4.3+ üzerindekiler için problem olabilir yükseltin diye uyarı veriyor. bu uygulamayı daha önce kullanan varmı güvenilir midir.
Hocam ben sıfırdan kurmak istiyorum aslında ama içindeki rehber mesajlar ayarlar 40 küsür uygulama ve bidünya foto video gidecek diye korkuyorum. Bu işlemi risksiz tamamlamak için ne önerirsiniz.
Verileri temizledim olmadı miui 6.7.1.0 en son güncellemesini yükledim yine olmadı komple play store sildim. Rom içinde gelen diğer google uygulamalarını da açmıyor (cihazınız uygulamalarınızdan bazıları için gerekli olan google play hizmetlerini desteklemiyor. üreticiyle iletişim kurun)...
Miui v6 sürümüne yükselttim sorun düzeldi fakat şimdide play store uygulaması durduruldu uyarısı veriyor
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar mi4 telefonumda güncelleme bölümünde yanlışlıkla bir yere dokundum kapandı bir süre bişey yükledi tekrar açıldı şuan ne rehbere nede uygulamalara giremiyorum sürekli (UNFORTUNATELY THE PROCESS ANDROİD PROCESS ACORE HAS STOPPED ) uyarısı alıyorum. Telefonumu eski haline nasıl...
Hocam linke tıkladığımızda bağlantınız gizli değil uyarısı veriyor. İndirme yapmıyor. Birde 2.2.0.4302 güncel sürümü çıkmış galiba en.miui.com'da denk geldi ama oda üyelik istiyor.
Evet destekliyor. Otg kablosu ile kullanmak daha kullanışlı ama diğerinde de extra kablo taşıma derdi yok.
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam şuan 5.3.20 geliştirici rom kurulu temiz kurulum için yine cwm kurmamız gerekiyor mu? Güncellemeden sonra telefon rehberi fotoğraflar dosyalar ve marketten indirdiğimiz uygulamalar gider mi ? Yine tek tek indirip kurmamız mı gerekecek güncellemeden sonra.